Snel, correct, dus goed

Zeer goed!!

Ik heb mijn pakket heel snel binnen. Super van jullie, maar slecht van PostNL. Ze hebben bij mijn buren afgegeven zonder een kaartje bij mij achter te laten

Binnen een dag geleverd, uitstekende kwaliteit

Gewoon kei goed!!!!!

Naar verwachting

Duidelijke omschrijving bij producten, snelle levering , goede ervaring na aankoop rollator

Goede snelle service

Gezichtsmasker besteld, snel binnen gekomen. Klantvriendelijk via de telefoon!

Top kwaliteit , snelle levering en een mooi prijs. Super bedankt N Moulah Rabbi

Snelle levering en goede kwaliteit

Zeer snelle levering en goede kwaliteit brace. Brace is helaas wel wat dikker in een schoen, maar dat was te verwachten. Even wennen aan de brace maar nu zeer tevreden.

Fantastische steun en zacht van binnen.

Mijn duim is zeer goed ondersteund en heb daardoor minder pijn.

Boven verwachting

Mooie duidelijke website en snelle levering

Snelle verzending, duidelijke site

De site is duidelijk, ik kan de materialen goed vinden. De verzending is snel en ook kosteloos. Wat ik wel een nadeel vind, is dat je de retour zending zelf moet betalen. Te begrijpen, maar aangezien je nergens kan passen, wel lastig.

Duidelijke website en snelle levering

Snelle en correcte levering

In eerste instantie een verkeerde maat besteld die ik zonder problemen kon retourneren. Meteen de juiste maat besteld en die de eerstvolgende werkdag al ontvangen. Prima service in deze drukke tijden.

Snelle levering.

Snelle levering en het product is stukken goedkoper dan aanschaf bij een fysio.

Goed, snelle bezorging het succes moet nog blijken, het is nog te vroeg om dat te beoordelen. Maar het voelt goed.

Snelle levering!

Goeie website en levering eerstvolgende dag.

Duidelijke site met prima prijzen

een duimbrace gezocht en gevonden, dankzij goede navigatie van all4fysio op haar site. Juiste gebruik van de middelen zou met een instructie video inzichtelijk gemaakt kunnen worden. Nu onduidelijk als je het product koopt.

Besteld en super snel binnen. Geweldige service.

Sneller als verwacht binnen

Rond 11u mijn compressiesokken besteld en volgende dag al in de brievenbus in een mooi pakketje met beschrijving.

Een bedrijf met duidelijke uitleg en super snelle levering

Heerlijk als je veel pijn hebt dat je het bestelde de volgende dag al in huis hebt. Fantastisch

Supersnel

Vandaag besteld, de volgende morgen in huis, En ik had nog een voordeel..... Goedkoper dan ergens anders en daarboven GEEN verzendkosten. TOP!!

Snele en goede levering

Bestelling is gelijk de volgende dag bezorgd, goede service. de Brace die ik bestelde was een maatje te klein, deze heb ik later opnieuw besteld in een maatje groter, en was ook gelijk de dag erna binnen

Hele heldere info op website.

Goede algemene info, Goede nadere info, Goede leveringsinfo, Goede afwikkeling.

Goed artikel

alles is prima verlopen.

Binnen korte tijd heeft de ruiling plaatsgevonden. Ik moet alleen nog afwachten wanneer het retour bedrag gestort wordt.

Fokko Kortlanglaan 223

3845 LC Harderwijk