Past direct

Past direct verlicht direct met het dragen.

Product is zeer snel geleverd en zijn er erg blij mee

Uitstekende service, mijn bestelling de volgende dag bezorgd!

Ik ben zeer tevreden! Het artikel besteld en de volgende dag al thuisbezorgd.

Top bedrijf

Polsbrace besteld, volgende dag al geleverd. Super service, en duidelijke site.

Uitstekende pols brace

Snelle levering, besteld en de volgende dag al in huis! Ben zeer tevreden over de pols brace,fijn materiaal en uitstekende ondersteuning!

Een duidelijke site, ze leveren snel. Goed product en veel keus!

geweldig

top kwaliteit super snel geleverd tegen de beste prijs.

Niet communiceren te late levering.

Bij het ophalen van de brace, die eigenlijk opgestuurd zou worden en waar zij dus verzendkosten mee besparen, en een rit van 40 minuten werd het pakketje bij de deur in mijn handen gegeven terwijl ik met mijn zoon (met krukken) in de regen stond. Ik had nog een vraag terwijl ik buiten stond maar daar werd nou niet bepaald met zorg mee omgesprongen en de irritatie spatte er van af. Het is ronduit onbeschoft te noemen. Ik heb 2x eerder besteld en dat duurde ook meer dan 3 werkdagen voordat ik het binnenkreeg, maar dat had wat minder haast. Ik ben tot de conclusie gekomen dat dit de laatste keer is dat ik hier nog wat bestel.

Tevreden

Zeer snel werd mijn enkelbrace (Push Sports) geleverd die goed past dankzij de pasinstructies en uitstekend in mijn voetbalschoen past!

's Avonds om 7 uur een brace besteld, de volgende dag in huis.

Polsbrace gekocht ter ondersteuning van de pols tijdens het tennissen, na een gecompliceerde polsbreuk. De breuk is goed genezen, maar kan nog wat steun gebruiken om de klappen op te vangen. Dit werkt goed.

Snel en goed

Gisteren besteld en vandaag in huis

Goed producrt, vage maten

De maten overlappen enigszins, hierdoor moesten we gokken en extra kosten maken voor het retouren. Een maat advies bij overlappende maten zou fijn zijn. Het product een maat groter zit perfect.

Bestellen en de volgende dag in huis.

Snelle service, betrouwbaar product

Binnen een dag bezorgd, prima service en afhandeling

Snelle service ...

Snelle verzending, fijne communicatie en goede service.

Snel geleverd, geweldig product.

Vandaag besteld, en een dag later al in huis. Goed product, stevige kwaliteit. Ik zou zo hier weer kopen, en iedereen die vraagt waar mijn hulpstuk vandaan komt verwijs ik naar de site. Gr Danny uit Leeuwarden

Zeer snelle levering van het bestelde produkt.

Snelle service van goed product

Dik tevreden, heel snel in huis en goed product , de enkel brace past goed en geeft steun zoals gehoopt. Ben er goed mee geholpen.

Geweldige uitdaging.

Ik was verrast met wat voor mogelijkheden fit20 kan bieden. Niet alleen oplossen, maar samen oplossen. De uitleg was duidelijk en proffisioneel. De hoe en wat werd op een prettige manier verteld, waardoor ik enthousiast werd en graag aan de slag wil. Ik hoop mijn doelen te kunnen halen. Tot gauw.

Niet zo best

Dik tevreden Goeie en snelle service. Tot de volgende keer Gr Henkie.

Levering zoals afspraak

Zondag middag besteld en maandag ochtend al op de plek van bestemming super geregeld Ik had een kniebrace besteld

Snel en goede prijs

Ik kreeg mijn bestelling snel en de prijs was de beste die ik kon vinden. Mogelijk scheelde het wel dat ik precies wist wat ik wilde, maar ik ben zeker tevreden.

Fokko Kortlanglaan 223

3845 LC Harderwijk