Supersnelle levering!

Product is volledig naar verwachting en van stevige kwaliteit. Daarnaast op zondag avond besteld en de volgende dag in huis!

Prima aankoop, niet de duurste

Prima aankoop, niet de duurste

Goede ervaring

Voor 21.00 besteld en de volgende dag om 9.00 de bestelling in huis en de brace was goed Dus goede service.

Gode tape voor prima prijs!!

Na bestelling was het er de volgende dag en de tape blijft goed vastzitten

Makkelijk te bestellen en snelle bezorging

De bestelling is simpel te doen, de maat gemakkelijk te bepalen door de eenvoudige aanwijzing te volgen. De bezorging was zelfs nog eerder dan aangegeven door Post NL. Ik zou zeggen '' een handige site '', aanbevolen door mijn fysiotherapeut!

Super kwaliteit, snel bezorgd

Ik heb een knie brace aangeschaft. En mijn ervaring van aankoop tot dragen is perfect. De bezorging was snel. De brace zelf is van uitstekende kwaliteit. Ik ben zeer tevreden en raad dit product en deze webshop ten zeerste aan.

Snel geleverd zoals afgesproken.

Product voldoet aan de beschrijving en is op tijd geleverd.

Prima prijs kwaliteit verhouding en een snelle levering

Direct en netje geleverd

Product nog niet geprobeerd maar de levering was naast snel ook netjes en niet onnodig groot verpakt. Dat is altijd al +1

Bestelling de volgende dag in huis.

Grandioos

All4Fysio was niet bekend bij mij. Omdat ik met spoed beugels voor wc nodig had ,en gezocht op Google kwam All4Fysio als goedkoopste eruit. Goedkoop is duurkoop is zeker niet van toepassing bij deze firma. Ik sta nog elke dag versteld van de kwaliteit want moet hem veelvuldig gebruiken ,niet alleen om mij vastgehouden maar ook om mij aan op te trekken. Complimenten voor kwaliteit prijs verhouding en snelle levering (andere dag).lieve Groet Maria

Snelle levering en goed product

Niets dan lof voor uitstekende lever in nr en kwaliteit

Snelle service . Prettig te dragen brache.

Enorm tevreden

Product was de volgende dag al in huis, goede kwaliteit en werkt naar behoren!

Makkelijk en snel besteld

Het was makkelijk om het gewenste product te vinden en het was snel gekocht en bezorgd.

Snelle levering en goed product

Eindelijk een kniebrace die echt steun biedt.

Prettig in gebruik

Het is in eerste instantie een flexibele brace, waardoor hij makkelijk aan te trekken is. Als hij eenmaal aan de voet zit geeft hij wel voldoende stevigheid en is hij niet flexibel meer. Werkt goed.

Prima artikel

Wat ik zocht duidelijk te vinden. Welke maat ik nodig ben ook gemakkelijk te vinden

Perfect product, super snelle levering

Hand/duim brace besteld. Goede kwaliteit. Prettige flexibele pasvorm.

Gedegen informatie en top levering

Mijn brace werd snel geleverd, en de informatie die op de site stond was ruim voldoende om een goede keuze te kunnen maken.

Uitstekend!

Snelle levering, goede kwaliteit en duidelijke communicatie!

Doen wat je beloofd

Compressie sokken besteld , duidelijke bestel instructies, gemakkelijke betaling en prima bezorging. Al met al zoals het hoort! Zeker aan te bevelen.

Ook telefonisch goed geholpen

Goed product. Snelle verzending. Uitstekende service.

Snel en betrouwbaar!

Snel en netjes ontvangen.

Snel en correct

Bestelling komt de volgende dag al binnen. Top.

Fokko Kortlanglaan 223

3845 LC Harderwijk