Snel, professioneel, zeer goed

Door goede schriftelijke uitleg kon ik snel naar mijn gewenste product komen en bestellen. Daarna had ik het snel in huis.

Snel en volgens afspraak de juiste Brace geleverd.

Op dinsdag heb ik mijn brace besteld. Bij bestelling stond, dat de brace de volgende dag voor 17.00 uur geleverd zou worden. Om 16.42 uur is mijn brace keurig op tijd geleverd en bevestigd door Post.nl

De kniebracers van Push geen mij voldoende stabiliteit in mijn kniee om te kunnen blijven tennissen.n

Prima snelle levering

Snel geleverd product als beschreven

Doen wat ze beloven

Op zoek naar een aantrekhulp voor steunkousen kwam ALL4Fysio in beeld. Het gezochte hulpmiddel was op voorraad en tegen een redelijke prijs. Na het artikel besteld te hebben kwam hiervan direct een bevestiging met leverdatum. Artikel keurig op de afgesproken datum geleverd. Kortom prima service.

Geweldige service

Makkelijk bestellen op de site. Volgende dag geleverd. Geweldige service!

Snelle levering. Duidelijke site en prima prijzen

alles naar verwachting iotgevoerd

waren alle leveranciers maar zo !

Klantvriendelijk en snel

Op de site kon ik maar een enkel brace bestellen omdat er ws niet meer op voorraad waren. Nadat ik had gemaild hierover kreeg ik snel en duidelijke reactie. Uiteindelijk had ik ze snel binnen. Er was snel mail verkeer

Perfect geholpen door medewerker

Ik wist niet welke maat ik moest hebben, dus via de app contact gehad dit werkte prima. De maat was goed toen ik de brace thuis gestuurd kreeg. Als ik weer een brace nodig heb koop ik hem weer hier.

Super snelle service, goed product

Fijne site om je producten te zoeken, zeer overzichtelijk. Snelle levering. Zeer tevreden....

Erg snelle en correcte service en levering.

Goede informatie op de website. Vlotte levering van een brace die ervoor zorgt dat ik weer zonder pijn mijn muziekinstrument kan vasthouden en mijn hobby kan uitvoeren. Dank!

Goed.

supper snelle levering

Mijn man heeft een aandoening aan zijn pols waarom hij een brace moet dragen. De Brace van jullie bevalt hem het best. Supper blij mee en supper snelle levering. Top bedrijf volgende Brace zeker weten hier weet bestellen

Prima service , snelle levering

Prima service, snelle levering

Prima service en een goed product

Prima service en een goed product

Deze besteld voor gescheurde enkelbanden en hij helpt mij enorm! De extra steun en stevigheid is erg prettig. Ook is de kwaliteit erg goed. Wij hadden hem zondagmiddag besteld en de brace was maandag al in huis, top service!

Uitstekende service

Een hele snelle levering en een heel goede brache.

Brace past goed en goed geleverd

Brace werd geleverd zoals beschreven en bevalt zoals verwacht. Ik had al zo’n Brace dus wist wat ik kon verwachten.

Heb na bestelling advies gevraagd over een duim/pols brase omdat ik hiervoor alleen een duim brace had en ik niet wist of deze sterk genoeg was voor mijn duim omdat ik nu ook ondersteuning nodig heb voor mijn pols deze brace was even iets anders dan ik gewend was maar ik heb goed advies gekregen

Prima degelijk product, goede communicatie en snelle levering

Duidelijke, overzichtelijke site, snelle service.

Mijn ervaring met All4fysio is uitstekend. Goede, duidelijke, overzichtelijke site. Productomschrijving, maten, levering enz, perfect in mijn geval. Wanneer iets retour moet dan wordt het snel en zorgvuldig afgehandeld. Zeer netjes en correct te woord gestaan, zowel telefonisch als via mail.

Snelle service, snelle levering.

Eerst keer hier besteld. Goede communicatie over de bestelling. Zeer tevreden met de bracelet die ik bestelde. Zoals alles beschreven was ,is de werkelijkheid.

Besteld, betaald, geleverd. Precies zoals beloofd.

Besteld, betaald, geleverd. Precies zoals beloofd. Ik had snel een enkelbrace nodig om met een geblesseerde enkel tóch door te blijven trainen voor een marathon. De fysiotherapeut raadde All4Fysio aan. Een dag later had ik de brace al in huis. Heel fijn!

Fokko Kortlanglaan 223

3845 LC Harderwijk