heldere website en snelle service

Ik zocht een kniebrace in verband met artrose. Op de website is duidelijke informatie te vinden over het gezochte product. Vervolgens is de bestelling al de volgende dag bezorgd. Fantastisch!

Snelle service en goede kwaliteit

Na 6 weken gips,omdat ik de pols etc had gebroken, kwam ik bij de fysiotherapeut. Hij raadde mij deze brace aan, .. in de eerste instantie niet veel zinin,maar merk dat ik het in mijn werk (kinderopvang) erg prettig draag en me veilig voel. Groetjes Karin Hermens

Snelle service, volgende dag in huis

Snelle service, volgende dag in huis

Duidelijke communicatie met een goed product

De volgende dag had ik mijn knieband al binnen. Omdat ik een scheurtje in mijn meniscus heb ben ik erg blij met wat extra ondersteuning.

Klasse

Correcte afhandeling en super snelle levering van bestelling

Goede snelle levering, produkt zit prima!

Van mijn fysiotherapeut deze site doorgekregen. Snelle levering. Mijn brace zit fijn en geeft steun waar nodig.

Snel en vlot verstuurd maar ook netjes allemaal geleverd, besteld als ik wat nodig heb altijd bij jullie,

Als nieuwe klant ben ik altijd erg benieuwd hoe het zal gaan en ben ik tevreden over het product het enige wat ik kan zeggen is Helemaal Goed als het product bevalt zal ik in de toekomst zeker jullie site weer bezoeken.

Goede kwaliteit en snelle levering

Mocht ik meer (medische) hulpmiddelen nodig hebben in de toekomt zal ik zeker weer hier kijken.

Prima product

Prima service :)

Snelle verzending en goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeker een aanrader :)

Super service

Ik bestelde een polsbrace. Werd dag erna geleverd en precies zoals omschreven

Super goede service!

De producten worden altijd netjes optijd afgeleverd en daarbij netjes verpakt. Ook zijn de producten altijd van goede kwaliteit.

Makkelijk besteld en volgende dag in huis!

Duidelijke site , product snel gevonden, eenvoudig te bestellen en de volgende dag al in huis! Blij mee!

Goede service. Snelle levering. Tevreden over het geleverde product.

Bestelling en levering als een geoliede machine.

Prima service, enige minpuntje: zou wel een mailtje minder kunnen dan de 6 die ik nu totaal heb ontvangen.

Niets op aan te merken

Snelle levering en paste in de brievenbus

Zeer snelle levering

Positieve ervaring, mooie passende braces

Snelle levering, zeer tevreden

Snelle levering, !

Duimbrace besteld op advies van fysiotherapeut. 's avonds besteld, volgende ochtend geleverd. Ik zou zeggen, duimpje omhoog..... maar die zit nu ingepakt :)

Goeie website

Snelle, correcte afhandeling

Op de website werd je vlot en duidelijk begeleid naar hetgene wat je nodig had. Op een paar dagen tijd werd het thuis geleverd! Ook de prijs is scherp.

Goede en snelle service

Snel en goed

'S avonds om 21.00 uur besteld, volgende morgen in huis. Product ziet er goed uit.

Snel geleverd, goed advies.

Goede kwaliteit en pasvorm

Fokko Kortlanglaan 223