Gewoon goed! Goede info op de site en concurrerende prijzen.

Goede en duidelijke info op de site en concurrerende prijzen. Simpel besteld en snel geleverd. Aanrader.

Zeer goed en snel

Zeer goed verzorgd en veel sneller dan verwacht.

Overtrof mijn verwachting

Zondag bestelde ik een kniebrace. Tot mijn grote verbazing werd deze de volgende dag (maandagmiddag) al bezorgd. De site is helder, bestellen gaat kinderlijk eenvoudig en is transparant. Chapeau!

Fijne site, snelle levering, keurig verpakt en je wordt middels de mail goed op de hoogte gehouden.

Eerste indruk meteen super!

Duidelijke site en had aanvankelijk ander product uitgezocht maar werd automatisch verwezen naar soortgelijk product van het huismerk voor een veel scherpere prijs en zonder verzendkosten en product bevalt prima met een duidelijke Nederlandstalige gebruiksaanwijzing!

Goede bezorging en prima product

Een woord goed

Gewoon netjes op tijd bezorgt. Als dit zo blijft dan zeker vijf sterren

geweldig

Goede prijs en zeeeeer snelle levering.

Snel en duidelijk

Ik had het snel nodig en liep overal tegen een week levertijd aan. Zo blij dat het door jullie al de volgende dag geleverd kon worden. En ook nog zonder verzendkosten! Duidelijke info zorgde voor precies het juiste product. Top!

Bestelling volgens aangegeven termijn geleverd. Product exact als omschreven.

Vlotte service, mooi kwaliteit product

Vlotte uitlevering, 1 dag verlaat door Post NL Mooie kwaliteit en afwerking van product. Keurig verpakt.

Snel , behulpzaam

Ik had mijn knee sleeves in een verkeerde maat besteld. Na telefonisch contact had ik een vriendelijke man aan de lijn en konden de maten omgewisseld worden.

Super goede ervaring na mijn eerste bestelling bij jullie

Snel en nette levering

Enkelbrace besteld. Super snelle levering. Binnen 1 dag in huis.

Vandaag besteld, morgen in huis.

Bovenstaande aanhef omschrijft de levering. Wordt vaak gezegd maar hier ook waar gemaakt. Top!!!

Snel verzonden

Mijn duimbrace werd snel verzonden en is geheel conform verwachting

Goede producten, snel opgestuurd.

Blij dat ik voor een vriendin een brace heb kunnen bestellen voor haar rugklachten. Als ik mijn aankoopbedrag win, koop ik er nog eentje voor haar. Dat heeft ze ontzettend verdient en ook hard nodig.

Een kwalitatief goed product met een ontzettend snelle aflevering.

Ik gebruik de brace als ondersteuning bij het tennissen. Werkt fantastisch.

Snel, prijs is marktconform, goed verpakt.

Duidelijke info op site, makkelijk bestelproces.

Goede prijs, snelle levering

Ik bestel mijn curetape altijd bij all4fysio en ben blij met de prijs en de levertijd 1 dag later.

Snelle en nette bezorging

Snelle en nette bezorging. Product is goed!

Altijd producten van goede kwaliteit

Bestellen via de website gaat snel en correct. Levering en teack en trace ook. Zeer tevreden klant.

Prima site, duidelijk.

Makkelijk bestellen.. Had alleen de levering een week later aangevinkt. Dat is niet goed gegaan..

Vrijdag besteld, zaterdag al in huis. Nu maar hopen dat mijn blessure net zo snel verdwijnt :)

perfect

het bestellen, de levering alles ging top!

Fokko Kortlanglaan 223

3845 LC Harderwijk