Geweldige service

Wauw! Wat een snelle service, S’avonds besteld en de vlg dag voor 9.00 uur al thuis! Perfecte braces van Zamst! Dun en stevig! Al met al zeer tevreden!

Volgende dag al in huis.

Zondag gekocht. Maandag bezorgd. Beste kwaliteit

Uitstekend snelle levering

Ikzelf had deze al, nu ook voor mijn man. Collega fysio gaf aan je hebt de goeie aanschaft. Dit product geeft rust aan de duim.

Hele goede klantenservice!

Echt een super goede klantenservice! Tonen begrip als producten niet goed zijn of snel kapot gaan. Heel snelle reactie via de mail, waardoor alles snel geregeld is. Nieuwe producten worden binnen een dag opgestuurd en komen ook heel snel aan. Kortom: super!

Super simpel om te bestellen goede voorlichting en goede beschrijving om de maat te bepalen. In een woord Super

Super snelle levering! Duidelijke website!

Perfecte ondersteuning

Na 1 dag dragen al minder vocht in duim en minder pijn.

Goede site, vandaag besteld en volgende dag geleverd

Zeer goede ervaring. Snelle levering

Snelle levering, top product.

Super snelle gratis levering van mijn Herzog sokken. Super!! Beveel deze site zeker aan.

Prima product en binnen een dag geleverd

Bij het revalidatiecentrum werd deze polsbrace geadviseerd en ik heb hem bij All4 fysio gevonden en besteld

Duidelijke informatie en snelle levering

De webwinkel heeft een groot assortiment in braces. Daarbij staat duidelijke informatie en is de keuze snel gemaakt. Levering de volgende dag. Heel tevreden.

Goed product, minder goed bereikbaar.

Ik had een knieband nodig, maar twijfelde over de maat. Op de site staat er constant een foto met telefoonnummer om advies te vragen. Helaas kreeg ik 5 minuten voor sluitingstijd geen gehoor meer. Toen toch maar de maat besteld die ik volgens de meting moest hebben. Deze kwam vrij snel binnen, maar was helaas toch te klein. De volgende dag weer een paar keer moeten proberen voor ik iemand aan de lijn kreeg. Ik heb nu een maat groter dan ik volgens het metingsadvies moet hebben en deze bevalt prima. Ik kan veel beter uit de voeten met mijn zere knie. Kortom goed product, snelle levering. Maar vooral omdat er zo prominent vermeld wordt dat je advies kunt vragen, valt dat erg tegen. Het had mij €4,10 verzendkosten kunnen besparen.

Goed product ontvangen, snelle levering, zeer tevreden!

Voor mijn hand/polsklachten gaf mijn fysiotherapeut het advies braces te bestellen bij All4Fsyio omdat zij daar goede ervaringen mee heeft. Heb 2 polsbraces besteld voor zowel linker als rechter hand. De volgende dag al in huis, ben zeer tevreden over All4fysio en het geleverde product!

Goeie productomschrijving op de website

Mooi product, snelle levering.

Prima advisering en service

Gezien mijn probleem met de pols belde ik de klantenservice van All4Fysio voor advies. De Bauerfeind ManuLoc Polsbrace die werd geadviseerd werd de volgende dag bezorgd. Het bleek inderdaad een prima keuze. Ik heb er goede steun aan en de pijn is daarmee goed onder controle.

Snelle en goede service, scherp geprijsd.

Ik bestel als sportfysiotherapeut vaker bij All4Fysio. Ze hebben een snelle service, veel op voorraad en zijn telefonisch goed bereikbaar voor vragen.

Prima brace

Snel geleverd, donderdag besteld vrijdag al in huis.

Super snelle levering ,en top kwaliteit product, Duidelijke omschrijving van de producten Aanrader voor iedereen.

Ik had een vraag over de maat van een polsbrace. Kreeg heel snel via de mail reactie en uitleg. Heb een andere maat besteld, kan nu uitproberen welke maat voor mij het beste is. En de andere gratis retourneren .

Info was correct

Prima prijs voor een duimbrace ,jammer van de trage bezorging daar het bij het bedrijf een dag was blijven liggen omdat het 2e artikel niet meer beschikbaar was

Super webshop

Makkelijk om te bestellen, snelle levering, voordelig.

weinig webwinkels die zó snel en tranparant werken

Eind van de middag een brace voorgeschreven gekregen, maar gelukkig kun je bij deze webwinkel tot 21.00 uur bestellen, en dan de volgende dag het product geleverd krijgen. Pakketje was ook prima te volgen via internet en werd binnen het beloofde tijdsbestek (van twee uur) geleverd. Petje af!

Duidelijke communicatie, zeer snelle levering. Doen wat ze beloven.

Mijn bestelde product werd zoals beloofd de volgende dag geleverd. Fijn dat er naast de grote jongens ook webshops zijn die inderdaad doen wat ze beloven. Duidelijke mails omtrent de voortgang van de verzending.

Artikel bevalt erg goed

Bracelet gekocht voor mijn tennis arm. Bevalt erg goed

Fokko Kortlanglaan 223

3845 LC Harderwijk