Hele goede en prettige duimbrace!

Met pijn in mijn duimgewricht bezocht ik de fysiotherapeut. Haar diagnose was overbelasting of artrose. Het advies was om een duimbrace te proberen en ze raadde me dit model aan. Ik heb de Push Ortho Duimbrace CMC 1 meteen besteld en ben er erg blij mee. In mijn werk als pedicure heb ik m'n duim hard nodig en ik merkte meteen verlichting en kan mijn hand en pols toch nog goed gebruiken. Hopelijk heb ik de brace tijdelijk nodig, maar mocht dat niet zo zijn, kan ik er goed mee leven. Dank ook voor de supersnelle levering.

Ik been zeer tevreden!

ik ben zeer tevreden over de service van all4fysio. de website was gemakkelijk te gebruiken en vond het product dat ik nodig had met specificaties. levering was snel en efficiënt.

Zeer vriendelijk aan de telefoon, duidelijkheid, ondanks mijn tweede brbrace , zo tevreden dat ik gewoon weer dezelfde hebt gekocht Nog hartelijk bedankt Klaasje Groeneveld

Netjes, correct, snel

Goede uitleg op de site over het product. Na bestelling direct alle info per e-mail en snelle levering. Maten van het product kloppen met de beschrijving op de site. Erg te breiden.

Snel en betrouwbaar

Snel geleverd wat ik had besteld. Duidelijke website.

Precies zoals gehoopt en verwacht

Patella bandje besteld. Goede info op de website, scherpe prijs voor het product en zoals vermeld direct de volgende dag geleverd. Dus alles afgehandeld en ook het product precies zoals gehoopt en verwacht.

Snel geleverd, precies gekregen wat ik had besteld. Duidelijke communicatie.

Vlotte levering van fijne braces

Goede brace voor een wat vriendelijker prijs dan "soortgenoot". Ook fijn dat klittenband te vervangen is

Goed product

Na elleboog klachten een brace besteld. Deze is na bestelling volgens afspraak snel geleverd, waardoor de elleboog ondersteuning heeft gekregen en de klachten minder zijn geworden.

Alles netjes en snel geregeld

Duidelijk wat je besteld. Duidelijke maatvoering. Product wordt snel en netjes verzonden. En met mijn hernia is de snelheid waarmee mijn rugbrace werd bezorgd super fijn!

Snelle levering van kwaliteit

Na een keuze van de spullen op de overzichtelijke site werd er snel geleverd. Prima!

Snel en prettige communicatie

Goede advies, snelle retour service na schade en na zelf het verkeerde besteld te hebben ook nog eens geld snel terug. Uiteindelijk telefonisch goed geholpen en alsnog het correcte type en maat gekregen!

Prettige en adequate service

Het bestellen van mijn producten ging zeer gemakkelijk. De producten zijn zoals ze worden aangegeven. Zeer tijdige levering. Binnen twee dagen was het binnen.

goede leverancier voor fisio apparatuur

snelle levering van fisio apparatuur. meestal binnen een dag.

Gewoon oké

Geen extra's zoals een kortingscode voor de volgende aankoop of een leuk bedankje erbij. Normale website zonder poespas.

Hele snelle levering en hele goede kwaliteit handschoenen voor het ondersteunen bij steunkousen

Helemaal fantastich, goede service

Ik bestel al jaren met grote tevredenheid. Snelle goede service.

Goede en snelle dienstverlening

Ik werd goed en adequaat op de hoogte gebracht en gehouden over de levering van het geen ik had besteld. Twee keer gedaan tot nog toe en mijn ervaring met All4Fysio is prima.

Snel en correct afgeleverd

Super goed ervaren

Eindelijk een brace die echt stevigheid geeft!

Voel me een stuk zekerder met bewegen als ik de brace draag! Bijna onmogelijk om weer volledig dubbel te klappen door de baleinen in de brace.

Brace snel ontvangen en helemaal naar wens.

Top product en snel geleverd!!

Dudelijke webside

Duidelijke webside ,goede product omschrijving voor juiste maat en snelle levering

Supersnel

Voor de tweede keer een bestelling gedaan. Ruime keuze. Duidelijke website. Werkt prima. Bestelling supersnel in huis!

Goed contact, vragen perfect opgelost, aanrader

Na enkele vragen om iets op te lossen, prima gehoor gekregen via de mail. Ook snel antwoord. Prima zaken dien met dit bedrijf.

Fokko Kortlanglaan 223

3845 LC Harderwijk