Ik ben tevreden over tijdige levering en kwaliteit van het product.

De bestelling werd snel geleverd en ik ben tevreden over de kwaliteit van het product.

Degelijk en praktisch

Ik heb heel veel last van het duimgewricht en voor grote inspanningen is het gebruik ban All'Fysio Thumpbrace echt ondersteunend.

Duidelijke uitleg op de website. Goede maataanduiding en snelle levering. Zeer tevreden!

prima advies en snelle levering

telefonisch goed advies gekregen en de volgende dag was de brace in huis! fysio blij, arts blij, ik blij

Goede en snelle levering

De belofte voor 19:00 uur zondag besteld is maandag in huis klopt helemaal! Netjes mails gekregen dat de spullen eraan kwamen. En optijd en netjes geleverd.

Uitstekend!

Binnen 24 uur mijn bestelling in huis. Prima! Volgende keer bestel ik zeker weer.

Vertrouwd en na bestelling de volgende dag al binnen.

Snelle service en goed product

Duidelijke omschrijving van het product. Snelle service. Goede kwaliteit

goed geregeld

duidelijke site. precies wat ik nodig had. goede prijs, niet te duur

Super tevreden

Product werkt perfect,en de levering was echt super snel

Goede en vlotte levering.

Product voldoet helemaal aan mijn verwachtingen.

snelle service

Vandaag besteld, morgen in huis. Super!

Er staat goed advies bij jullie webside waardoor je makkelijk weet wat je moet bestellen

Werd snel en netjes verzonden en ontvangen, dankjewel voor de goede service.

Zeer stevig in gebruik & Zeer snel bezorgd

Deze braches geven eindelijk de stevigheid wat wij zochten. Ook draagbaar in een normale schoen. Super snel bezorgd!

Prima, snelle levering, niet duur

Prima materiaal, niet duur en snel geleverd

sneller dan ik dacht

de rugbrace besteld omdat ik door het vele thuiswerken last van mijn rug begon te krijgen. Een vriend vertelde dat hijzelf een brace van bij jullie had waarvan hij heel tevreden was. na de bestelling ging ik nog een mail krijgen wanneer het pakket zou vertrekken, maar 2 dagen later werd het pakket al geleverd, dus top!

Snelle levering, goede kwaliteit

Betrouwbare en professionele voorlichting over de aan te schaffen producten.

Duidelijk en snel geregeld

Duidelijk , snel en keurig afgewikkeld

Snelle levering en keurig op de hoogte gehouden van de bestelling

Goede prijs kwaliteit verhouding en snel bezorgt

Goede site, prijs, kwaliteit. Snelle bestelling en snel bezorgt.

goed en superrrr snel

ik moest van mn Handtherapeut een duimbrace ivm een steeds uit de kom gaande duim. wij opzoek op internet. Bij all4fysio kwamen we een betaalbare brace tegen. alles opgemeten en besteld. deze was er al 2 dagen later. jammer maar deze was te groot. Via Bol.com een brace voor 10 euro gekocht. meevallertje dachten we nog, maar niet normaal hoeveel extra pijn ik kreeg. ook retour!! pfff toen ik mijn therapeute had gesproken gaf zij mij t merk en dat ik een S moest kopen. we kwamen weer hier terecht. ik heb de brace nu om zonder pijn... heerlijk. nu moeten we alleen nog ons geld retour van de vorige, maar daar twijfel ik niet aan dat dat zsm gebeurd. Top winkel!

Professioneel en correct !

Ik heb 2 keer gebeld voor dat ik mijn beslissing had genomen Beide keren wist de zelfde fysio(man) me te overtuigen dat ik met dit product de juiste keuze zou maken voor mijn hernia ondanks dat ik voor een nog duurdere wilde kiezen dat vind ik eerlijk en kan het zeer goed waarderen het product is top ben er heel blij mee.

Duidelijke website. Snelle levering

Op zoek naar een brace voor mijn achillespees. Door de duidelijke informatie een goede beslissing kunnen nemen. S avonds besteld en de volgende dag al in huis

Snelle levering, ruim assortiment

Altijd snelle levering. Ruim assortiment, makkelijk bereikbare klantenservice.

Fokko Kortlanglaan 223

3845 LC Harderwijk