Goed geregeld

Geweldig en klantvriendelijk

Heel snel bezorgd. Geen enkel probleem met terug sturen. Onmiddellijk geld terug. Super

Prima, de ene dag besteld op advies van fysio therapeut. De andere dag in huis.

Snel efficiënt

Alles klopt, makkelijk bestellen, goede prijsbepaling en snelle levering

accurate ensnelle reactie op mailvraag

Zeer positief door duidelijke snelle reactie

Ik had knee sleeves besteld voor crossfit, levering verliep heel snel had het de volgende dag in huis. Het pakketje was goed verpakt! Knee sleeves nog niet gebruikt! Gaan we vandaag doen!

Top product,zeer snelle levering

Goeie site,goeie uitleg,snelle levering

Goed!

In eerste instantie verkeerde polsbrace besteld. Deze terug kunnen sturen. Nu de juiste besteld en ontvangen. Supersnelle levering.

Snelle levering. Besteld product ziet er degelijk uit, hopelijk brengt het verlichting in mijn klachten.

gewldig

op de web site een aantrekhulp besteld,, gunstig prijs beleid. geen verzendkosten bij de bestelling, zeer snel (direct geleverd

Snelle levering en goed product

Super snelle duidelijke site/verzending

Op de site staat alle informatie die je nodig hebt en alle vragen die je je kan afvragen. De verzending is super snel en netjes en het verloopt allemaal soepel.

Duidelijke, correcte omschrijving en een snelle levering. Product helpt echt!

Knie brace

Tweede aankoop voor mijn tante in Indonesie en zeer tevreden over de qualitiet

Degelijke sokken

Het zijn mooie degelijke sokken, ikzelf had ze alleen strakker verwacht.

Heel erg fijn!!

Ik heb wat op dinsdag avond besteld, en dit is al op woensdag middag in huis gekomen! Hele snelle verzending erg fijn

Netjes Goed Snel geleverd Top de volgende x Met vriendelijke groeten

Brace besteld goede informatie en betaalbaar. Snel geleverd

Overzichtelijk, duidelijke maatvoering en advies. Binnen 24 in huis!

Op advies van de huisarts op zoek naar een duimbrace. Snel een keuze kunnen maken door zeer duidelijk informatie en advies over de maat. Volgende ochtend al binnen.

Super goeie service!

Goede service, snelle levering, producten kwamen onbeschadigd aan, erg blij dat het zo snel binnen was!

Snelle levering en een goed product

Op de site kon ik het product waarnaar ik zocht goed vinden. De maat klopte en het deed helemaal aan mijn verwachtingen.

Super snelle levering

De duimbrace geeft meteen goede steun ook s'nachts om gedaan en hiep mij daarom geen pijn

Top site

Ik vindt het een top site. Goedemorgen kwaliteit van de producten. Snelle levering, ik kan iedereen aanbevelen om hier iets te kopen.

Snelle levering en goed advies

Ene dag besteld, de volgende dag in huis.

Zeer goede ervaring, website is overzichtelijk. Product beduidend goedkoper dan bij andere aanbieders!

Fokko Kortlanglaan 223

3845 LC Harderwijk