Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klantenservice is zeer onvriendelijk. Reageren niet klantvriendelijk op mailtjes. Item al na 1 jaar kapot, is volgens hun normale slijtage. Vind het niet normaal dat een badmat na 1 jaar kapot is. Hier sta je enkel met blote voeten op.
Beveelt niet aan
8 January 2022
Monique
Tilburg
Ik heb een lange mat voor in mijn keuken besteld. Het resultaat is precies zoals ik verwacht had. Een mooie mat! Helaas was de verkeerde maat van de mat bezorgd, maar na 1 mailtje werd dit supersnel heel keurig opgelost. Ik kan Onlinemattenshop zeker aanbevelen.
2 April 2020
Kevin
Vleuten
Het online bestellen van deze kokosmatten ging zeer vlot. Doordat er een fout in de matten zat heeft de leverancier ons een bericht gedaan dat de matten een productiefout hadden en wij onze matten later zouden ontvangen. En inderdaad, de week erna kregen wij mooie foutloze matten geleverd. Prima service !
20 November 2019
Myriam
Lanaken
Een snelle hulpverlening en levering.
18 November 2019
Bea
Hasselt
Momenteel ben ik heel tevreden over mijn bestelling. Het was zorgvuldig ingepakt en klaargemaakt. Jammer dat de levering niet vlot verliep!
16 November 2019
Saar
Waregem
Goed, snel, mooi, beetje duur
16 November 2019
Yvon
Alles prima in orde!
14 November 2019
Superkat
Boom
Perfect, bestelling gedaan en de dag erna ontvangen. Top service!!
11 November 2019
Cindy
Hamoir
Ik bestelde een keukenloper. Die kwam in no-time binnen en exact wat ik verwachtte. Ik ben zeer tevreden. Thanks!!!
11 November 2019
Bonnie
zeer tevreden
10 November 2019
andre
3583 beringen
We hadden een brandvertragende mat besteld. Achteraf bleek dat ik een verkeerd huisnummer had vermeld bij de bestelling (niet handig natuurlijk). Hierdoor was de mat door Post.nl retour gestuurd. Telefonisch contact gehad met onlinemattenshop. Daar was veel begrip. Zodra zij de mat retour ontvangen zal het opnieuw verstuurd worden naar het juiste huisnummer. Dit is gebeurd en vandaag de mat ontvangen! Prima service en de mat ziet er prima uit. Bedankt hiervoor!
9 November 2019
Ron
Woudenberg
We begonnen met het bestellen van 1 mat (via Bol.com) De levering kwam een dag later dan toegezegd, maar dat is helemaal goed gekomen. Ik mailmopperde en kreeg een alleraardigste mail terug. De aankoop was helemaal naar tevredenheid, dus: Drie weken later nog 2 matten besteld en een keukenloper. Direct bij onlinemattenshop.be. Ik wist dat ze niet tegelijk zouden komen. De eerste levering kwam aangekondigd, de tweede onaangekondigd. Dat laatste klopt niet helemaal lijkt me zo. Verbeterpuntje wellicht? Hoe dan ook: we zijn superblij met onze aankopen!
6 November 2019
Anne
Amsterdam
Quick and friendly, reliable and not expensive! Highly recommended! Thanks!
4 November 2019
Elena
Antwerpen
Beste Elena,
Ik snap niet waar u het over hebt, u hebt bij ons een bestelling gedaan op donderdag 17/10 om 18u30. Op dinsdag 22/10 hebben wij het tapijt verstuurd naar u, en op woensdag 23/10 om 15u11 heeft u het tapijt in ontvangst genomen. Het bestelde tapijt heeft een levertermijn van 4-5 werkdagen, dus we zijn perfect op tijd met de levering.
En trouwens als we het tapijt zouden hebben geannuleerd zou u geen verzoek tot beoordeling ontvangen.
Bent u zeker dat u de juiste webwinkel een negatieve beoordeling geeft?
mvg
karen
Mat was zeer snel geleverd
1 November 2019
Anita Van Den Br
Putte
Snelle verzending, goede prijs/kwaliteit
1 November 2019
Jan
Rijmenam
De matten die wij besteld hebben waren snel geleverd en de kwaliteit v.d. matten was heel goed. we zijn heel tevreden.
29 October 2019
Richard
Almere
Mooi tapijt, ziet er perfect uit,vlotte levering
29 October 2019
Greta moyaert
kampenhout
De mat was snel gevonden op de onlinemattenshop.be site. Levering snel en probleemloos.
19 October 2019
jacques simons
deurne
De mat was snel gevonden op de site. Levering snel en probleemloos.
16 October 2019
Hans
Adamse
Rubbermat op maat, ideaal voor in de toiletruimte in de caravan. Makkelijk op maat te knippen, mooie kwaliteit, goed te wassen.
15 October 2019
Jeannette
Gaanderen
Heeeeel blij met jullie
13 October 2019
Johan
Aarschot
Veel keuze voor een goede prijs, snelle levering
9 October 2019
Erwin Pollet
Blankenberge
Geweldig! Het bestelde kleed leek niet meer leverbaar, maar medewerkster Karen is toch nog gaan checken en vond een laatste exemplaar in de voorraad. Direct besteld en de volgende ochtend werd t kleed geleverd.
8 October 2019
Marieke
Den Haag
Lang gezocht naar een goed speeltapijt, nu gevonden
7 October 2019
Brigitte