Overzichtelijke site en super snelle levering

Gebruiksvriendelijke site , snelle levering en correcte info via mail .

Perfect!!!

Voor mijn enkelblessure had ik zsm een ASO brace nodig.Smiddags besteld en volgende dag in huis.Door de snelle service kon ik meteen weer een beetje lopen.Wat een heerlijke brace,een echte aanrader!En helemaal perfect de snelle levering!Top!!

Duidelijke omschrijving op de site Hebben dit artikel eerder via de 1e hulp gekregen Was nu bij nieuwe enkel blessure te klein, dus moest er een grotere komen Snelle levering

Volgende dag in huis

Maten zijn juist aangeven, en de brace zit goed. Besteld en dag erna al mogen ontvangen. Top

Snelle, goede service

Duidelijke website en correct en snel afgehandeld

Buitengewoon !

Buitengewoon !

Allround gewoon prima

Goede producten en snelle levering.

Ben goed en snel geholpen en snel geleverd.

Ben snel en goed geholpen en snel geleverd. En het juiste product

Snelle levering!

Het pakketje werd snel geleverd en kon door de brievenbus. Ideaal! Hoefde er dus niet voor thuis te blijven.

Een prima produkt binnen 1 dag besteld en afgeleverd,precies passend!

Laat in de middag een polsbrace besteld en andere dag midden in de middag geleverd.De voorgestelde opmeetprocedure gevolgd en produkt past exact. Prima service.

Klein maar o zo fijn; een echt "handige" brace voor m'n linkerhand.

na uitvoerig advies van mijn fysiotherapeut: -op maandagmiddag (13 juli2020) via internet besteld, -de aflevering op de dinsdagmorgen daaropvolgend werd toegezegd, -dat afleveren werd binnen het beloofde tijdsbestek uitgevoerd, -dinsdagmiddag en vandaag, woensdag, draag ik de brace probleemloos bij: auto besturen, huishoudelijk werk, bij wat snoeiwerk in de tuin, bij fietsen (ik kon zonder brace de motor van m'n elektrische fiets moeilijk bedienen). -Kortom: uitstekend!

Super tevreden

Ik ben heel tevreden over de aankoop van de hand- pols braces bij ALL4FYSIO. De medewerker heeft heel goed naar mij geluisterd en een deskundig advies gegeven, passend voor mijn probleem en toepassing. Super tevreden!

Tevreden

Snel geleverd, volgende middag in huis. Goed product en past perfect

Snel!

Eerlijke prijs en megasnelle verzendig! Als je iets besteld vanwege een medisch probleem, heb je natuurlijk het artikel snel in huis. Hier was ik wel een beetje bang voor, maar de dag na bestelling werd het netjes geleverd (Belgie) Super service!!! 10/10

Zeer deskundig en hulpvaardig.

Niet zeker wetende welke polsbrace ik moest hebben was het een kleine moeite om mij te voorzien van een goed advies waar ik zeer mee geholpen ben.

Duidelijke website, snelle levering

Heb een pils brace besteld, de site was zeer duidelijk. Met behulp van een maten tabel mijn maat uitgekozen. Dinsdag besteld, woensdag middag geleverd.

perfecte levering en aanbeveling nieuw product

erg fijn,dat bij het bestellen van mijn vervangende brace een andere brace werd aanbevolen,de eerste brace moest bijgewerkt worden qua draagcomfort,de door jullie aanbevolen brace zat gelijk perfect en hoefde niet afgeslepen te worden. dus toppie

Snelle levering, goede product omschrijving

Patellabrace besteld en volgende dag binnen gekregen, zoals toegezegd was.

Komen afspraken na

Bestelling gedaan en dag later al in de bus zoals beschreven op de site!!

Erg snelle levering en super kwaliteit.

Ik heb 's avonds een polsbrace besteld en de dag erna kwam het al binnen. De polsbrace past perfect en geeft veel verlichting.

Snel, volgens afspraak en professioneel

Duidelijke site. Bestelling plaatsen eenvoudig. Levering snel.

geweldig

Hou het niet voor mogelijk hoe snel eea gerealiseerd was en de duidelijke web site .

Helemaal prima!

Een dikke 10 voor de snelle en keurige levering!

De levering gaat super snel.

De bestelling ging heel makkelijk en de volgende dag had ik het product al in huis. Hopelijk gaat dit helpen voor de klacht die ik heb.

Snelle levering en prima product

Snelle levering en goed communicatie. Top!

Fokko Kortlanglaan 223

3845 LC Harderwijk