Pluspunten

Zeer duidelijke site. Door systeem fout telefonisch contact gehad. Hier ook deskundig en behulpzaam. Groot assortiment. Niet duur. Snelle levering en word via de mail op de hoogte gehouden van levering. Kortom een bedrijf waar ik graag bij terug kom.

Pluspunten

Duidelijke overzichtelijke site met voldoende uitleg over de producten zelfs met instructie filmpje Ook op mijn bestelde push ellbow brace geen verzendkosten (bij veel andere sites wel het geval) Veel keuze uit betaalmogelijk heden. Snel geleverd prima voor elkaar.

Misschien meer filmpjes maken over hoe je debrace behoort te plaatsen voor welke kwaal. Verder ga vooral zo door.

Pluspunten

duidelijke website, goede productomschrijving, goed geprijsd. goed product ontvangen welke voldeed aan de verwachtingen

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling. Snelle bezorging. Geleverd product voldoet uitstekend.

Pluspunten

Goede service en komt de belofte volledig waar! Gisteren voor 21.00 uur besteld, vanaag bezorgd! Contact gehad met de klantenservice en ik werd daarbij volledig geïnformeerd! Even later zelfs nog een keer teruggebeld met aanvullende informatie

N.v.t.

Pluspunten

snelle levering , ook de kantenservice is duidelijk , je krijgt beleefd en duidelijk antwoord .

n.v.t.

Pluspunten

Zeer snel geleverd.

Pluspunten

Snelle, perfecte levering!

Pluspunten

besteld een dag later in huis

Pluspunten

Ik heb het product retour gestuurd omdat de maat toch iets te klein was. Ik hoop dat ik snel een xl kan ontvangen. Ik ga namelijk volgende week op wandelvakantie.

Pluspunten

Snelle levering goede kwaliteit

Pluspunten

Duidelijke info op de site, snelle levering, precies volgens afspraak

Pluspunten

Goede producten

Prijs is wel wat hoog

Pluspunten

Snelle levering Mogelijkheid om achteraf te betalen

Nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en voordeligst het product kunnen aanschaffen, bijna 15% voordeliger

De track en trace code toegestuurd krijgen Sneller een e-mailbevestiging krijgen van de bestelling, nu duurde het halve dag.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Het product was stukken goedkoper dan bij andere verkooppunten en ik heb het uiteindelijk wel zaterdag gekregen.

Ik had de Tunturi Ab-Shaper Pro op maandag rond 10 uur besteld. Op de website stond dat deze op voorraad was en dat deze op woensdag geleverd zou worden. Woensdag ochtend had ik een bericht gestuurd omdat ik nog steeds geen track en tracé code had ontvangen, donderdag ochtend kreeg ik pas antwoord terug dat het product niet op voorraad was en dat het pas zaterdag geleverd werd. Nu beloven jullie op de website dat klanten een track en tracé code bij de pakketpost krijgen, die heb ik dus niet gekregen, ik heb het pakket gelukkig nu wel ontvangen (zaterdag). Verbeterpunten zin dus: - Voorraad status op de website up-to-date houden - Eerder reageren op e-mails, een paar uur oké, maar een volle dag gaat een beetje te ver. - Track en tracé code ook echt versturen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruime keuze, goede prijs kwaliteit verhouding. goedkoper dan dan elders (bol.com, coolblue). Alleen nog wachten op het onderdeel wat ontbrak in de door. Hier ook duidelijk en correct antwoord van de medewerker

Pluspunten

Prima product, snelle levering, overzichtelijke site!

Pluspunten

Snelle levering, goed product, niet te duur. Kortom; erg tevreden.

Alles kan altijd beter natuurlijk.

Pluspunten

bekkengordel gekocht, de voordeligste en een super snelle levering, klasse!

nvt

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt, prima product

Pluspunten

Supersnelle levering van bestelling!

sneller reageren op mail.

Fokko Kortlanglaan 223

3845 LC Harderwijk