Pluspunten
Duidelijke site & vlotte afhandeling!
Pluspunten
Goed in prijs en zeer snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit Gratis levering
VerbeterpuntenSnellere levering
Beste Liesbeth, Bedankt voor uw feedback! De pluspunten zijn helder en duidelijk! Helaas konden wij u order niet sneller bij u krijgen ivm het weekend. Uiteraard gaan we wel kijken of we hier in de toekomst iets meer mee kunnen doen! Met vriendelijke groet, Jasper
Pluspunten
De duimbrace zit prima, ik heb hem direct omgedaan, het geeft mij veel steun en pijn is minder bij dingen vastpakken.
VerbeterpuntenDe duimbrace is behoorlijk aan de prijs m.i., ook de verpakking had had vlg. mij in een veel kleinere doos gekund.
Beste Elly, Mooi dat de brace goed bij uw wensen aansluit! Naar u verbeterpunt wat betreft de prijs en verpakking zal zeker na gekeken worden! Bedankt voor de feedback! Gr Wouter
Pluspunten
goede prijs/ kwaliteit verhouding snelle levering flexibel
Verbeterpuntenuitbreiding produkten
Pluspunten
Snelle levering en goede prijs!
Pluspunten
duidelijke website, ruime keuze. Geen gebruik gemaakt van de contactmogelijkheid, die er wel is en waar ik in verleden goede ervaring mee heb.
Hoi Frits, Bedankt voor de review! Leuk om te lezen dat u tevreden bent over all4fysio! Daar doen we het voor:) Sportieve groet, Wouter
Pluspunten
perfect geholpen aan de telefoon! brace snel te ontvangen
Pluspunten
Snelle levering en de beste prijs voor het product dat ik nodig had
Pluspunten
Prima telefonisch advies, kennis van zaken, uiteindelijk ander product gekocht dan ik van plan was; goedkoper en beter :-)
VerbeterpuntenMeerdere goedkopere producten
Pluspunten
besteld en volgende dag in huis.
Pluspunten
Pluspunten
prima produkt !!
Verbeterpunteniets meer fotos van produkt.
Pluspunten
Snelle reactie, goed advies, meedenken en uitgebreid antwoord.
Fokko Kortlanglaan 223
3845 LC Harderwijk