Pluspunten
Snelle levering! Goedeninfo over artikelen
Pluspunten
Mooie en overzichtelijke website. Duidelijke instructies om direct de juiste maat te bepalen.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Bedankt voor uw compliment en graag tot de volgende keer! Groeten, Jasper
Pluspunten
Supersnelle levering voor een prima prijs, goede informatie over de levertijden
VerbeterpuntenGa zo door
Beste Pieter Jan, Zullen we doen:) Groetjes Jasper
Pluspunten
snelle en correcte levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
goed en vakkundig advies via de telefoon; beter dan bij mijn apotheek
Beste Uta, Bedankt voor uw reactie ik zal deze zeker doorgeven! Sportieve groet, Wouter
Pluspunten
Goede en snelle service, ik kende het product al en was aan een nieuwe toe. Bestellen lukte me twee keer niet, zat in winkelwagen maar verder kwam ik niet. Een zeer vriendelijke meneer belde me en had een ander voorstel. Ends well, all well. Hartelijk dank een tevreden klant.
Hoi Marieke, Soms kan dit inderdaad gebeuren! Gelukkig snel opgelost! Groeten Jasper
Mogelijk de verzenddozen verder aanpassen aan de gekochte producten daar er nu veel verpakkingsmateriaal wordt gebruikt en dus ook veel lucht verstuurd wordt.....
Beste John, Allereerst bedankt voor uw feedback! Inmiddels is er een kleinere maat doos bij gekomen! Voor de volgende keer zeg maar:) Sportieve groet, Wouter
Pluspunten
Snel telefonisch contact. Had eerst een te kleine brace besteld maar kon hem makkelijk omruilen. De tweede past prima Thuasne Rhiio-Pro Duimrace Wel jammer dat deze zwart is van kleur, valt nu wel heel erg op. Beter lijkt mij de keuze uit blank bruin en zwart.
VerbeterpuntenArtikelen op huidkleur leveren.
Hoi Jelmer, Gaan we zeker mee aan de slag! Bedankt voor de tip in ieder geval. Groet Jasper
Pluspunten
Goede duidelijke site, produktbeschrijving goed, levering keurig op tijd. En na twee dagen dragen, lijkt het nog te werken ook! Fantastisch.
Beste Ger, Bedankt voor uw complimenten! Mooi dat het product goed zijn werk doet! Groet Jasper
Pluspunten
Zeer positieve ervaring met dit bedrijf.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Wanneer je gebeld wordt, omdat je 2 dezelfde polsbraces hebt besteld, wat de bedoeling was, dan vind ik dat zeer attent en oplettend.
Pluspunten
De knieband van PSB die ik besteld heb gebruik ik al jaren en jaren, dus ik wist wat ik van dit product mocht verwachten. De prijs was goed en ik heb ook geen lagere prijs voor dit product kunnen vinden. Het bestelproces via de site was eenvoudig en snel en ook de levering was erg snel. Maandag aan het eind van de middag had ik het product besteld en dinsdagmiddag kon ik het al ophalen op een afleverpunt. De volgende keer bestel ik hier dus zeker weer!
Pluspunten
Pluspunten
Goede en snelle levering. Klantvriendelijk bij advies aan telefoon.
Pluspunten
Goede informatie, snelle service, dus gewoon prima!
Pluspunten
Duidelijke site en geleverd binnen de aangegeven tijd.
Pluspunten
Vriendelijk en behulpzaam
VerbeterpuntenZou ik zo niet weten , ik ben zeer tevreden
Pluspunten
Heldere website met duidelijke productinformatie maakt kiezen makkelijk. Ondanks telefoontje dat verzenden een dag later dan gepland zou gebeuren was het er toch binnen 24 uur.
Hoi Gert, Inderdaad bleek uw product toch aanwezig vandaar:) Fijne dag gewenst. Sportieve groet Wouter
Pluspunten
Snelle levering, goeie communicatie. Top!!!
Beste Roel, Daar doen we het voor:) Sportieve groet, Jasper
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Snelle levering!
VerbeterpuntenTot nog toe geen verbeterpunten
Fokko Kortlanglaan 223
3845 LC Harderwijk