Dubbel

Het bestellen, tefonisch advies en ontvangen geef ik een 10. Goed bereikbaar, er is echt goed meegedacht over wat ik nodig heb en wat er is en inderdaad je hebt je pakje de volgende dag in huis. Maar een van de pakketten moest wel terug en dat vond ik maar vreemd gaan. Je vult online een retourformulier in en dan krijg je pas later te horen waar je het naar toe kan sturen. In die Mail sind erst der naam van degene die het heeft behandeld een dan pas all4fysio. Het afzender/retouradres op het pakket is niet volledig(er mist een huisnummer en de letters van de postcode. Toen ik doorklikte om te kijken waar in de buurt een postNL kantoor is was later de hele mail uit mijn postvak dus moest ik het nog eens aanvragen voor het exacte retouradres. Pffffff. Ik zou het plezierig vinden dat er gewoon een retourformulier met adres in zou zitten. (Inpakken, opplakken en klaar)

Snelle levering goed product

Overzichtelijke site en snelle levering

Overzichtelijk makkelijk

ik moest een brace om mijn knie.Ik heb artrose en wacht op een operatie.De orthopeed zei om het uit te zingen breng een brace wel stevigheid met zich mee.Vandaar heb ik een brace besteld en wel bij jullie.

Super goede site en product is goed.

Een duidelijke website met veel informatie waardoor je bij het goede product komt. Uiteindelijk het product thuis en deze was naar wens.

Een goed product

Het product heeft me geholpen om beter te kunnen lopen

Simpel en Snel

Heb een kniebrace gekocht. Duidelijke informatie en wist gelijk welke ik moest hebben. Daarnaast heb ik mijn pakketje ook heel snel ontvangen. Topervaring!

vlotte afwikkeling van de bestelling

Na het plaatsen van de bestelling vlogt een vlotte afwikkeling van de bestelde producten.

Hele snelle service

Het product was ruim op tijd binnen. Goede sevice!

Duidelijke uitleg op de website, snelle levering, netjes verpakt.

Ik heb een kniebrace gekocht. Goede instructie mbt opmeten van de juiste maat. Past perfect!

Top product

Bevalt heel goed en pasvorm is goed. En met de hand af en toe uitwassen werkt prima. Product behoud zijn werking en elasticiteit daardoor goed

Goed product, snel geleverd

Mijn fysiotherapeut heeft mij voor de brace doorverwezen naar jullie. Besteld en de volgende dag was de brace er al. Al met al erg tevreden.

Prima brace

Prima brace, goede kwaliteit, snelle levering

Zo laten. Dat is de beste advertentie

Zie boven

Super snel geleverd Mooie kwaliteit en Pasvorm

Snelle service, binnen een dag geleverd.

super snelle levering en gratis verzending

heel blij met hoe snel ik het binnen heb gekregen en ook nog is gratis. product is zeker goed, krijg alleen nu na zo'n 10 keer gebruikt te hebben wel iets slechter klittenband op de polsbrace

Na enkele uren na het omdoen verlichting op mijn enkel. Hartelijk dank

snelle sevice

na bestelling goeie en snelle sevice

Goede prijs en snelle service

De tennis arm brace doet goed z'n werk en was makkelijk te vinden op de site. Hij was snel geleverd en ook de prijs was in vergelijking met andere sites prima.

Snelle levering geweldig daar kan je op rekenen

Vandaag besteld morgen in huis geweldig

Lang leve professionaliteit!

Goede site, veel vergelijkingsmateriaal, snelle en probleemloze levering

Onze ervaring is heel goed .

Mijn man heeft veel baat bij de rugbrace en aan- ziekelijk minder pijn. Dus zeker aan te bevelen bij artrose.

Goede en snelle service

Positief

Top-product en supersnelle levering!

Top-product en supersnelle levering! Heel blij mee!

Snelle levering en product voldoet aan al mijn verwachtingen

Fokko Kortlanglaan 223

3845 LC Harderwijk