Goed product, snelle levering

Ik ben erg blij met de ribbrace. Het heeft een prettig ondersteunende werking.

Toppie

Het is fijn hulpmiddel

Eerlijke prijzen en super snel geleverd

Fijn dat ik mijn nieuwe tape snel in huis heb tegen eerlijke prijzen. Keurig verpakt met een minimale impact voor het milieu. Mijn vrouw kan voorlopig weer even plakken tegen mijn hooikoorts klachten. Helemaal tevreden.

Helemaal goud

Goud

Goed en snel geregeld

Besteld en de volgende dag in huis. Beter kan het niet.

De bestelling werd netjes op tijd afgeleverd. Prima product.

Bezorging was nog sneller dan bij "Overtoom".

Bestelling was een fluitje van een cent. De aflevering was supersnel. Prima!

Snel geleverd en prima kwaliteit!

Eerste ervaring met All4Fysio en zeer positief! Herzog compressiekousen aangeschaft. Maat perfect dankzij goede meetinstructies op website. Daarbovenop ook nog snel geleverd. Wat wil een mens nog meer!

Geweldig!

Na bezoek aan de overzichtelijke website werd het bestelmoment al bij de betaling doorgegeven. De volgende dag werd mijn bestelling keurig afgeleverd.

Supersnelle service

Zeer tevreden over mijn product, past perfect!

Prima, sterk produkt!

Snel en duidelijk

Heb een tennis elleboog opgelopen en met de brace van All4Fysio kan ik met minder pijn de dag door.

Na contact met de klantenservice waar me meteen een goed advies werd gegeven. Kon ik de enkelbrace makkelijk bestellen. Dag later in huis en meteen aangedaan , fantastische pasvorm en goede stabiliteit. Top Bedankt!!!

Enkel brace is sterker dan mijn enkelbanden

Snelle levering en eindelijk kan ik het hardlopen weer oppakken :)

Zeer goede en snelle levering

Via mijn fysio bij deze site besteld. Snelle en goede levering, zeer tevreden !!

De bestelling kon ik heel gauw vinden op jullie site. De bestelling ging ook makkelijk. En ik had ze binnen 24 uur thuis . Super!!

Ik heb 25 februari mijn bestelling gedaan, en ik had hem de volgende dag; 26 februari al in huis. Toppie.

Snelle levering goede prijs

Snelle levering van het cure tape. Beste prijs

Snelle service en levering

Mooie functionele hardloop broek met mooi design

Snelle service, gratis bezorging

Fijn om zo snel te kunnen bestellen, goede prijs en geen bezorgkosten. Duidelijke site. Product was naar wens

Product werkt prima en werd snel gelevert top

Ik raat aan om u product hier te kopen Geen rommel maar een goed product Zo dat het een tijd mee kan

Snelle levering van product. Goede prijsstelling en al bij 10 euro geen verzendkosten.

Fokko Kortlanglaan 223

3845 LC Harderwijk