snelle service

na bestelling, de volgende dag geleverd. ziet er prima uit, precies wat ik zocht

Vrijdagmiddag om 16.30 besteld, zaterdag om 16.00 geleverd. Het product is ook zo als vermeld op de website.

Helder duidelijke site

Gelijk gevonden wat ik zocht. Goede beschrijving over het artikel. Super snelle levering. Voor een volgende keer toch maar weer bij All4Physio gaan informeren.

Na inlopen van de enkelbrace, nauwelijks tot geen last van mijn enkelband.

Ik kreeg de brace de dag na bestellen binnen, echt top. Ik ben de dag er na wezen hardlopen met de brace om en ik moet eerlijk toegeven dat het begin enorm wennen was. Het voelde raar tijdens het rennen en ben toen even gaan wandelen. Na 4 minuten ging ik rennen en dat ging prima voor mijn revalidatie. Ik had naderhand geen last terwijl ik zonder altijd last had. Al met al, vind ik het tot nu toe een top product.

snelle, keurige levering

Overzichtelijke en duidelijke uitleg van het product, makkelijk te bestellen en snelle levering

Eigenlijk had ik verwacht dat dit niet meer op tijd zou zijn, maar door de snelle levering kon ik toch met mijn kleindochters naar de sneeuw.

Duidelijke website, snelle levering

Duidelijke website en snelle levering!

Super snel en goed geleverd!

Vrijdag avond besteld, zaterdag zoals beloofd al binnen.

Snelle levering, niet al te duur goed product.

Alles naar wens perfect.

Alles naar wens perfect

voortreffelijk

Ik stond werkelijk versteld, dat ondanks de drukte bij de bezorgdiensten, ons bestelde product zo snel in de brievenbus lag. Complimenten En we hoefden zelfs geen verzenkosten te betalen. Een zeer tevreden klant

Prima prijs, mooi product, en zeer snelle levering.

In vergelijking met andere webshops beste prijs. duidelijke omschrijving, en zeer snelle levering. De rollator is precies zoals hij omschreven wordt, Prima

Het is even wennen maar het werkt voor mij ontzettend goed.

Na spontane klachten, deze In gebruik genomen en ben er heel erg blij mee.

goed advies en snelle bezorging

Na telefonisch overleg heb ik twee enkelbraces aangeschaft. Ik werd door verkoper ook nog getipt dat het artikel in de uitverkoop was. Dat noem ik nog een klantvriendelijk. Het pakketje was de volgende dag al bezorgd. Toen bleek dat een artikel niet aan mijn verwachtingen voldeed kon ik het heel gemakkelijk terug sturen. Duidelijke website waar alles goed wordt uitgelegd. Er is echt veel keuze, wat fijn is, maar het zoeken wel Moeilijker maakt. Gelukkig kan je een deskundig iemand aan de telefoon krijgen.

Eenvoudig bestellen, snel geleverd

Het is heel fijn als je binnen een dag na een bezoek aan de fysiotherapeut al beschikt over de noodzakelijke brace. Bestellen ging heel eenvoudig op de overzichtelijke site en de levering was adequaat.

Geweldige service

Mijn bestelling geplaatst en ondanks de drukte binnen 24 uur bezorgd. Het product is zoals beschreven bij de toelichting en ik kon niet meer tevreden zijn. Dank jullie wel !!!

Prima spullen snel verzonden.

Snel geleverd, prima product

Product voldoet aan verwachting en omschrijving.

Mooi assortiment voor een goede prijs en snel geleverd!

Was op zoek naar sporttape met een leuke print. Keus genoeg bij All4Fysio. Vanaf 10 euro al gratis geleverd. Via de mail netjes geïnformeerd over betaling en verzending. Had het de volgende dag al in huis. Ben erg tevreden!

Zeer snelle levering. De volgende dag al in huis!

Zeer snelle levering. De volgende dag al in huis!

Ondanks in deze tijd, product binnen 1 dag chapeau

Hele fijne brace,merkt meteen dat het beter aanvoelt.

Mijn Qaurvin is erg pijnlijk, door de Corona duurt een operatie langet in wachttijd.

Supersnelle levering!

Snelle levering, goede kwaliteit voor redelijke prijs.

Altijd herzog sokken waren nu in de aanbieding en geen bezorgingskosten dat vind ik top en snel geleverd

Hele snelle levering

S’avonds besteld en de volgende dag half10 geleverd! Super! Goede kwaliteit en pasvorm

Fokko Kortlanglaan 223

3845 LC Harderwijk