Product voldoet aan verwachting

Duidelijke website. Snelle levering

Snelle service!

Fijne brace besteld, de volgende dag al in huis. Dat is prettig als je polsklachten hebt!

Zeer goede afhandeling.....top

Geen problemen tegen gekomen en de brace werkt prima! Blij mee!

Goed product, snelle levering.

Prima producten en snelle levering

All4Fysio en de betreffende brace werden door de fysiotherapeut aanbevolen. Het bestellen gaat eenvoudig en het product is de volgende dag al in huis (en dat in deze tijd!). Helaas was de pasvorm toch niet helemaal goed en moest er een grotere brace komen. Het retourneren gaat gelukkig ook heel eenvoudig. Kortom: een goede en betrouwbare leverancier van prima fysio-producten.

snelle levering en goede maat.

Kwaliteitsservice

Dit is de hoogste mailingsnelheid die ik ooit heb gezien. Ik heb gisteravond een bestelling geplaatst en heb deze de volgende dag ontvangen. De verpakking beschermt de goederen. Ik kijk uit naar de volgende aankoop.

Goede website rn Snelle levering

Handige website inclusief keuze specifieke maten. Levering snel en keurig verpakt

Je krijgt wat je bestelt!!

Duidelijke site en heel snel in huis

Dinsdag de bestelling geplaatst later op de dag, volgende ochtend werd het artikel al geleverd

Duidelijke site en supersnelle levering

Snel gevonden wat ik zocht en de volgende dag in huis ...helemaal top !!! Ga zo door

Heel goed geholpen

Met het passen bij uw bedrijf ging het heel prettig

Wat een verademing

Na een ingreep aan mijn pols, wekelijks nieuw gips vanwege heftige pijn. Eindelijk mocht ik van het gips af en een pols brace gebruiken. Snel besteld en zoals verwacht de volgende dag geleverd. Dankzij de goede service en de uitstekende brace eindelijk weer nachten door kunnen slapen. Wat een verademing

Goed geen centje pijn

Goede website, overzichtelijk en vooral beste prijzen. Goede afhandeling van de order van begin tot eind. Zo zouden ze allemaal moeten zijn.

Snelle levering en prima product

Ik heb een duimbrace besteld, die me uitstekend bevalt. Zondag besteld, maandag in huis.

Helemaal top

Duidelijke site en m’n pakketje de volgende dag al binnen.

Goede en snelle levering

Bij het bestellen gelijk een factuur en order bevestiging binnen gekregen. Je krijgt de mogelijkheid te kiezen tussen afhalen en bezorgen. Het pakje wordt echt zo snel als mogelijk afgeleverd.

Prima produkt

Prima produkt voor een redelijke prijs en zeer snel geleverd. Ik ben zeer tevreden met de braces.

Geweldige polsbrace voor mij en ik denk ook voor jullie.

Als ik de polsbrace om doe voel ik totaal geen pijn meer werkt geweldig,voel dan niets meer van mijn artrose en tunnel syndroom.

Snelle levering, goed product

Snelle levering, goed product

Gewoon top

Ben super tevreden met de aankoop Snelle levering ,volgende dag in huis . En de prijs met bezorging ook helemaal naar wens. Zal het zeer zeker aanbevelen.

Goede service en levering

Zie bovenstaande

De levering van dit goed werkende product was binnen 24uur!

Zo'n snelle levering is heel fijn als je iets hard nodig hebt om verminderde pijn te voelen.

Snelle levering en kwalitatief goed product

Ik bestelde een patellaband en deze kwam op het gekozen tijdstip op tijd binnen. De band is van goede kwaliteit en gaat me zeker helpen om weer te kunnen sporten.

Er was veel keuze op de website. Ik zocht en ik vond! Ideaal dat het ook zo snel bezorgd werd. Aangezien ik top sport doe heb ik de enkelbrace veel nodig en de oude van mij was kapot en precies op tijd bezorgd! Het was een duidelijk site met goede adviezen! Top dus!

Fokko Kortlanglaan 223

3845 LC Harderwijk