Snelle levering en product is uitstekend

Een enkel brace besteld voor stabiliteit tijdens training. Donderdag besteld en product was gelijk de volgende dag bezorgd. Brace werkt goed en van goede kwaliteit.

TOP bedrijf

Vandaag besteld, morgen zonder verzendkosten in huis!! Zeker als je iets dringend nodig zou hebben is dit fantastisch! Scherpe prijzen.

goede service en snelle levering

voldoet aan de verwachtingen

redelijk

Er stond op de website voor 21.00 uur besteld de andere dag in huis de bestelling is in de middag gedaan en 2 dagen later binnengekomen. Nu snap ik best dat dat ook redelijk snel is maar is niet wat er beloofd wordt. Dus vandaar het lage cijfer. Het geleverde is trouwens prima in orde en voldoet aan mijn eis.

De producten die ik heb gekocht zijn precies zoals ze er op de foto uit zien, top! Wel kwam de levertijd niet overeen met wat werd aangegeven en heb ik langer moeten wachten op mijn pakketje.

Overzichtelijke website, snelle service

Netjes verpakt, snelle levering

Precies wat ik zocht!

In overleg met mijn fysiotherapeut een brace aangeschaft. Informatie op Website was helder, aankoop werd direct verzonden en de volgende dag kon ik mijn brace al gaan dragen.

Een tevreden klant.

Heb in Hilversum bij een medische winkel een brace gekocht voor €69 , dat is een grote brace die voor sporten is dus verkeerd! Een tip van een vriendin dat een Push duumbrace veel handiger is dus online daarnaar gezocht. Bij all 4 fysio terecht gekomen omdat de site duidelijk was en een filmpje met uitleg. Wat helemaal fijn was dat ik de brace de volgende dag in huis had. Dus….. een tevreden klant!

Besteld en volgende dag geleverd. Fijn!

Geweldig!

Vanwege carpaal tunnelsyndroom was ik op zoek naar een goede maar vooral fijne brace. Ik vond dezelfde avond nog bij jullie de Basko Ryno Lacer. Deze had als 1 van de weinigen een elastiek als sluiting ipv gespen wat makkelijker is en ook het duimgedeelte is fijn af te stellen. Net voor 21.00 uur besteld en om 12.00 uur de volgende dag al binnen. De brace voldoet volledig aan de verwachtingen. Wat ik zo fijn vond was dat ik zo laat nog kon bestellen en toch snel in huis. Goede service, ook duidelijke mails mbt de bestelling! Kortom geweldig! Bedankt!

Mooie producten

Als je belt krijg je een eerlijk adies

Snelle en goede service

Had een nieuwe compressie short nodig en wist nog dat die andere op advies van mijn fysiotherapeut hier ook weg kwam en ook deze keer vrijdagavond besteld en zaterdag begin van de middag in huis !!!!!

helemaal tevreden

keurige aflevering en ook helemaal tevreden met product

prima service.

Ik ontving het pakje snel en kon het ophalen bij een afhaalpunt, wat natuurlijk erg prettig is. Het product voldoet ook prima.

onbekend met het product verrast door de complicatie

In verband met mijn probleem(soort sleepvoet) adviseerde mijn fysiotherapeut dit "apparaat aan te schaffen. Gezien mijn maat 43 moet ik kennelijk zelf aan het snijden of knippen om het passend te maken. Dat impliceert dus dat er grote kans is dat ik het verknip of te ver insnijd en dan heb ik er niets aan en is het weggegooid geld. Vandaar dat ik nog niet tot gebruik ben overgegaan

Zeer snelle en nette levering.

Top levering ❤️

Zeer tevreden gevoel.

Kwam in Hardewijk. Eigenlijk voor info over rugbrace. Omdat het een complex geval is in mijn geval. En dus lastig uit te leggen via telefoon of internet. Maar tot mijn verbazing werd ik zelfs na vriendelijk ontvangst zelf meteen geholpen. En tevreden met rugbrace huiswaarts.

Geweldig ouderwets goed product

Product naar wens, heel goed ingepakt ontvangen en netjes op tijd thuis afgeleverd! Volgende aankoop zal ik weer bij jullie doen!

snelle levering en goed mail contact

min puntje dat we als stichting niet op rekening kunnen kopen. verder was het wel snel geregeld met de factuur. ook snelle levering en goed mail contact. prijs was voor de tape niet duur.

Prima duimbrace. Zit perfect en is van hele goede kwaliteit. Levering: s-avonds besteld volgende dag per post binnen.

Snelle service, goede producten.

Op advies van mijn masseuse compressie kousen van hartzog aangeschaft. Daarnaast voor de ondersteuning van mijn rug een torso rug brace aangeschaft. De producten zijn van prima kwaliteit en hebben een goede ondersteunende functie voor mijn lichaam tijdens mijn werkzaamheden.

Veel keus en bestelling verliep vlot en snelle levering.

Goede kwaliteit en snelle verzending

Tevreden over de aankoop, snelle verzending , wat willen we nog meer!

De levering is zoals ze beloven. Erg fijn. Prima brace. Volgens meting de maat besteld. Ik vond hem wel klein vallen.

Fokko Kortlanglaan 223

3845 LC Harderwijk