Pluspunten
Snel duidelijk en helder
Pluspunten
Is aanbevolen door mijn fysiotherapeut, dus nam ik aan dat het goed was. Heb het gevoel dat ik erg veel baat heb bij mijn kniebrace.
Pluspunten
Duidelijke site
Pluspunten
Snelle service en levering.
VerbeterpuntenRetour verzendkosten moet de klant zelf betalen. Kan niet in deze internet besteltijd. Retour sturen moet gratis zijn of in ieder geval de kosten delen.
Beste Maja, Mooi dat de producten snel bij u zijn afgeleverd! We zijn er inderdaad bewust van dat de retourprocedure nu zo ingericht is en gaan kijken of dit verbetert kan worden. Bedankt voor de tip! Fijne dag, Jasper
Pluspunten
zeer snel en korrekt, direkt telefonisch op de hoogte gebracht doordat de levertijd 1 dag later werd. klasse
Beste Hennie, Inderdaad een dag later! Nogmaals excuus! Goed om te lezen dat het belletje gewaardeerd wordt! Fijne dag, Jasper
Pluspunten
Prima prijs kwaliteit verhouding.
VerbeterpuntenAls er levering staat voor 17:00 de volgende dag . Is het fijn als iets in weekend besteld het op dinsdag voor 17:00 geleverd wordt.
Hoi Jordy, Top dat de prijs/kwaliteit verhouding naar tevredenheid is! Ik heb nog even in de order gekeken wat betreft de levertijd! U heeft aangeven dat u graag het pakket wilde ontvangen tussen 19:30 en 21:30 dinsdagavond. Vandaar dat uw order is afgeleverd om 19:52:03! Mocht dit niet bewust zijn gedaan wilt u dat dan even aangeven via [email protected]? Alvast bedankt! Sportieve groet, Wouter
Pluspunten
VerbeterpuntenMaat lastig bepalen. Ik zit bv met pols brace op 16 cm. S of m? Heb nu s. We zullen zien
Hoi Sandra, Bedankt voor je feedback wat betreft de maatvoering! We zullen zeker gaan bekijken of dit op korte termijn verbeterd kan worden. Voor de volgende keer:) Fijne dag, Jasper
Pluspunten
snelle levering duidelijk welk "hulpmiddel" het best bij je past duidelijk site
Verbeterpuntenfactuur als pdf dan kan je deze makkelijker indienen bij de zorgverzekeraar
Beste Angelique, Goed om te lezen dat onze nieuwe website u goed bevallen is:) Inmiddels ontvangt de klant direct een factuur in pdf dankzij uw tip! Fijne dag, Wouter
Pluspunten
snel en betrouwbaar!
Pluspunten
Snelle en nette levering
VerbeterpuntenEen bevestigingsmail sturen zou handig zijn.
Beste Karin, Mooi dat de order snel en netjes bij u afgeleverd is! Inderdaad klopt het dat u geen bevestigingsmail heeft ontvangen! Dit is inmiddels verholpen in ons systeem! Fijne dag gewenst, Jasper
Pluspunten
Duidelijke site, veel aanbod, goedkoper dan gelijkaardige sites, duidelijke uitleg over het product en goede uitleg voor de maat, zeer snelle levering.
VerbeterpuntenNiet echt :)
Hoi Astrid, Hier doen we het voor:) Bedankt! Sportieve groet, Wouter
Pluspunten
Snelle levering. Artikel voordelig geprijsd.
Pluspunten
Goed product, was de volgende dag al in huis. Tijdens sporten went het snel en voelt fijn aan.
VerbeterpuntenDe uitleg had duidelijker gekund. Misschien een filmpje hoe je de goede maat opneemt.
Hoi Simone, Top dat de brace aan uw eisen voldoet! Naar de meetinstructie gaan we zeker kijken! Bedankt voor de tip! Fijne dag en een sportieve groet, Wouter
Pluspunten
Snel en makkelijk geleverd , de prijs is erg goed , goede voorraad Kortom hier ga ik vaker bestellen
VerbeterpuntenGewoon zo door gaan , en de producten op voorraad houden dan kan er wenig misgaan
Beste Enrique, Daar doen we het voor:) We zullen zeker scherp blijven! Fijne dag, Wouter
Fokko Kortlanglaan 223
3845 LC Harderwijk