goed artikel, snelle levering

Ben erg tevreden over het bestelde artikel. En ook een snelle levering

Erg tevreden en goede service!

Erg tevreden met de snelle en goede service.

De aankoop was een verademing!!

Een toiletverhoger. Niet de goedkoopste... maar definitief de beste!! Géén gewiebel op de wc pot want hij zit, dankzij het enugzons flexibele materiaal waarvan hij gemaakt is "snug like a bug in a rug" oftewel als gegoten. Géén gedoen met plastic schroeven die je moet aandraaien en waarbij de verhoger toch nog niet goed vast zit en uiteindelijk breken ze dan ook nog af... Aangenaam aan het zitvlak omdat hij zacht is doch niét té zacht zodat je geen goed zitgevoel hebt. En nóóit meer een koude bril aan je bil in de winter want materiaal neemt onmiddelijk lichaamstemperatuur aan! En vergeet het domme vooroordeel dat een hoger toilet alleen voor senioren is! Is het niet véél merkwaardiger dat bijna 2 meter lange mensen op een voor hun 'kindertoiletje' moeten??! Door operatie aan knie kon ik niet goed en pijnloos meer opstaan van het lage toilet, maar dankzij deze toiletverhoger... geen enkel probleem meer ;-)! Toiletbril omhoog, toiletverhoger erop. En zonder probleem er ook weer af.

Zeer snelle levering en werkt erg goed

Perfecte levering!

Super geregeld, netjes verpakt en geleverd!

ALL4Fysio g

Goed geholpen de artikelen voldoen prima goede kwaliteit Heel tevreden

Goeie,snelle service.

Precies wat ik van het product mocht verwachten.

zeer nette en snelle levering!

brace voldoet naar alle verwachtingen. duidelijk omschreven product. levering super snel! netjes verpakt!

Correcte afhandeling van mijn aankoop bij ALL4FYSIO.

Zeer snelle en correcte afhandeling en levering van de bestelling.

Maandag bestel en dinsdag al thuis. Netjes verpakt en geleverd. En ook niet onbelangrijk, de brace past prima en doet waar ik deze voor gekocht heb.

Goede service, telefonisch goed te woord gestaan. Na het juiste advies, dezelfde dag het product kunnen afhalen.

Supersnelle top service !!!

Wat een topbedrijf is dit. ‘s Avonds besteld en de volgende dag in huis. Mooie prijs en duidelijk bestelproces.

Superservice

Overzichtelijke en duidelijke site. Snelle service qua levering ivm hulpmiddel bij klachten is super .

Helemaal geweldig

Snelgeleverdenecht een top product

Gewoon goed!

Maten, website, verwijzing door fysio, alles klopt. De aanschaf was voor een hoog bejaarde man, erg blij mee!

Snel en hoge service

snel gevonden

op zoek naar compressiekousen en direct gevonden. zitten prima.

Super snelle service en super goeie kwaliteit

De fysiologische tape heeft veel verschillende designs, is super sterk en blijft lang zitten

Goede keus, snel verzonden, netjes verpakt !

Prima bedrijf wat doet wat het beloofd

Goede kwaliteit snelle service

Duidelijke omschrijving van het product Goede kwaliteit van het product Snelle levering

Kan niet beter als zo het gegaan is met mijn bestellingen.

Helaas moest ik 1 week na elkaar een duimbrace bestellen voor ontstekingen aan beide duimspieren. Ik heb 2 verschillende besteld en ze zitten beide goed. Ook was het bestellen simpel en de afhandeling en bezorging ginge heel vlot en netjes.

Snelle levering, fijne polsbrace

snelle service, goede info via telefoon met fysio

Het artikel was ook in het weekend snel geleverd(zaterdag besteld en maandag in huis). goed geholpen met vragen via de telefonische hulp dienst.

Snelle en goede servicd

Fijn advies gekregen over welke brace het beste was voor mijn situatie. Bovendien erg snelle service: iedere keer volgende ochtend in huis!

Heel correct

Ik heb gekregen wat ik besteld heb en op de aangegeven tijd. Beter kan niet

Fokko Kortlanglaan 223

3845 LC Harderwijk