Snelle levering binnen 24 uur

Snelle levering en goed contact!

Goede service, snelle levering, goed product

Keurig snelle ontvangst. Prima service zeer zeer tevreden top top top

Prima leverancier

Overzichtelijke shop met veel info per product. Goede producten voor een goede prijs. Snelle en betrouwbare levertijd.

Degelijk materiaal en vlugge afhandeling.

Degelijke duimbrace en vlug geleverd

C

Goed ontvangen

Heel veel baat bij pols zwaar gekneusd bij val

Super goed

Super goed enwas snel in huis het eerkt prima

Goede service en snelle levering

Toppie

Snelle bezorging !

Gelukkig snelle bezorging !

Geen pijn meer

Het bandje geeft fijne steun. Met het tennissen merk ik geen klachten meer te hebben aan mijn pols als ik dit bandje om heb. Het geeft een soort van tegendruk. Dit bandje blijf ik dus altijd dragen bij het tennis, om verdere blessures te voorkomen.

Super service..duidelijk en helder..vandaag besteld morgen in huis...en zo dankbaar eindelijk een goede brave voor mijn tennis arm....tevreden klant

Geweldige en snelle service en nog belangrijker een uitstekend produkt!

Prima produkt. Snelle levering, dit bedrijf doet wat het zegt en zegt wat het doet. Fijn om te ervaren als klant.

Top en fijn!

Snel geleverd en enorm goede artikelen en service. Enorm blij met dit bedrijf!

Vlotte levering van bestelling

Binnen 2 dagen enkel brace geleverd. Ze goed kwaliteit. Niets op aan te merken

Volgende dag in huis

Snelle levering Goede producten

Overzichtelijke mooie webshop.

Ik ben erg blij en tevreden over mijn nieuwe enkelbraces. Met een snelle levertijd

Snelle levering!

16.55 besteld, volgende dag al in huis!

Snelle service goed product

Goed product en een snelle levering. Zeer tevreden

Snelle levering en prima product

Dinsdag dacht ik maar morgen heb ik geen compressie kousen omdat deze "op" zijn, besteld en de volgende dag kon ik gewoon Padellen.

Super⭐️

Duidelijke uitleg, super snelle levering en de brace zit goed en voelt prettig aan.

Snelle levering fijne patella brace

Snelle levering! M’n zoon kon de brace de volgende dag gelijk aan. Push med. Stevig!

Fantasties

17 juni heb ik de duimbrace besteld en 18 juni had ik het al thuis. Meteen aan gedaan, nu komt mijn duim tot rust en de pijn is een heel stuk minder. Bedank t voor alles

Fokko Kortlanglaan 223

3845 LC Harderwijk