Topservice

Flinke blessure aan mijn arm. Via de specialist een brace gepast en gemeten met het advies te bestellen. De brace die ik moest hebben was binnen een dag geleverd en netjes verpakt en volgens maat! Keurig, 15,- goedkoper dan bij concurrenten maar dezelfde goede kwaliteit. Meer dan tevreden!

Geen commentaar betekend dat het echt goed is.

De brace die ik besteld heb had ik een dag later in huis. Snelle service!

Gisteren besteld vandaag ontvangen .bijzonder snelle levering. Bedankt daarvoor.

Altijd goede service

Top service, altijd snel en professioneel.

GEWELDIG

Snelle levering en voldoet aan de verwachtingen.

Perfect site perfecte verzending

Gewoon top

Snelle levering ,duidelijke site en snelle levering

Goed en snel

Mijn achillespees brace had ik snel binnen. Toppie

Topbedrijf

Rollator besteld en de volgende dag geleverd, zeer tevreden!!

makkelijk via internet besteld, betaald, en andere dag in huis, perfekt.

makkelijk via internet besteld, betaald, en andere dag in huis, perfekt.

Betrouwbare en overzichtelijke site. Makkelijk bestellen en de volgende dag al in huis... Top.

Steunt en past perfect

Snelle levering!

Product wat ik hard nodig heb de volgende dag geleverd. Top!

Super!!

Snelle levering + prijs - kwaliteit goed!

Snel geleverd en goede kwaliteit

Product was niet op voorraad. Werd hiervan direct op de hoogte gesteld via een persoonlijke mail. Product was alsnog heel snel binnen.

duidelijke website, snelle levering

Eenvoudig te bestellen en zeer snelle levering, ondanks de drukte van corona. Scherpe prijs. Artikel voldoet aan de verwachtingen.

Duidelijk en vlot

De website en bestelprocedure was duidelijk en makkelijk. Werd supersnel geleverd.

In een woord top!

Mijn handschoenen waren stuk gegaan, via Google op deze site terecht gekomen. Uiteindelijk andere handschoenen besteld maar nooit verwacht dat ze de volgende dag gewoon binnen kwamen, ondanks de drukte netjes op tijd geleverd!

Snel geleverd.

Besteld en de volgende dag binnen. Goede kwaliteit en hard nodig. Erg plezierig allemaal.

beste service

snelle levering , helemaal blij mee

Werkt naar behoren

Besteld en volgende dag in gebruik genomen

Een geweldige ondersteuning

Een geweldige ondersteuning