Super tevreden

Duidelijke site en maat aanduidingen heel makkelijk en super snel geleverd ga nog een bestellen voor andere arm

Snelle levering, goede prijs

Snelle levering. Goede Prijzen, reeds eerder besteld, vertrouwd adres

product zoals verwacht, perfect

Ik wist wat ik zocht en het was hier beschikbaar voor een acceptable prijs. ik heb het snel ontvangen goeie communicatie tussentijds dus kan niet anders zeggen TOP product en TOP service

Is zeer goed.

Dezen komen de afspraak na..met vandaag besteld morgen.in huis. Een dikke pluim hiervoor. En dus betrouwbaar en goede service..een aanrader.

Erg fijn!

Zit stevig om je knie. Is makkelijk te fixeren om de knie en kan ook gebruikt worden tijdens het sporten.

Prima product, redelijke prijs, snel geleverd

Super snelle service en een goed product

Ik had snel een brace nodig en die kwam ook snel. Super handig zulke snelle service. De brace is top. Na een dubbele polsbreuk heb ik toch weer extra steun nodig en deze brace geeft dit..

Mooi stevig en degelijk produkt

Heb de nekbrace nog maar pas, puur om uit te proberen of de nekklachten enigzins afnemen hiermee. Daar een operatie veel risico meebrengt (al 2 eerdere nekoperaties gehad) probeer ik alles wat in de mogelijkheden ligt. Vandaar de nekbrace, ook voor stabiliteit.

Ge-wel-dig!!!

Vorige week heb ik bij All4Fysio een leuk cadeau besteld voor mijn broer, namelijk een super goed bitje en bandages voor het kickboksen. Ik had dit om 16:00 besteld en de volgende dag om 13:00 waren de spullen al binnen! In minder dag een dag dus, echt top! Bedankt voor deze geweldige en snelle service.

Erg snelle levering, met mijn blessure direct geholpen!

Een enkelbrace besteld omdat de tape van de fysio (gescheurde enkelband) teveel afknelde. Maar ik had wel snel iets vervangends nodig, om mijn blauwe, pijnlijke enkel te ondersteunen/ fixeren/ revalideren. Op zondag besteld, toegezegde levering op dinsdag maar; HOERA, het pakje werd op maandag al bezorgd. TOP brace, TOP service en mijn enkel gaat vooruit!!

Topservice

Echte top service, op donderdag is er door de fysio een brace aangeraden voor onze dochter en op vrijdag was deze gewoon al binnen! Beter kan niet, ze traint weer met veel plezier, bedankt daarvoor

Goede snelle service.en goede knie brace

Ik draag nu paar dagen de brace . Erg tevreden . Geeft stabiliteit aan mijn knie

Mét de aantrekhulp kon ik vlotter de steunkousen aantrekken.

Voor het eerst draag ik steunkousen. Het aantrekken zonder hulp kostte me veel energie. Via de website zal ik deze aantreknhulp, waarmee ik tevreden ben.

Snel volgens afspraak bezorgd.

Push brace smiddags besteld en dag erna bezorgd, top! enige minpuntje: na bestelling wordt dezelfde dag hetzelfde artikel na 18 uur met avondkorting aangeboden.

Alles was oke

Bij een vraag komen ze snel met een oplossing... Verzending zoals vermeld op de site de volgende dag!

Prima product, snelle levering

Prima en snel.

Goede correcte service

Dit produkt voldoet aan eisen waarvoor het nodig is. Makkelijk aan te brengen.

Goede en duidelijke productomschrijving, snelle levering

3x gedragen en geen last gehad van blessure

Mijn zoon heeft al tijden last van zijn enkels tijdens het sporten. Ook op verschillende manieren laten onderzoeken. Deze sokken zijn een soort van probeersel of het ook maar iets zou helpen met trainen of in wedstrijden. Hij heeft ze 3x aangehad en geen pijn gehad. Als het zo blijft halen we nog een paar. De sokken zijn moeilijk aan te krijgen maar op de verpakking staat een QR code met een handig filmpje hoe je dit het beste kan doen.

Blij met mijn nieuwe voorraad curetape art die ook nog eens binnen 24 uur in huis waren.

Makkelijk bestellen, scherpe prijzen, snelle levering

Goed en snel geleverd

Duidelijke site, goede uitleg bij de producten. Besteld en gelijk volgende dag geleverd!

Erg goede service

En zeer snelle levering.

Overzichtelijke webshop, groot assortiment, makkelijk bestellen, snel geleverd. In 1 woord: TOP

Fokko Kortlanglaan 223

3845 LC Harderwijk