Vriendelijke klantenservice. Prima bereikbaarheid.

Goede product informatie

snelle levering ook op zaterdag.

snelle levering van een goed produkt ook op zaterdag.

Goed assortiment, prima prijzen en snelle levering .....

Bovenstaande tekst spreekt voor zich

Keurige afwerking en levering

Polsbrace geeft na verwijderen gips de juiste ondersteuning. Voelt veilig.

Geweldig snel bezorg binnen 1 dag

Ik ben van mening , dat het echt niet sneller kan . Vrijdagmiddag besteld en zaterdagmiddag bezorgd

Snelle service!

Besteld en 1 dag later in huis! Goede service en tevreden met het product.

Zit perfect

Voelt goed

Snel en professioneel

De brace werkt en ziet er precies uit zoals omschreven. Snelle verzending en communicatie!

Wat een snelle service.

Ik had hem zo nodig die polsbrace voor de pijn, en na de bestelling een dag later al in huis.Heel erg bedankt hiervoor.Groet Gerda van Doleweerd.

Dit was de eerste keer dat ik een bestelling heb gedaan bij ALL4Fysio. Ben zeer tevreden. Supper snelle levering en goed product.

Goed en snel geleverd

Was netjes de andere dag al afgeleverd

Een zeer goede steun voor de bij mij sinds kort geconstateerde Charcot voet

Door deze brace te dragen ( samen met mijn aangepaste schoenen ) merkte ik direct een zeer goede steun en minder pijn met lopen. Ik ben hier heel blij mee. Ook heel fijn de extra verstevigings- banden van de brace!!

Snelle bezorging

Goede afhandeling

Snel gereageerd op bestelling en prima afgehandeld.

Goede brace en en de volgende dag al in huis

Snel geleverd en de goede maat. Goede kwaliteit

Uiterst positief!

Vooraf telefonisch contact gehad over een rugbrace van Otto Beck. Hierbij werd ik zeer vakkundig te woord gestaan. Vervolgens op vrijdag de bestelling geplaatst en het pakket werd op zaterdag al bezorgd. Klasse!

Prima kwaliteit en service

Goede beschrijving op het internet Prima criteria om het juiste product en de de juiste maat te kunnen bestellen Snelle bezorging Goede informatie over de bezorging Kwaliteit van het product is uitstekend en conform verwachting Versturen van factuur, bevestiging etc is snel en correct Alles bij elkaar uitstekend

degelijk en snel

ik had materiaal nodig. de site was snel gevonden en overzichtelijk de bestelling makkelijk te plaatsen. Het product snel in huis.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering. Om 20.45 besteld en de volgende dag al in huis. Product ziet eruit conform beschrijving en past goed.

Goed product, snelle levering

Binnen 24 uur geleverd, keurig zoals beloofd op de site

Deskundig en duidelijk advies.

Over mijn vraag omtrent hand/duimbrace heb ik telefonisch contact gehad. Daarin vriendelijk en duidelijk advies gekregen, er werd met mij meegedacht over de juiste hand/brace. de Brace 'n dag na bestelling per post ontvangen, bijzonder snel en inderdaad de goede oplossing voor mijn hand/duimgewricht.

duidelijk overzicht en snel besteld

Prima, alles duidelijk aangegeven en de volgende dag al in huis.!

Professioneel, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk!

Heel erg fijn om de juiste producten snel te kunnen vinden. Snelle levertijd en afspraak is afspraak! Daarnaast de goedkoopste tussen alle andere aanbieders. Zeker een aanrader!

grandioos

snelle en zeer goede kwaliteit

Zelden gaat shoppen zo snel, de volgende keer weet ik het wel, tevreden, niet gejankt, maar bedankt

In de avond besteld 's anderendaags wordt aangebeld Ik heb dit iedereen verteld dit winkelen is waard, zijn geld. DANK U WEL !

Fokko Kortlanglaan 223

3845 LC Harderwijk