Snelle levering, prima product

Op dinsdagavond een enkelbrace besteld, volgende dag om 11 uur in huis. Prima kwaliteit.

Snelle levering; goed product.

Zeer tevreden met goed product en snelle levering

mijn bestelling geplaatst en de volgende had ik mijn product al in huis ben zeer tevreden.

snelle levering van een goed product

betrouwbare webshop, die belofte van levering op de volgende dag nakomt. Een betaalbaar goed product ontvangen.

Fijne rollator

De multimotion double rollator gekocht voor mijn moeder van 80. Ze is heel tevreden met de rollator. De rollator is heel licht en makkelijk wendbaar. Ook heel makkelijk in te klappen.

goede ervaring

op de site zijn artikelen snel te vinden. ruime keuze in artikelen. Levering is snel en volgens afspraak.

Geweldige service

Ik heb tape gekocht voor de eerste keer voor mijn hooikoortsklachten. Goedkoper dan ergens anders en vanaf 10 euro gratis bezorgen. Eerst even gebeld voor advies, aardige man gesproken. Besteld en volgende dag in huis. Ga hier zeker vaker bestellen!

Goed, duidelijke omschrijving die eindelijk eens klopt! Veel braces geprobeert volgens beschrijvingen moesten ze passen en deden ze dus niet. Deze beschrijving klopt is eerlijk en de brace past!

Vlotte levering van een kwaliteitsproduct.

Inzichtelijke website met goede informatie over het product. Binnen een dag , netjes verpakt geleverd.

Nog 1 groot vraagteken

Helaas ondanks jullie snelle service , weet Postnl roet in het eten te sturen . Terwijl we gewoon thuis zijn , wordt er een briefje in de brievenbus gedaan dat we niet thuis zijn en dat ons pakketje afgeleverd wordt bij afleveringspunt Dus geen idee hoe het zal bevallen , hopelijk dat ik het morgen te weten kom........

Snelle service en goede kwaliteit!

Snelle service en goede kwaliteit!

Prima product

Maat en beschrijving waren goed. Product zit ook lekker. En was snel geleverd.

Goede kwaliteit product, snelle service

Ik heb mijn product snel en duidelijk op de site uit kunnen kiezen en bestellen. De volgende dag had ik het al op tijd en netjes in huis! Top service!

Super tevreden

Overzichtelijke site, snelle levering, uitstekende kwaliteit.

Makkelijke website, heldere omschrijving van de artikelen. Bestellen gaat simpel. En hoge service wordt geleverd. Super snel verzonden. Goed efficiënt verpakt, geen onnodige meuk gebruikt. Beter voor het milieu. Dus besteld en de volgende dag al op de deurmat. Top. Blij met de brace, zit als gegoten. Zou er echt weer bestellen.

Komen afspraken stipt na

All4Fysio maken de belofte 'vandaag besteld, morgen in huis' helemaal waar. Daarbij voldoet het artikel voor 100% aan mijn verwachting qua kwaliteit en comfort. Blij met deze tip van mijn fysiotherapeut,

Gister besteld vandaag in huis.

Het artikel doet precies wat ik ervan had verwacht:)

Geen klachten

Pakketje kwam sneller binnen dan verwacht. En voor de rest ook geen klachten.

Goed product en snelle levering!

Na een bestelling op donderdag kreeg ik het pakket al na 1 dag binnen. Sneller dan verwacht in deze tijd!

Kwaliteit van het product is super

Ik gebruik nu ruim een jaar twee duimbraces waar ik erg tevreden mee ben. Bij een nieuwe bestelling klopte alleen mijn voorkeursdag van de bestelling niet - waarbij de medewerker aangaf dit niet te hebben gezien. Op dat puntje na ben ik super tevreden!

Heel blij met mijn duimbrace. Kan nu veel meer doen met veel minder pijn. Snelle levering. Dit is mijn 2de die ik bestel omdat we eennpoes hebben die de eerste heeft zoek gemaakt. Kan echt geen dag zonder. Forse artrose in mijn duim. Met deze brace kan ik weer werken.

Snelle (gratis) levering en reactie

Artikel was snel geleverd en een mail met vraag over het artikel werd binnen een paar uur beantwoord!

Super snel geregeld

Goed materiaal en snel verstuurd.

Fokko Kortlanglaan 223

3845 LC Harderwijk