Hartstikke goed bedrijf!

Goede service en goede kwaliteit van de producten. Alles snel geleverd. Wat wil je nog meer!!!

Duidelijke beschrijving van het product.

Duidelijke omschrijving. Het product werd goedkoper geleverd dan elders.

Snel en goed

Snel en goed

directe benadering. komt proffessioneel over.

open ontvangst wordt de tijd genomen voor goede informatie en advies fysiotherapeut wordt ingezet voor verder overleg ik voel me gezien en gehoord ging tevreden weg met knieondersteuning en kousen weg

De levering was al een dag later, zeer vlot. Het product ziet er prima uit.

Goede service.

Goede service en vlugge levering. Zeer tevreden.

super fijne brace

De duimbrace is een super fijne brace, draagt fijn is goed schoon te houden. Service was super, binnen 1 dag in huis. top dus!!!!

Product is zoals omschreven. De volgende dag geleverd. Top service !

Formidabel!

Ik ben zeer tevreden over het ontvangen artikel ( rollator) en de geboden service. Daarbij werd het artikel supersnel bezorgd en kon ik het daardoor binnen 24 uur aanbieden aan de tevreden hulpbehoevende dame.

Snel, informatief en correct.

Maandag besteld, en dinsdag in huis. Prima product , ben zeer tevreden.

Vriendelijk en goed advies

Met de twee verschillende enkelbraces kom ik de komende zomer stabiel door.

Een aanrader

Mijn eerste bestelling bij dit bedrijf. Alles is vlot verlopen, duidelijke communicatie en snelle levering. Een aanrader!!!

Top service snelle levering

Gister besteld vandaag al netjes in huis top

Snel geleverd, goede kwaliteit, eerlijke prijs

Product snel geleverd. Het is van goede kwaliteit en de prijs is scherp

Voor 21:00 besteld volgende dag in huis. Klopt als een bus.

Snelle en goede levering.

Perfect afgehandeld

Deze site doet wat het beloofd, levering volgende dag, verzorgd verpakt en bovenal zeer goede producten. Kan het iedereen aanbevelen.

Na een dag dragen van de polsbrace voel ik al verschil.

De brace past goed, ik makkelijk te stellen en fixeert m’n pols goed. Ik voel meteen geen tintelingen meer.

Supersnel verzonden en top kwaliteit

Ik heb op de valreep, een paar minuten voor 21:00 uur besteld en dacht eigenlijk te laat te zijn. Toch prompt de bevestiging binnen en binnen een halfuurtje track & trace. TOP!

Eindelijk weer hardlopen

Na een skiongeval in 2020 is mijn achterste kruisband afgescheurd. Vanwege COVID-19 was een operatie niet aan de orde, bovendien zitten daar veel risico’s aan. Na goede fysiotherapie kan ik alles weer doen, met deze brace voelt het veilig om weer te gaan hardlopen en deze winter weer op de piste te staan, ik kan niet wachten.

Overweldigend!

Mooi product, geeft me wat ik nodig heb! Ben er zeer content mee!

Goed advies en snelle levering.

Eerder al eens een pols brace besteld en die werd ook snel geleverd. Deze keer eerst even gebeld voor advies van een armbrace en vriendelijk en goed geholpen. Brace was volgende dag al binnen en voldoet ook echt aan de omschrijving op de site. Kortom toppers daar bij All4fysio!

Wat ik besteld had werd snel bezorgd, en ik werd goed op de hoogte gehouden over manier van leveren en wanneer.

vlot verlopen

vrijdag besteld, zaterdag al geleverd

Snelle en correcte levering!

Een snelle levering en wat een verschil! Ik kan weer haken zonder enorme pijn achteraf. Mijn duim wordt in de juiste positie gezet en gehouden. Ik ben er heel erg blij mee!

Goed product.

Snelle levering, geen extra kosten. En goede kwaliteit tape.

Fokko Kortlanglaan 223

3845 LC Harderwijk