Zorgeloos

Makkelijk te bestellen, kreeg een goedkoper alternatief voorgesteld!

Uitstekend geholpen!

Goede informatie, goede kwaliteit en snelle levering

Ik kon op de website prima informatie vinden. Er is veel keus en de prijs/kwaliteitverhouding is goed. Zeer snelle levering. Ik 1 woord uitstekend!

Goede bezorging van het brace.

De maat heeft de fysiotherapeut gemeten . De maat was goed. Maar ik moest zelf extra klitteband toevoegen anders waren de banden zo aan het flapperen. Persoonlijk vind ik het jammer dat dit niet er al opgenaaid was aangezien het geen goedkope aankoop was! Ook bij de duim extra klitteband op genaaid Verder een goede service. Smiddags besteld de volgende dag geleverd!

Snelle levering, simpele website

snel, goed en juiste prijs

Het bestelde kreeg ik zeer snel. Het is een goed produkt voor de juiste prijs. Ik ben erg tevreden.

EEN SNELLE LEVERING, PRIMA SERVICE

HEB BIJ JULLIE EEN BRACE VOOR MIJN DUIM BESTELD, EEN FIJN PRODUCT, JE KUNT ER GOED MEE WERKEN EN HET DRAAGT FIJN, HET BELANGRIJKSTE, MINDER PIJNKLACHTEN BIJ WAT IK DOE. EEN SUPER PRODUCT!

De herstelperiode gaat veel sneller met deze brace!

Goede service en super goede spullen

Ik heb nu al een aantal bestellingen gedaan en ben zeer tevreden met de producten!

Duidelijke site snelle levering!!

De site is duidelijk. Makkelijk te bestellen Snelle levering Zorgvuldig verpakt/verzonden

Het bedrijf levert zeer snel! Goede webshop met duidelijke aanwijzingen hoe te bestellen, eventueel op te meten en ook prima een kwaliteit!! Keurig berpakt, kortom kan niet beter.

Snelle service voor een goede prijs

Ruim aanbod van producten, snel geleverd tegen een goed prijs. Aanrader!

Prima Hulp

Heb deze week een kniebrace bij u gekocht en ben daarbij perfect geholpen door uw klantenservice. Omdat ik niet zo handig ben met het bestellen op het internet,heb ik verscheidene telefoontjes moeten plegen . Ik werd steeds vriendelijk te woord gestaan,en geholpen met het kiezen van de maat . De betaling zorgde ook voor problemen, en ook daarbij ben ik geholpen met tekst en uitleg. De brace werd de volgende dag al bezorgd en paste perfekt , heb er baat bij . De hulp word zeer op prijs gesteld. Met vriendelijke groet Frans Bal.

Snelle levering!

Duidelijk website, ik kon uit een eerdere bestelling precies zien welke maten ik nodig had.

Prima en snel geholpen

totaal tevreden

Toppe snelle service

Voor dochterlief een kniebrace besteld en de volgende dag al binnen. Deze brace geeft haar wat ze nodig heeft en ik heb hierdoor mijn dochter weer terug, een actieve meid!

Perfecte service en levering

Laagdrempelig met retourneren. Kwalitatief goede producten.

Uitstekend.

Prima hulp bij juiste keuze. Goede service. Persoonlijk.

Snel en precies

Snelle levering en precies wat de foto zegt geleverd,ben er blij mee.

De ene dag besteld en de volgende dag in huis, erg fijn. Helaas was de brace toch te klein en de service is ook top! Je krijgt netjes een mail nadat je het formulier hebt ingevuld wat je moet doen.

Snel en correct

Supersnelle levering en correcte communicatie! De productdoos was enigszins verfrommeld, wrs door de brievenbus geduwd. Fijne brace voor verzwikte enkel

Goed correct voldoende info etc

Goede terugkoppeling

Zondag avond besteld en maandag in huis. Goed verpakt. Niks op aan te merken.

Super snelle levering. En bestelling is zoals verwacht

Snelle levering goed kwaliteit

Op advies van mijn specialist en therapeut een brace besteld. En ben er heel tevreden over. En bovenal een snelle levering.

Fokko Kortlanglaan 223

3845 LC Harderwijk