Bestelling is op vrijdagavond geplaatst en volgens schema maandag onderweg gegaan. Vervolgens op dinsdag aangeboden, maar postNL heeft klant gemist en pakket is vervolgens doorgebracht naar afhaallocatie alwaar het vanaf woensdag af te halen is. We hebben al vaker gemeld dat postNL geen briefjes meer in de brievenbus doet, maar dat je de track & trace kunt volgen, mail ontvangt en het handigst is nog om de postNL app te downloaden om beter op de hoogte te blijven als je de 1e aflevering mist. Mocht er onverhoopt iets mis zijn of vertraging ontstaan dan krijg je via onze klantenservice altijd snel antwoord. Geeft een prettiger gevoel dan het zo via een review terug te lezen, zonder dat wij op de hoogte zijn gebracht en het pakket al een paar dagen bij de afhaallocatie was.
Hondjekoek: dé hondenspeciaalzaak in IJmuiden met online shop en gratis te downloaden app. Biologische en natuurlijke honden- en kattenvoeding. Groot aanbod natuurlijke hondensnacks en hondenkoekjes. Specialist op het gebied van gezonde honden- en kattenvoeding. Al vele jaren ervaring in het selecteren van het meest eerlijke productaanbod.