Super snelle verzending

Super snelle verzending en deze de dag nog antwoord op mijn vragen. Prima dus.

Heel te vreden over levering enprijs.

Gebruikde duimbrece nu enkele dagen en wilhemniet meer missen Fantastisch hoe goed hij steun bied.

Super Snel Geleverd.

Door aanraden van mijn Ergotherapeut deze duimbrace aangeschaft bij all4fysio. Super snel binnen 24 uur geleverd. Ook mijn mail werd snel beantwoord.

Goede prijs, snelle levering en geen verzendkosten

Scherpe prijs en als brievenbuspakje verzonden dus hoef je er niet voor thuis te blijven. Had het alleen wel prettig gevonden als ik direct na het bestellen een bevestiging had gekregen. Nu kreeg ik een dag later de bevestiging en factuur. Verder snelle levering van de bestelling.

Supersnelle levering van goed product.

Mijn brace is supersnel geleverd en kreeg via de website advies om andere brace te bestellen welke nog goedkoper was ook. En deze zit ook perfect! Weer helemaal tevreden met mijn product!!

Gewoon uitstekend

Snelle levering, product erg goed beschreven en zeer kwalitatief.

Super snelle levering ook na het weekend.

Overzichtelijke Website ruime keuze en een super snelle levering, ondanks in het weekend de bestelling plaatst.

Erg tevreden, goed advies, snelle levering.

Erg tevreden, telefonisch goed bereikbaar, goed advies, vervolgens snelle levering.

steengoed!

Alles goed geregeld,netjes en snel.

Staan je goed met advies tewoord

Product wordt snel Verzonden bij vragen staan ze je vriendelijk en adviserend te woord

Perfect, 1 dag van te voren besteld , dag erna geleverd en alles keurig ingepakt. Mvg. Corina

Van mijn handkliniek het advies gekregen om de CMC handbrace aan te schaffen. Dezelfde dag besteld en volgende dag in huis. Helemaal top. Kan direct weer aan het werk!

Overzichtelijke website, snelle levering en géén verzendkosten (boven €10,-)!

De website is overzichtelijk, groot assortiment en vanaf €10,- gratis verzenden. Een groot pluspunt en daarom heb ik mijn bestelling bij hun geplaatst. Ze staan inmiddels in mijn favorieten lijstje! Hele snelle verzending, goede berichtgeving over je order en alles netjes verpakt. Een dikke 10!!

Snel en ik wist niet dat jullie zn brace hadden.

Snelle levering van een duidelijke website. Ik was al een tijdje opzoek na de vervanging van mijn zwembrace. De brace is degelijk en mooi voor zo ver dat kan bij braces .

Perfecte en snelle service!

Super snelle levering en perfecte klantenservice en nieuw product toen er een klein gaatje in één van de producten bleek te zitten. Zal deze winkel altijd aanbevelen!

Fantastisch bedrijf

Bestelling binnen een dag geleverd Fantastisch

Herzog enkelsokken voor 2de keer besteld Gaan heel lang mee, behouden hun stevigheid. Gebruik ze voor te wandelen voor mij nooit geen andere meer

Scherpe prijzen en een snelle levering!

Ik was al een tijdje opzoek naar compressie sokken voor het hardlopen. Deze gevonden bij All4fysio. Goede en eerlijke prijzen voor de producten die ze aanbieden. Ik ben tevreden over de levering.

Erg snelle levering. Prima bedrijf.

Prima bedrijf en snelle levering.

De oplossing voor mij!

Vanuit een sepsis heb ik een gehandicapte ringvinger overgehouden . Na drie jaar"sukkelen" heb ik nu dé oplossing gevonden: een vingerbrace van all4fysio. Ik heb minder pijn en kan mijn hand beter gebruiken.

Snelle en goeie service!

Zelfs als we niet in deze ingewikkelde ‘bestellen in plaats van fysiek winkelen’ tijd zitten, is het nog makkelijker en erg aan te raden om bij All4Fysio je bestelling te plaatsen: zondag avond besteld en net na de lunch was CureTape al binnen. Geweldig en zo fijn, weer een zorg minder.

Snelle levering, goede prijs.

Cure tape besteld. Snel en netjes geleverd!

Super snelle levering

Ik heb een polsbrace gekocht. Deze is super voor mijn artrose klachten

Supersnel geleverd.

Zondag middag besteld en maandagmorgen geleverd. Uitstekend bedrijf en tegen een goede prijs.

Fokko Kortlanglaan 223

3845 LC Harderwijk