Super, een aanrader

Super geholpen , netjes verpakt, duidelijke omschrijving op website waardoor he t juiste product besteld. Snel geleverd. Het product werkt naar toebehoren. Erg blij met deze site

Perfecte levering!

Mijn bestelling was snel geleverd en de communicatie was perfect.

erg tevreden, snelle levering en goed product !

Heb een brace voor de linker hand besteld, de andere dag al thuis, goed verpakt en past perfect. Dank jullie wel voor de goede service !

Zeer snelle en accurate service

vandaag besteld en de volgende dag geleverd.

ik vond wat ik zocht!

(zie hierboven)

Goede site, product zoals verwacht, supersnelle levering

rug brace

heel snel bezorging en goed kwaliteit

Goede snelle levering

Product netjes, goed en snel ontvangen. Zondagmiddag besteld en maandag binnen, super!!! Volgende keer, zeker hier weer bestellen....

Uitstekend in alle opzichten.

Al jaren bestel ik diverse artikelen, maar ben absoluut geen groot-afnemer. Desondanks word ik zonder uitzondering uitstekend geholpen: zowel online als telefonisch. Geen irritante telefonische menu’s, geen onbegrijpende call-center-medewerkers, altijd meedenken. Snelle aflevering, prima prijzen (ook vergeleken met concurrenten die bovendien bij bovenstaande kwaliteiten niet in de buurt komen): ik kom er steeds weer terug. Veel bedrijven in deze branche zijn de laatste jaren verdwenen: ik hoop oprecht dat ik steeds bij All4fysio kan blijven bestellen.

zeer goed

levering vroeger dan voorzien waarvoor dank

Snele levering en duidelijke omschrijving ik ben iemand van weinig woorden maar 100% tevreden

Snel en goed

Snelle levering en prima producten, ik heb twee Braces besteld i.v.m artrose en ze voldoen prima.

In een keer, perfect!

De juiste ondersteuning in de onderdruk

Geweldig produkt

Product besteld, de volgende dag al in huis en meteen het product (brace) in gebruik genomen. De brace werkt uitstekend, pijn weg na een nacht. In een woord geweldig.

Vandaag besteld, morgen in huis!

Twee polsbraces besteld en de dag daarop in huis. Prima voor elkaar bij All4Fysio!

Geweldig.

Deze handbrase kan.ik.om houden.met.huishoudelijk werk. Ik vindt daar veel steun mee en als Het.nat wordt geen Probleem Super ben er erg blij.mee.

Prima kwaliteit en snel geleverd!

Precies zoals omschreven. Prima kwaliteit en supersnel geleverd.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Gezocht op internet en bij All4Fysio uitgekomen. Snel geleverd en de duimbrace is een prima artikel

All4Fysio heeft een heel groot aanbod en een makkelijke site, waardoor je goed weet wat je moet bestellen. Daarnaast een super snelle levering en netjes ingepakt. Een echte aanrader dus!

De braces past prima en was snel binnen

goede behandeling

Jammer dat het product niet voldeed aan de behoefte. Uw service was goed.

Geen enkel negatief punt te melden.

Snel en correct geleverd.

Super snelle levetring en kwaliteitsartikelen

We hadden twee brace’s besteld. Voor golfarm en jumping knee. De volgende dag ontvangen en via qr code uitleg over hoe deze te gebruiken. Prettig in het dragen en hoge kwaliteit.

Gewoon TOP

Met de cure tape kan ik letterlijk weer uit de voeten. Deze tape blijfr tenminste goed en lang zitten zonder dat het trekkracht verminderd. Zonder deze tape zit ik helaas veel meer met mn pootje omhoog ivm hielspoor.

Product is precies zoals beschreven op de site

De knieband bevalt erg goed; ondersteunt heel prettig. Ben er erg blij mee.

Fokko Kortlanglaan 223

3845 LC Harderwijk