Pluspunten

Er wordt zo snel mogelijk tijd voor je vrij gemaakt. En je wordt op een goede en fijne manier ontvangen. Verder vond ik het erg fijn dat er met een breed perspectief naar je klacht werd gekeken.

Geen verbeterpunten.

Pluspunten

Bij twijfel over welke enkelband ik zou bestellen, werd ik, na een telefoontje voor meer informatie, uitgenodigd om langs te komen. Daar bleek een spalk een betere oplossing te zijn. Deze bevalt heel goed en geeft me de juiste steun voor de genezing van mijn enkelblessure

Pluspunten

Mooie website, zeer snelle levering

Pluspunten

Goed bereikbaar, vriendelijk te woord gestaan en snelle service en levering. Omruilen geen probleem.

De maatvoering van het ene product wijkt nogal af van het andere. Wellicht is herziening nuttig opdat dit scheelt in terugzendingen.

Pluspunten

Pluspunten

Mooie website en een zeer snelle levering !!

Pluspunten

Uitstekende en snelle service

Pluspunten

Contact per mail en telefonisch gehad. moeilijke vraag voor een brace maar het antwoord van All4fysio was eenvoudig. wij gaan deze voor u bestellen. en ja hoor, 3 dagen later heb ik hem al om. Thnks voor deze super service !

Pluspunten

Snelle levering Helemaal top

Pluspunten

Super snelle levering! En past precies goed! Super blij mee

NVT

Pluspunten

Ik heb ook telefonisch contact gehad. Ik wilde info over een knie brase. Snel geholpen en professioneel. Het artikel de volgende dag bezorgd en netjes verpakt. Top

Pluspunten

Heel fijn dat ik telefonisch kon overleggen over de soort en maat brace. Medewerker was heel vriendelijk. Ook geen probleem dat ik later die dag nogmaals belde.

Pluspunten

Snelle levering prima product

Pluspunten

Zeer degelijke brace Snelle en correcte verzending

Pluspunten

zeer snelle accurate levering

Pluspunten

Snelle inlevering

Pluspunten

- Duidelijke website - prettige verzendkosten - Vooral, supersnelle levering ! Erg blij mee.

- Geen.

Pluspunten

vlotte levering

Pluspunten

Snelle service, vriendelijk personeel

Nvt

Pluspunten

Snel en stipt in het leveren van het gekochte product. Heldere beschrijving in de gebruiksaanwijzingen. Product is mooi afgewerkt.

Hierboven staan de vlaggen van Nederland, Engeland, Frankrijk en Duitsland. Waarom een gebruiksaanwijzing die ook in het Italiaans en Spaans, Fins, Noors etc. ? Gevolg voor veel oudere gebruikers (vaak doelgroep) te kleine letters en dus onleesbaar! Het vragen direct na de levering van een gebruiksvoorwerp om een beoordeling?! Na m'n eerste ervaring: goed passend en steun gevend waardoor ik de trap de dag na het sporten zonder pijn kon gebruiken.

Pluspunten

snelle levering, goede informatie op site.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijzen, goede bezorging.

Geen duidelijk profiel, weinig extra informatie over de (toepassing van) de produkten. Binnen 2 minuten op ozndag een mail dat het voorraad artiekel niet op voorrad is eneen levertijd heeft.... Klinkt als verkeerde voorraad informatie op de site....

Pluspunten

snelle service, ik twijfelde over welke maat en welke Brace. Ik kon even langs komen en werd super geholpen qua maat en welke Brace nou het meest geschikt was.

Pluspunten

Snelle levering!

Fokko Kortlanglaan 223

3845 LC Harderwijk