Uitstekend hulpmiddel

Helpt geweldig tegen mijn tenniselleboog, prima aankoop.

Zeer tevreden!

Altijd snelle en correcte levering, zeer goed product.

Brace voor mijn zoon volgende dag in huis. Hij kon er meteen mee trainen die avond.

Mijn hofleverancier

Al meer dan vijf jaar levert all4fysio mijn pols races tegen concurrerende prijzen. Steeds keurig op tijd geleverd, zoals beloofd. De score had vijf sterren kunnen zijn als ze twee braces geleverd hadden. De tweede was volgens de website niet mogelijk, dus moet die nu apart besteld worden.

Alles naar wens

Alles zoals omschreven met goede maatgeving

Ruim, goed gedocumenteerd assortiment en hoge kwaliteit

Prettige website om te doorzoeken en snelle correcte afwerking van mijn bestellingen. Zo hoort internet winkelen te werken.

Prima product, prima prijs, snel geleverd

Top rollator, stevig en goede prijs. Direct de volgende dag geleverd. Heel fijn.

Handige en duidelijke site

Het was heel gemakkelijk om bij deze site te bestellen! Was ook snel binnen, de volgende dag al.

Goed en snel

Snelle levering en service. Helaas niet de CEP kousen die we hadden verwacht. Het breisel is van ander materiaal als dat we gewend waren en daarom minder compressie

Snelle en goede aflevering.

Het instructie boekje, is door de kleine letters moeilijk te lezen.

snel en correct

zie boven

Super snel

Snelle levering van goede product

Ik heb, op de website, snel kunnen vinden wat ik zocht en meteen besteld. Levering de volgende dag!

Uitstekende service

Een niet goed passende brace omgeruild voor de juiste maat.

Snelle levering, product voldoet volledig.

De pols brache is zeker geheel naar wens na nu een week verder, neemt de pijn in de pols af. Natuurlijk je moet ook geduld erbij hebben, maar het geeft in ieder geval de juiste ondersteuning. Ik zou het in ieder geval ook aan andere aanbevelen.

UITSTEKEND GEHOLPEN!

IK WAS VOOR EEN NIEUWE POLSBRACE! PRIMA GEHOLPEN!

Professioneel!

Ik zocht al een tijdje een geschikte brace voor mijn knieën met artrose. Bij onze plaatselijke apotheek enkele modellen mee naar huis gekregen om uit te proberen, maar waren niet de geschikte. Op de website van All4fysio vond ik met een simpele muisklik (aanklikken wat ik zocht) meteen de geschikte braces te zien. Na de zeer snelle en correcte levering van de eerste, meteen een tweede besteld. Ik moet niet verder meer zoeken waar te bestellen, één adres: All4fysio! Super bedankt!

Snel en efficiënt, juiste levering

T ging moeiteloos, kreeg t juiste pakketje snel.

Goede service en adequaat contact

Compressie short gekocht voor het tennissen. Werkt goed en naar behoren.

Hele snelle bezorging

Pakket kwam enorm snel binnen, dit was erg fijn!

Snel geleverd, top producten!

Breed assortiment, goede producten en snelle levering!

Goed product maar uitleg over gebruik ontbreekt

Het was fijn geweest als er een handleiding c.q. tekening was meegeleverd over de juiste manier om het product te gebruiken

Goed ervaring

Makkelijk te bestellen , snel bezorgd!

Een snelle actie van uw bedrijf en het past uitstekend.

Op dit moment heb ik veel plezier van de steun van mijn polsbrace. dank u wel.

Tape besteld van 5cm breedte 5 meter lang: Direct de volgende dag in huis!

De tape is super makkelijk aan te brengen en werkt uitstekend voor mijn doorgezakte voet. Laat geen lijmresten achter en doet geen pijn. Dank voor de support en het juiste product!

Fokko Kortlanglaan 223

3845 LC Harderwijk