In 1 keer de goede brace

Doordat de site zo duidelijk is heb ik in 1 keer de goede brace kunnen bestellen, gistermiddag besteld vanavond al in gebruik genomen. Voortreffelijke site en zeer goede en snelle service.

Heel snelle service en de kwaliteit is zoals omschreven. De maat die ik koos op basis van de aanbeveling klopt ook.

Snel geleverd met vooraf alle nodige informatie via e-mail

Push-polsbrace besteld, was zeer snel geleverd. Goede website. Helemaal goed!

Maken waar wat ze beloven op de site

Goede en snelle levering, reageren vlot op een mail. Vinden een passende oplossing bij problemen.

Supersnelle levering!

Zeer tevreden over product en supersnelle levering! Binnen 1 dag binnen! Goed bezig!

Goede overzichtelijke website, snelle levering. Weer een tevreden klant. Bedankt groet Chris d.

Goede website en snelle levering

Super advies gekregen

Na telefonisch advies mij knieband binnen gekregen. Is werkelijk een goed produkt

Onzettend blij.

Snelle levering. Ontzettend blij dat ik weer pijnloos lopen kan.

Snel besteld en snel geleverd super

Snel besteld super product en snel geleverd

Goede kwaliteit, snelle levering

Binnen 1 dag geleverd, goede kwaliteit voor een gunstige prijs.

Zeer nette en snelle levering. Keurig verpakt en duidelijke omschrijving hoe te gebruiken. Past perfect, goede maat Gewoon blij mee!

Zeer snelle levering, goede prijs?

Even gebeld voor advies en daarna de bestelling gedaan. Niet meteen het duurste product verkopen, maar eerlijk advies. Prima en vlot geholpen.

Accuraat en zeer snel geleverd

Passend en snel geleverd

Ringband gekocht.

De rugband werd de volgende dag al geleverd en bevalt goed. Ik loop slecht maar kan ongeveer 2 keer zoveel mét band dan zonder. In afwachting van operatie dus érg fijn hulpmiddel

Goede producten en snelle betrouwbare levering

Noodgedwongen aangewezen op wat hulpmiddelen en bij All4Fysio vindt je zeer goede artikelen tegen een redelijke prijs . makkelijk te bestellen en zeer snel geleverd. Hopelijk niet te vaal nodig maar zoja dan is er maar 1 plek waar ik koop!

Top product.

Tijdens het dragen van Deze brace geen problemen meer met lopen.

Snel en goedkoop

Binnen 2 weken heb ik 3 keer verschillende polsbrace gekocht om te vergelijken. 2 heb ik retour gestuurd. Het ging allemaal soepel, snel geleverd en binnen 2 dagen de geld terug ontvangen. Ben zeker tevreden met mijn huidige Push Sports Polsbrace en de service van All4Fysio!

Netjes op tijd geleverd

Perfect afgeleverd en de tas deed aan alle verwachtingen. En netjes ingepakt. Top.

Super en snel

Snel besteld En nog sneller geleverd En de polsbrace zit perfect

Zaterdag laat besteld en vanmorgen vroeg al geleverd

Op zondag besteld en op maandag al binnen. Goede service met track & trace. En stukken goedkoper dan de concurrentie! Echt top!

Zondag besteld, en volgende dag al in huis.

snel en goed geleverd voor een goede prijs

Mijn rugbrace is snel, goed en goedgeprijsd geleverd. Top service.

Fokko Kortlanglaan 223

3845 LC Harderwijk