Duidelijke website met goede uitleg en snelle levering.

Omdat ik nog niet goed wist welke spalk ik moest aanschaffen voor mijn Carpaal Tunnel Syndroom, was het heel fijn dat er zulke duidelijke aanwijzingen waren. De aangeschafte spalken ( voor 2 handen) bevallen goed.

Duidelijke website

Prima vlotte levering Perfect product Ik gebruik dit tijdens het skiën

Goede service en uitstekend advies

Mijn bestelde braces zijn vlot geleverd, de ene dag besteld, de volgende dag geleverd. Na mijn keuze en een is anderhalf dragen contact op genomen met de klantenservice over nader advies over mijn actuele draagcomfort van de brace, ben duidelijk en prima geadviseerd, besloten om de juiste maat te houden en de te grote maat zonder morren mogen retourneren.

In één woord: top!

Ik heb als Sinterklaascadeau twee enkelbraces gekocht. Ik twijfelde over welke ik moest kopen, maar de website geeft automatisch een goede suggestie als je een product bekijkt. Bezorging stond de volgende dag al op de stoep en de producten waren netjes verpakt. Lang verhaal kort: helemaal top zo!

Duidelijk en betrouwbaar

Duidelijk, betrouwbaar en scherp qua prijs

Snelle levering en goede kwaliteit

Heb een nachtspalk gekocht. Snel geleverd en goede kwaliteit

Snel en duidelijk

Bestelling plaatsen ging snel en makkelijk Zo ook de verzending en ontvangst.

Knie brace

Goed geholpen en een fijne brace gekocht voor mijn knie. Zit heerlijk en doet goed zijn werk.

Besteld en de volgende dag in huis perfect

Super snelle en nette levering

Zeer degelijk, werkbaar en goed werkend produkt. Website alles zeer duidelijk omschreven en na bestellen snelle levering. Als een hulpmiddel dan toch nodig is is deze winkel zeker een aanrader.

Snelle en goede service!

Duidelijke website. Snelle levering. De brace die ik heb besteld is van goede kwaliteit! Erg tevreden met mijn bestelling.

Prima product , ik voelde gelijk verbe******.

Snel verstuurd ,dus hoefde niet lang te wachten en kon gelijk beginnen om mijn blessure aan te pakken.

Snelle goede service

Goede beschrijving, snelle levering

Kwaliteit voor een mooie prijs.

Overzichtelijke website waar ik een mooi paar hardloopkousen heb besteld. Die liepen zo snel dat ze de volgende dag al netjes verpakt in de brievenbus zaten.

Goed advies, perfect passend artikel en snel in huis

Na een telefonisch contact een lendenband besteld en die werd de volgende middag keurig verpakt, bezorgd ! Hulde

Geweldig bedrijf

Heb bij dit bedrijf een brace gekocht die binnen 24 uur geleverd is. Zeer goede service en de bestelde artikelen zijn van goede kwaliteit. Een aanrader om hier je producten te bestellen.

Klantvriendelijk

Gezien het feit dat ik in Ermelo woonde mocht ik toch langskomen Super klantvriendelijk

Goeie ervaring

Voor het eerst iets bij jullie besteld, en alles verliep vlekkeloos, het pakketje kwam op tijd.

Netjes en correct

Ze hebben snel geleverd,artikel is prima

Super service en kwaliteit

Snel, efficiënt én goede kwaliteit, waarvoor dank!

Goed assortiment, goede prijzen en snelle levering.

Het assortiment is uitgebreid en de prijzen zijn goed. Levering is snel en complicatie verloopt soepel.

Perfect besteld en volgende dag had ik het

super snelle levering en product werkt zoals het moet

polsbrace verschillende keren aangehad. en een fijne pasvorm en goed resultaat.

T werkt echt deze brace voor tennisarm

Prima levering!

De website is gebruiksvriendelijk; ik kon gemakkelijk vinden hoe ik de juiste maat van de compressiekousen kon berekenen. Daarnaast zijn de kousen vlot geleverd.

Fokko Kortlanglaan 223

3845 LC Harderwijk