Pluspunten

Op basis van 1 bestelling kan ik alleen maar zeggen dat ik erg tevreden ben. Webshop werkte goed, betaling ging prima, bevestiging per email, snelle levering (de volgende dag), goed verpakt en het product was precies wat ik had verwacht.

Ik heb nog geen ervaring met klantenservice. Ook heb ik pas 1x besteld. Dus tijd zal het leren... Tot nu toe geen verbeterpunten.

Pluspunten

Snel en veel betaalmogelijkheden. Bovendien telefonisch goed en duidelijk te woord gestaan!

Pluspunten

Gisteren besteld, vandaag in huis. Werd precies aangegeven wanneer het pakketje afgeleverd zou worden. Ik hoefde dus niet de hele dag thuis te blijven. Ideaal.

Pluspunten

Nette, snelle service!

Pluspunten

Supersnelle levering!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Artikel was volgens website op voorraad. Bleek toch niet zo te zijn. Zelf contact opgenomen. Een zeer opgewekt "Nee die wordt vandaag niet geleverd" en meerdere excuses. Maar daar heb je niets aan. Voor mij een onbetrouwbare partij. Correcte voorraad info en tijdige verzending zijn voor mij cruciaal. Een dus is een dergelijke werkwijze voor mij absoluut onaanvaardbaar.

Pluspunten

Prima levering! op tijd en het juiste product. Eigenlijk zoals het hoort, alleen is dat tegenwoordig helaas bij vele anderen niet meer standaard!

Pluspunten

makkelijke site en duidelijke product uitleg ook voor het aanmeten van mijn brace. zoals belooft de dag erna bezorgt

geen

Pluspunten

Gelijk verstuurd, na 21:00 besteld maar toch de volgende dag in huis. Groot assortiment.

Pluspunten

Snelle service en pakketje snel afgeleverd

Pluspunten

Snelle levering en de brece heeft een perfecte pasvorm. En dat voor een prijs dat niet te duur is. Top!!!!!!

Geen. Wat ik ervaar, is prima.

Pluspunten

Goede prijs, goede service (uitgebreide telefonische toelichting over product) en supersnelle levering. Hier bestel ik zeker weer.

emailadres bestond niet

Pluspunten

Besteld direct verstuurd en netjes volgende dag ontvangen netjes verpakt alles zoals het hoort!!!!

Nope

Pluspunten

ik had het product de volgende dag al in huis zoals beloofd was

Pluspunten

Snelle service, goede levering.

geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke informatie op de site. Vlotte levering van het product.

Wat meer informatie over gebruik. De knie manchet past goed en blijft zitten tijdens het sporten, maar het lijkt strakker te kunnen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel keus, verschillende merken en modellen. De foto’s en video’s zijn duidelijk.

Die heb ik niet.

Pluspunten

Dag na de bestelling is alles netjes geleverd zoals besteld. Mogelijk om op te halen bij een postnl punt (supermarkt).

Pluspunten

hele snelle levering vond het echt fantastisch zondagmiddag besteld en maandag ochtend om 12 uur in huis echt super

Pluspunten

Snelle levering Duidelijke info

Naast retourformulier ook een retoursticker

Pluspunten

Gisteren besteld, vandaag in huis! Precies zoals vooraf werd beloofd. Super geregeld!!!

Voor mij kan het niet beter!

Pluspunten

Snelle goede service en verzending

Fokko Kortlanglaan 223

3845 LC Harderwijk