Supersnel en goed

Er gaat hier veel sporttape doorheen en ik hoor altijd pas op het laatste moment dat het op is. Geen probleem aangezien ik savonds bestel en het de volgende middag al ij huis heb! Top

Goed product en snelle levering!

Snelle levering van het bestelde product. Overzichtelijke website

Ene dag besteld, andere dag in huis. Keurig netjes! Materiaal was stevig. Helaas was het te klein en moest het retour. Ook hier netjes een mail met adres, en verzend voorwaarden. Enigste minpuntje is het retour zenden zelf betalen. Maar verder kan ik wel iedereen dit aanbevelen om hier te bestellen.

Zeer tevreden!

Binnen een heel kort tijdsbestek gekregen wat ik nodig had…en tevree ermee!

Ik kreeg mijn hulpmiddel binnen 24 uur

Product is goed

Prima! Geeft al jaren steun

Voor mijn man onmisbaar in drukke tijden maar ook met skieen.

Perfecte kwaliteit voor een goede prijs!

Brace op aanraden gekocht voor syndroom van De Quervain. Goede brace. Doet wat het moet doen. Via All4fysio ruim 10 euro goedkoper kunnen kopen dan in de winkel. Plus snelle levering!

Waanzinnig

Na telefonisch overleg een polsbrace besteld, de volgende dag geleverd, super.

Snelle levering duidelijke uitleg op de site en ook nog de goedkoopste

Snelle levering duidelijke uitleg op de site en ook nog de goedkoopste. Ik kan deze winkel aan een ieder aanraden.

goede servies

had de verkeerde maat besteld en deze hebben we terug gedaan en de goede maat besteld gewoon goed

Tevreden

Ik ben erg tevreden over de service van all4fysio! De levering is netjes en snel en de producten worden goed en duidelijk uitgelegd boende gebruikt moeten worden

Persoonlijk advies op maat

Fijne medewerkers die voor je klaarstaan, je informeren en adviseren. Het gaat hier niet alleen om het verkopen van een product maar om de klant te voorzien van een product die daadwerkelijk helpt. Er wordt naar je geluisterd en met je meegedachr. Ik raad All4Fysio aan iedereen aan!

Goedkoopste optie, bovenop snelle levertijd

Na een wat onfortuinlijke hoogmoedige dansmove een flink aantal spieren in mijn voet verrekt. Na een maand nog altijd veel last met lopen. Op aanraden van mijn fysio een ondersteunende kous gekocht. Mijn last is met 80% afgenomen, en dat binnen een dag na bestelling. Laten we hopen dat ik verder gezond blijf, maar mocht ik toch nog een keer uitglijden tijdens de cha-cha weet ik direct naar welke site ik moet!

Uitstekend product!!!

Zie boven, en de volgende dag echt ook in huis!!

Zeer bruikbaar hulpmiddel zijn de braces, mijn vrouw is heel dankbaar !

Omdat Mijn vrouw al 2 jaren atrose aan de re hand heeft , is daar nu al 1 jaar geleden een brace van jullie voor gekocht. Nu heeft ze 3 weken hetzelfde aan de li.duim. Via jullie webshop hebben we nu een duim-brace voor gekocht bij jullie. Dat vindt ze zeer hulpzaam en bruikbaar en geeft minder pijnmomenten.

Super! goeie prijs, snelle levering

Ik ben zeer tevreden, voor mij met een kleinere praktijk is het ook echt fijn om elke keer een aantal te kopen ipv dat je in een keer een hele bulk voorraad moet aanschaffen.

Goedkope kwaliteit

Super makkelijk om alles te zoeken, duidelijke beschrijving Niet tevreden, kun jij het makkelijk terug sturen En niet duur!!!!

Snel en goed geregeld

Een goed product met snelle levertijd, ik ben er blij mee.

Top!! En snelle levering

Goede uitleg bij de producten, dus de keuze voor de juiste brace was snel gemaakt. Vrijdagavond iets voor 21 uur besteld, zaterdagmiddag al in huis! De brace zit goed en geeft meteen wat verlichting! Ontzettend tevreden!!

Goede degelijke webwinkel met goede info

Op aanraden van mijn huisarts ben ik op jullie site terecht gekomen. En dat was een prima advies. De brace voor mijn tennisarm kwam al snel in beeld en daar zat de nodige info bij en het instructie filmpje dat je kunt bekijken is al helemaal ideaal. De brace was een dag na de bestelling al aan huis geleverd en ziet er kwalitatief heel goed uit en dat voelt ook zo bij het dragen van de brace. Dus top

Een geweldig bedrijf

Perfect.

All4Fysio verkoopt mooie producten. Er is keuze uit een breed assortiment en zijn zij van alle sporten en markten thuis. De levertijd is uitstekend. Op de ene dag besteld, de volgende dag in huis! Ideaal.

Ruim aanbod in kwaliteitsproducten

Ik had een specifiek artikel nodig en kon deze tegen een gunstige prijs bij All4Fysio vinden. Bestelproces is gemakkelijk en levering daags erna, zoals men tegenwoordig mag verwachten. Kijkende naar de rest van het aanbod, zal ik zeker in de toekomst wederom als eerste op hun site kijken, of zij het in het assortiment hebben. Het aanbod is namelijk ruim met een heldere omschrijving bij de artikelen. Producten zijn veelal van goede (kwaliteits-)merken tegen normale prijzen.

Geweldig produkt !

Prima brace ! We hadden er al een maar die werd een beetje oud…klittenband sluiting werd slapper. Dus een nieuwe, eenzelfde, gekocht want hij voldoet uitstekend !

Fokko Kortlanglaan 223

3845 LC Harderwijk