Super snelle levering

Had voor mij capaal tunnel syndroom een brache nodig, en hem hier bij All4Fysio via de overzichtlijke site besteld. Zeggen dat als je voor 21.00 uur besteld het de volgende dag in huis hebt, das 1, maar het ook nog waarmaken, das twee!

Keurig geleverd voor een nette prijs

Makkelijk bestellen, website keurig, verzenden snel een goede prijs

snelle levering heel goed verpakt.

mijn ervaring is alleen maar goed. duidelijke site, vlotte levering.

How can I send my order back

I want to send my order back how can I send it is not Good size for her.

Geweldig in gebruik

Niet duur echter wel doelmatig.

onberispelijke service

duidelijke overzichtelijke website en zeer vlotte levering van besteld materiaal en dit zoals wordt beloofd

snelle en kwalitatieve levering van de bestelingen.

Bij bestelling de volgende dag meteen de levering. Materiaal is van goede kwaliteit. Als bandage voor de knie voldoet deze uitstekend.

Supersnelle bezorging.

Duidelijke aanwijzingen bij het kiezen van de maat. Product doet wat het beloofd, ik ben er blij mee.

Snel en op tijd geleverd

Alles netjes aangekomen op de dag na de bestelling, ook al was dat zaterdag.

Goeie service

Snelle levering en een fijn product

Een comfortabele toch stevige duimbrace geleverd, een aantader.

Duidelijke info over produkt

De bestelde brace past perfect dankzij de mogelijkheid om thuis de juiste maat op te meten. Nu na een paar keer gebruik voelt het aan dat de brace voldoende steun geeft en geeft dit vertrouwen dat de klachten op zijn minst gaan verlichten

Snel geleverd, kwalitatieve producten!

Prettige koop ervaring, snelle levering, goede producten.

Het voelt en het zit meteen prettig

Het geeft rust als je het om doet waardoor het eerder geneest.

Snelle levering, prima kwaliteit

Duimbrace besteld bij All4fysio. Snelle levering. Duidelijk uitleg. Duidelijk en goede maattabel. Kwalitatieve producten.

Supersnel ontvangen

Het product word snel bezorgd en de uitleg waarvoor het geschikt is staat uitgebreid beschreven.

Een prettige knie ervaring

Ik vond een partner tijdens mijn wandeling om mijn knie. Een groeiende liefde en verbondenheid.

Heel makkelijk te bestellen,en super snel in huis ,gewoon tof .

Supersnelle service

Kwalitatief goede producten voor een goede prijs. Snelle levering.

Bij artikelen goede omschrijving en snelle levering

Makkelijke bestellen

Goede service en ook het om ruilen van artikelen

Goede prijs. 'smiddags besteld, volgende dag geleverd. Alles prima in orde.

GRANDIOOS

Ik en een review schrijven. Nee dat doe ik nooit. Maar ik wil nu graag een uitzondering maken. Ik ben ernstig rugpatient en moet elke dag een corset dragen. Wat als je op een dag merkt dat je corset , na zeer intensief dragen, kapot is ? De kliniek bellen en een afspraak maken voor lange termijn plus een rit van anderhalf uur heen en anderhalf uur terug en heel veel pijn? . Of op internet gaan zoeken.? Ik kwam gelijk al op de site van “ all4you”. Tot mijn verbazing precies hetzelfde corset als wat ik had. Zo blij als een kind, gelijk 2 besteld met een enorme korting! De levertijd : De volgende dag! En ja het was echt zo!!! Een halve dag zonder gelopen. De volgende dag lagen er keurig 2 pakketjes voor de deur. Super. Heel snel en heel vroeg!!’ Nou complimenten dat ze , iets waar je eigenlijk niet zonder kunt, zo snel kunnen leveren. Een dikke vette 10 voor “ all4fysio!”

Snel bezorgd, binnen 2 dagen

Ik gebruik deze Cure tape vele jaren, boven de€ 25,- geen verzendkosten. Bestelling en levering klantvriendelijk !!

Fokko Kortlanglaan 223

3845 LC Harderwijk