Ziet er kwalitatief goed uit

Levering is snel en prijs in netjes.

snelle aflevering en prima verzorgd

Altijd keurig verzorgd en snelle aflevering

Mijn bestelde enkelbrace was, zoals beloofd, de volgende dag binnen.

Snelle levering, maar gebruiksaanwijzing ontbrak

Jammer dat er geen bijsluiter bij zat met gebruiksaanwijzing. Hoe te dragen, wanneer, hoe vaak etc

Top product snelle levering

Goede brace besteld, last van artrose, prima product voldoet aan verwachtingen

Grote klasse

Besteld en erg snel geleverd, geweldig

Goed product, snelle levering, schappelijke prijs - dat is toch alles wat je wil....

Goed product, snelle levering, schappelijke prijs - alles wat je wil...

Goed advies en een geweldige Kniebrace

Ik heb telefonisch contact gehad met All4Fysio om de juiste maat van een Kniebrace te bestellen. Gelijk kreeg ik advies om naar een ander type te kijken dan waar ik mijn oog op had laten vallen. Gelijk besteld en de volgende dag in huis. Dit kwam prima uit want hierdoor kon ik de Kniebrace gelijk gebruiken op mijn laatste stuk Pieterpad in het heuvelachtige Limburg waar ik de Kniebrace echt nodig had. Eindelijk een Kniebrace die niet afzakt. Kortom uitstekend advies en snelle verzending.

een mooi produkt, snel geleverd.

een ondersteuning voor de duim, goede beschrijving van alle modellen. en een chat mogelijkheid voor vragen! super goed!!

Probleemloze bestelling en levering

Gewoon zoals het moet

Goede producten en goede webshop

Zelf heb ik via de webshop Herzog compressiekousen gekocht en ben daar zeer tevreden mee. De Herzog compressiekousen waren envoudig te bestellen en een snelle levering.

Bestelling super snel ontvangen en perfect!

Klantvriendelijk en maken beloftes waar

In eerste instantie heb ik het verkeerde product besteld, wat wel binnen 24 uur werd geleverd. Toen gemaild hoe ik het product retour kon sturen. Meteen een reactie gehad. Na retourzending (zelf verzending betalen) heel snel het bedrag terug op de rekening. Daarna heb ik het juiste product besteld wat er ook weer binnen 24 uur was. Met sommige bedrijven kun je beter wandelen dan handelen, maar dat geldt niet voor All4fysio :)

Bestelling en bezorging is perfect verlopen. Ik ben erg blij met de brace.

Ik heb er veel baat bij mijn duimbrace na val en foto die gemaakt is.

Dokter heeft m’n brace gezien en beoordeeld deze een goede brace is om mij. Duim te ontlasten. Ook merk ik zonder deze hulp middel dat het niet gaat.

Goed, nuchter advies

Door fysio aangeraden om handbrace te dragen, men wist gelijk welke en ook de goede maat, en dat alles tegen een zeer redelijke prijs, bij etos zijn ze nog duurder.gaf mij gevoel van vertrouwen

Makkelijke Side goede prijs voor geweldige kwaliteit Meer is niet te wensen

uitstekend

vrijdag 23.4.21 om 16 uur besteld, zaterdag 24.4.21 om 11 u ontvangen. Meteen s nacht gebruikt en het voldoet prima, kan weer slapen

Super service en superblij met kwaliteit

Ik bestelde voor het eerst bij All4Fysio De bestelling ging vlekkeloos en heel makkelijk. Meteen kreeg ik een email met de bevestiging and track and trace. Toen kwam er vertraging maar ook dat werd meteen doorgegeven door een email en de track en trace. De dag van de levering kreeg ik weer een bericht, dus het was echt perfect. Ik kocht een duimbrace wegens artrose en kan niet meer zonder, het past perfect. heel blij mee. NIET twijfelen en gewoon bestellen! Alles gaat goed.

Schouderbrace zit goed en helpt op houding te letten

Hulpmiddel voor steunkousen

Geweldig goed hulpmiddel voor steunkousen aan en uit te doen. Mijn moeder is er heel blij mee.

snelle afwerkingvan de bestellingen een kwalitatief zeer goed produkt

zeer goed

Perfect verzorgde levering

Het bestelde artikel (schouderbrace) goed omschreven met duidelijke maattabel. Snelle levering in correcte verpakking.

Scherpe prijs voor mooi product

In zoektocht naar een brace voor mijn pijnlijke pols uitgekomen bij All4 Fysio. Hier heb ik de Thuasne sportbrace gekocht en deze had ik erg snel in huis tegen een erg scherpe prijs. De brace heeft me instant verlichting gegeven. Wát een topproduct. Ontlast de pezen in mijn pols en zorgt bovendien dat je geen bewegingen maakt die pijnlijk zijn, zonder dat het ten koste gaat van het doen van normale handelingen. Zojuist heb ik een stuk gefietst op de racefiets met deze sportbrace en ook dat ging prima. Heb zelfs het idee dat het materiaal schokken enigszins absorbeert. Ideaal!

Fokko Kortlanglaan 223

3845 LC Harderwijk