Positief

Een goede snelle levering van het goede product. Toen ik belde over informatie werd ik vriendelijk geholpen.

Niet normaal hoe netjes en snelle levering. Wauw!

Geweldig uitstekende snelle service!

Snelle service..makkelijk in elkaar te zetten..super mooie rollator en belangrijk lekker licht! Mn moedertje is er blij mee..een mooi kadootje voor haar!

Biedt de juiste ondersteuning

Voor mijn “huisvrouwenduim“ heb ik deze brace aangeschaft. Ideaal, ik kan nu weer gewoon de kinderen uit bed en de box tillen. Hopelijk verdwijnen de pijnklachten bij gebruik van de brace. De tijd zal het leren.

Snelle levering van goed product

De site was duidelijk en het product wat ik nodig had was snel gevonden. De levering was al de volgende dag en goed te volgen.

Nette website, goede service, scherpe prijs

Prima service en snel geleverd!

Prima gewoon

's avonds besteld, de volgende dag in huis. Precies wat we er van verwachten. Perfect, kan niet anders zeggen.

Super snelle service

Goed en snel

Overzichtelijke website Snelle levering Brace past perfect.

Erg snel geleverd en goede kwaliteit!!!

Dinsdag besteld, woensdag in huis! Goede service en goede kwaliteit!

Overzichtelijk en snelle levering

Duidelijke site met goede instructie hoe de materialen opgemeten dienen te worden. Levering ging heel vlot! Dochterlief heel blij dat ze zo vlot haar turnmaterialen kan gaan gebruiken.

HELEMAAL TOP.KEURIG EN VLOT.EN HET HELPT OOK NOG

vlot en goed verlopen.En het resultaat is ook nog super!

Prima brace

Tot nu toe prima maar draag hem pas een dag dus kan nog niets zeggen over het comfort. Snelle verzending en keurig per mail op de hoogte gehouden wanneer ik het pakketje kon verwachten. Tevreden. Zou ik ze aanraden. Op basis van mijn ervaring zeker.

Prima service, vlotte levering!

Tot nu toe tevreden met de elbow brace van Baufeind. Geeft verlichting waar de pijn zit en maakt het meer mogelijk met minder pijn te bewegen

Top!!

Woensdagmorgen besteld donderdag middag al in huis erg blij mee. Ik ga er zeker vaker bestellen

Prima service, prima brace!

Brace besteld voor m'n duim, volgende dag in huis. Prima op maat en een verademing om te dragen!!

gewoon goed

Duidelijke uitleg over producten, duimbrace gekocht en kan weer van alles doen. Ik ben er erg blij mee. snelle levering.

Bestellijst was zelfs voor mijn vrouw moeilijk. De eerste keer lukte het helemaal niet en heb ik na

zeuren jullie banknummer gekregen! Na het bedrag overgemaakt te hebben, had ik de brace de volgende dag in huis. Deze beviel zo goed dat ik na 2 nachten de 2de brace besteld heb.

Snel geleverd en duidelijke site

Site komt betrouwbaar over is gemakkelijk te doorlopen en de bestelling die ik heb gedaan enorm snel geleverd. Conclusie top!!

Vlotte levering prima product

Een dag besteld volgende dag geleverd duidelijke maat omschrijving makkelijk zelf aan te trekken

Een geweldige nekbrace, waardoor ik weer in staat ben langer mijn hoofd recht te houden.

Sinds ik de nekkraag heb, kan ik haast niet meer zonder. Ik heb veel minder last van mijn klachten.

Duidelijke beschrijving

Snelle levering en goed materiaal.

Qua verzending en geleverde goederen kan ik zeggen. Toppie en snel

Ruim aanbod van enkel bracen en een duidelijke omschrijving.

Voor het eerst besteld via deze site. Ik kon het allemaal makkelijk vinden, heel overzichtelijk. En ook veel informatie over de hulpmiddelen en bij welke klachten het gebruikt kan worden. IK heb er 3 besteld en ga proberen welke mij het beste zit, vind het ook prettig dat je gewoon goed kan retourneren. Ik zal deze site zeker aanbevelen.

TOP!

Supersnelle levering! De volgende dag in huis. Topppie!!!

Fokko Kortlanglaan 223

3845 LC Harderwijk