Gemakkelijk bestellen, ruim assortiment en snel geleverd.

Inmiddels de derde bestelling ontvangen en weer zijn we heel tevreden. Er is een enorm assortiment waar je uit kunt kiezen. Onze hond wordt al helemaal blij als de doos geleverd is, ze vindt tot nu toe echt alles lekker.

• Gevonden via? Vriendin.

snel en makkelijk

erg tevreden

• Gevonden via? google

Binnen 2 min. op

Ik heb golden retrievers en zij eten alleen voedsel cq botten met konijneiwit. Ik heb 4 pakken gekocht omdat op uw website staat beschreven dat ook grote honden op dit product flink kunnen kauwen. Wel nu, dat is dus geen zins het geval. Binnen 2 min. is de konijnenkophuid (ongeveer 50 cm) op. Mvg. Rob

Top kwaliteit

Top kwaliteit en snelle levering.

• Gevonden via? Goigle

Het was snel binnen. Verrassing er bij En Noga neemt het zonder problemen in

Fijne webshop

Mooi assortiment, snelle verzending, uitstekende kwaliteit!

• Gevonden via? google

Heerlijke snacks

Snel bezorgd en super netjes verpakte snacks. Tip: zet hoeveel snacks in een kg zitten. De koeienneuzen zijn wel heeeel erg groot voor in 1 keer te geven. Verder alles top.

Super snelle, goede levering

Goede service, duidelijke informatie over de levering.

• Gevonden via? Google

Makkelijk bestellen van prima dierenvoer

Prima spullen, snellere levering. Enige nadeel is het minimum bestelbedrag. Dat s ap ik niet ik betaal zelf de verzendkosten. Daardoor koop ik minder vaak.

• Gevonden via? Internet op merk zoeken

Precies zoals ik had gehoopt

De twee producten zijn keurig geleverd en de pup, die ze cadeau kreeg, is er superblij mee, precies zoals ik had gehoopt! Ook leuk dat er een aardigheidje bij zat. Bedankt HondjeKoek!!!! Een klant erbij :)

• Gevonden via? Googlen en de naam van de website was leuk

Vlot !

Makkelijk te bestellen, zeer vlotte levering en zoals steeds goed verpakt en uitstekende kwaliteit van de producten

• Gevonden via? Vrienden

Goede prijs, snel gekeverd en heel goed verpakt

Goede prijs en snel geleverd, heel tevreden over hoe het verpakt was en een leuk cadeautje erbij wat je zelf mocht uitkiezen. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

• Gevonden via? Zoekmachine

goed snel en correct toppie!!!!

goed snel en correct toppie!!!!

• Gevonden via? internet

Goede en snelle levering

Mooie website,

• Gevonden via? Google

Mijn hond is tot nu toe verlekkerd op de brokjes. Ik hoop dat het zo blijft.

• Gevonden via? Dierenarts Lieselot Sveck

Super webshop

Bestel altijd vis rondjes voor mijn hond. De volgende dag in huis. Super fijn en snel. Dank jullie wel hondjekoek. En gratis wat lekkers erbij... Top. Gr Willie

• Gevonden via? Dierenwinkel die die producten verkocht in onze vakantie op Texel

Fijne webshop

Snelle levering en mooie producten.

Hele goede eerste ervaring

Wat natuurlijk heerlijk is, is dat je voer besteld wat je hebben wilt, dat het op voorraad is én dat het heel snel en netjes wordt afgeleverd. Was mijn eerste bestelling, dus een tevreden nieuwe klant.

• Gevonden via? Via zoekmachine

Zeer snel geleverd.

Weet ik nog niet. Is de eerste keer dat ik bestel.

• Gevonden via? Vrienden.

Makkelijk bestellen en snelle levering.

Prettig bedrijf om voer voor onze labrador te bestellen. Veel natuurlijke en goede voeding.

• Gevonden via? Internet.

Snel en makkelijk besteld, snel binnen en het cadeautje is een leuke toevoeging.

• Gevonden via? Vriendin

Ik ben tevreden klant:)

Goede service en kwaliteit.

Prima prijs.Snelle verzending.Hond is er dol op

Prima prijs.Snelle verzending.Hond is er dol op

Over Hondjekoek.nl

Hondjekoek: dé online hondenspeciaalzaak en gratis te downloaden app. Biologische en natuurlijke honden- en kattenvoeding. Groot aanbod natuurlijke hondensnacks en hondenkoekjes. Specialist op het gebied van gezonde honden- en kattenvoeding. Al vele jaren ervaring in het selecteren van het meest eerlijke productaanbod.