Prachtige hulp voor zowel verzorgende als patiënt

Ik heb voor mijn tante een aantrekhulp voor een steun kous besteld. Als gevolg van chemokuren heeft ze dikke benen gekregen. Deze aantrekhulp zorgt dat het voor zowel verzorgende als patiënt prettig en snel gaat. Zo blijft er nog een klein beetje tijd over voor een gezellig praatje. Mocht ik het bedrag winnen ga ik samen met mijn tante lunchen. Dat heeft ze wel verdiend na alles wat achter haar ligt maar zeker ook een opstekertje voor de tijd die komen gaat

Top aankoop

Elleboog brace aangeschaft Echt een verademing voor mijn klachten

Goede snelle service

Goede producten, efficiënte service.

Snel en content

Makkelijk qua bestelproces, afspraken qua levertijden worden nagekomen en het product is perfect

Goede kwaliteit van de bracelet.

Prima service en prima kwaliteit.

Snelle verzending top brace Voldoet aan verwachtiging

Op website prima uitleg over het product wat voor mij het beste is . Snelle levering en producht klopt.

Heel geleverd

Dag later al binnen me brace

Slechte retourservice

In retourprocedure staat dat retourneren gratis is. Ik heb hier echter wel de verzendkosten van postNL voor moeten betalen (7,25), zo staat dat niet omschreven. Later staat er in een mail van jullie dat de verzendkosten van een retourzending voor eigen rekening is. Lekker misleidend dit! Het retourformulier was ook niet afgedrukt op de achterzijde van pakbon. De retourprocedure vermeldt dat dit wel zo zou moeten zijn. Ofwel de retourprocedure klopt van geen kanten en geeft foute tekst.

Top product en super snel ontvangen

Makkelijk bestellen en snel ontvangen voor goede prijs !

zeer tevreden.

correcte service

Goede tekefonische uitleg en snelle levering!

Had de site gekregen van fysio en gebeld voor info welke soort ik het beste kon nemen in het water. Daarna M besteld maar bleek te strak. Was ook snel omgeruild voor L.. Snelle terugstorting ook van het bedrag. Snelle service!!

eenvoudig duidelijk tijdig

Alles in één keer goed gegaan

Goed product en snelle verzending

Zeer tevreden, een kwaliteit product en snel geleverd.

Via All4Fysio snel de juiste sportbrace gevonden

Ik heb soms last van mijn knie en zocht een sportbrace die me de juiste ondersteuning geeft tijdens het sporten (tennis en badminton). Via jullie overzichtelijke internetsite heb ik snel de juiste brace gevonden die vervolgens ook binnen twee dagen geleverd werd. Precies op tijd voor mijn tournooi. Super.

Ben tevreden hoe snel geregeld

Gemiste omschrijving en snel geregeld

Snelle levering Is een fijne ervaring Is goed voor mijn duim (haiku)

Kwalitatief goede producten

Bij twijfel fijn advies en ik bestel regelmatig bij all4fysio. Altijd weer de verwacht goede kwaliteit

Snelle bezorging

Ik heb al eerder een brace gehad van dit merk. Dus was bekend met maten end. Moest ivm bezoek aan Parijs snel een vervangende brace hebben. Is gelukt.

Goede kwaliteit en assortiment aan producten, prima prijs, snelle levering.

Uitgebreid assortiment met kwalitief goede producten. De website is overzichtelijk en biedt een duidelijke beschrijving van elk product. De prijzen zijn heel prima. Tevreden over de bestelprocedure en snelle levering.

Vlotte levering

Juiste informatie op de webside

Elke keer goede producten

Vaker op deze site besteld. Goede producten en geven goed advies.

Zeer tevreden!

Contact opgenomen omdat ik een enkelbrace voor mijn zoon moest aanschaffen (hij had in Italië zijn enkel verzwikt). De medewerkster heeft mij ontzettend goed geholpen. Ik had namelijk alleen de informatie vanuit het ziekenhuis in Italië in het Italiaans gekregen, maar jullie medewerkster heeft ontzettend goed meegedacht en een heel goed advies gegeven met betrekking tot de aanschaf van de juiste enkelbrace. Omdat mijn zoon veel sport (selectie team voetbal) moest het met voorkeur een brace zijn die hij ook kan dragen met een voetbalschoen aan, de medewerkster heeft mij toen de MalleoDynastab van Thuasne geadviseerd. Kort samengevat ben ik zeer goed geholpen en mijn zoon maakt nu nog steeds heel veel gebruik van de enkelbrace en zijn enkel geneest erg goed dankzij de ondersteuning van deze brace. Nogmaals ontzettend bedankt voor het deskundige advies!

Zou het mogelijk zijn om het klittenband aan te passen, de buitenste 2 strips wat langer door laten lopen.

Snel geleverd en de epipoint werkt goed!

Fokko Kortlanglaan 223

3845 LC Harderwijk