Perfect! dienst

Perfect dienst

Verlicht direct de pijn!!

Ik heb al enkele weken last van mijn achillespees vooral na een wandeling. Na wat googlen kwam ik uit op deze site. Duidelijke uitleg en overzichtelijk, besteld en hoppa dag erop geleverd en direct bij aan doen voelt het fijn en belangrijker het verlicht de pijn en dat sinds weken!!! Dus ik raad het iedereen aan....

Snel. Top kwaliteit.

Vandaag besloten volgende dag thuis!

Geweldig!

Wat een geweldige service, zo snel bezorgt! En de prijs, zo voordelig in vergelijking met andere bedrijven! Voor mij. qua prijs, net te doen! Ik heb een AOW uitkering en kan bijna niet rondkomen, maar heb steunkousen nodig met een goede aantrekhulp. Ik kreeg al op m'n kop van de verpleeghulp, dat de oude aantrekhulp niet goed meer was, dus ben ik gaan surfen op internet en kwam ik uw bedrijf tegen, ik hoefde dus niet te twijfelen, en heb deze meteen bestelt. En de aantrekhulp is geweldig! Dank daarvoor! Mocht ik weer een nieuwe nodig hebben, dan zal ik zeker weer een bestelling plaatsen bij uw bedrijf! Met vriendelijke groet van Mevr. Kuijper uit Alkmaar.

Besteld en volgende dag al geleverd top

binnen een mum besteld en bezorgd.

Afgelopen zatderdag scheurde mijn Easy-slide onherstelbaar. Was ook al een jaartje in gebruik. Direct via de website van All4Fysio een nieuwe besteld. En......maandag lag de nieuwe al in de bus! Sneller (en beter) kan gewoon niet.

Uitstekende service en goede prijs/kwaliteit

Duidelijke site met een goede prijs/kwaliteit. En snelle levering.

Past goed en doet zijn werk

Vlotte levering en goed product

zeer goed

goed product. Vlotte levering

Snelle correcte aflevering

Product in alle goede orde ontvangen, netjes en snel!

Altijd supersnelle levering en altijd kwaliteitsproducten!

Al een aantal keer compressiesokken en -kousen besteld. Altijd supersnelle levering, netjes verpakt en top producten. Erg tevreden!

mooi afgewerkt produkt,,snel geleverd

Makkelijk en snel

Makkelijke website en snelle bezorging

Uitstekend.

Ik heb een bestelling geplaatst en had het de volgende dag al in huis. Zeer tevreden. Overzichtelijke website met goede artikelen.

keurig!

Snelle service en direct antwoord bij vragen.

heel goed

zeer snel geleverd,en goede prijsverhouding voor goede kwaliteit.

Ongekend snelle levering.Chapeau!!

Zeer positief.Kan niet beter

snelle levering en goede kwaliteit

Wij hebben een praktijk voor pijnbehandeling en verwijzen onze patiënten regelmatig naar all4fysio, om ter ondersteuning hulpmiddelen aan te schaffen. Altijd snelle levering en goede kwaliteit, dus tot ieders volle tevredenheid!

Snel en goed geregeld

Snelle site Simpel overzichtelijk Geen fratsen Product zijn niet goedkoop Verzending snel en goed Jullie denken mee

Snelle en correcte levering

Binnen een dag zoals aangegeven geleverd

Altijd snel geleverd en prima kwaliteit

Al diverse malen wat besteld en altijd snel geleverd. Duidelijke omschrijving van producten. Goede kwaliteit, veel keus. Zeer tevreden over deze webshop.

Snel en correct

Heldere en duidelijke site. Fijne tape, eindelijk een wear ik niet allergisch voor ben. Snelle en correcte verzending en afhandeling.

Push artikelen kende ik al, mooi als het dan ook nog snel geleverd wordt!

snel en correct

heel duidelijke website, goede omschrijving bij de producten na bestelling direct een e-mail en ja , ondanks deze moeilijke tijd, de andere dag geleverd ben heel tevreden, hopelijk de volgende keer ook zo goed

Fokko Kortlanglaan 223

3845 LC Harderwijk