Snel en goede kwaliteit ! Top site

Het artikel is snel geleverd , product is naar verwachting en goede klantenservice

Goede ondersteuning en correctie

Door artrose in mijn duimen werdt dit product mij aanbevolen door mijn handtherapeut. Fijne braces die je makkelijk zelf aan kunt doen. Het uittrekken is soms iets lastiger vooral na een dag werken kan het even pijnlijk zijn. Ze zijn super makkelijk te wassen en relatief snel droog. Klittenband sluiting is sterk en daardoor ook makkelijk aanpasbaar. Wel vind ik het jammer dat er aan de buitenkant geen aanduiding rechts of links te vinden is. Dit is alleen zichtbaar aan de binnenkant. Maar het voornaamste is dat ze goed werken door de goede ondersteuning en correctie heb ik minder last van mijn artrose. De levering van all4fysio was super snel en werd keurig verzonden.

oke

Zeer tevreden !

De website was duidelijk, ook met duidelijke uitleg over de maatvoering wat in mijn geval van wezenlijk belang was. Zeer snelle levering, kan niet beter !

Het hebben van een tenniselleboog is niet prettig, maar het bestelde product geeft verlichting.

Makkelijk en snel besteld

Fijn dat gerenommeerde sites verwijzen naar all4fysio dat geeft een veiliger gevoel en dat je met een bedrijf te maken hebt dat door andere gezien word als betrouwbaar en kwaliteit leverd .

Perfecte firma, zeer kundig

Daar ik al jaren kamp met hielspoor, en diverse producten heb geprobeerd, kwam ik tijdens mijn zoektocht All4fysio tegen, na deze site bezocht te hebben, dacht ik de juiste Brace gekocht te hebben, helaas had ik de verkeerde maat besteld, even gebeld en uitleg gegeven, diegene die ik gesproken heb, attendeerde mij, dat ik de verkeerde Brace had besteld, en gaf mij de juiste Brace door, deze besteld en merk na twee dagen al verlichting, ben er erg content mee All4fysio heel hartelijk bedankt Marcia

uitstekend en blij mee!

duidelijke omschrijving, goed product, scherp tarief, snelle verzending

Ruim assortiment ondersteunende hulpmiddelen en kwalitatief personeel

Ik heb al voor een aantal verschillende doeleinden diverse brace bij All4Fysio gekocht. Allemaal stuk voor stuk van goede kwaliteit. Zowel voor bij het sporten, bv kniebrace, als voor ondersteuning bij cmc-1 gewricht. Ook telefonisch goed geholpen door mensen met kennis van zaken.

Vlotte levering

Snelle levering bestelde artikelen

Deskundig, adequaat en snel

Eerst een informatieve vraag gesteld, Daar ben ik snel over teruggebeld, Daarna het product besteld, En afgeleverd binnen 1 dag welgeteld!

Zeer gastvrij en duidelijke web winkel

Zeer net ontvangen via de telefoon en vakkundig uitleg gehad over de producten. En daarna ook heel makkelijk en snel ontvangen en bestellen via de web winkel

Snel binnen en super handig.

Voor ik het wist was mijn bestelling al binnen. Dat is super want had eerst tape gebruikt en ik kan niet tegen pleisters. Dit is een uitkomst. Super tevreden!!

Snelle levering, product is zoals omschreven. Prima verhouding prijs-kwaliteit.

Goeie service

Product is precies zoals omschreven, en ik heb er behoorlijk baat bij !

Snel en goed materiaal goede prijs.

Goede pasvorm ondersteunend na een gebroken pols.

Super snelle levering voor een goede prijs en 1eklas materiaal

Super snelle levering voor een goede prijs en 1e klas materiaal

Snelle levering! Goede service

Veel keuze, goede producten, snelle levering

Supersnel verzonden en keurig verpakt

Zeer tevreden!

Top webshop voor fysio benodigdheden

Tot nu toe vol lof over All4Fysio. Kniebrace gister besteld en vandaag in huis. Ik had nog een vraag voor klantenservice, snel bereikbaar en mijn vraag prima beantwoord. Dus een dikke 10.

razendsnelle leverig

groot assortiment, snelle levering, niet goedkoop

erg tevreden.

Een mooi product, een nette prijs en supersnelle levering. Binnen 24 uur.

Blij met de aankoop!

Mijn zoontje heeft altijd pijn in zijn hak na het voetballen of na het gymen op school.. Hij is erg blij met de Viscoheel hielkussens! Hij heeft nu beduidend minder last!

Supersnelle levering, en uitstekende service

Goede webshop, je kan in de avond bestellen en het de volgende dag geleverd krijgen. Ook voor verschillende bezorgopties kiezen. Verder bij mancos aan het product netjes geholpen.

Fokko Kortlanglaan 223

3845 LC Harderwijk