Makkelijke site, snel bezorgd, prijs ok

Snelle levering, prijs.kwaliteit prima

• Gevonden via? Internet

Van bestellen tot bezorgen subliem

Worden netjes op de hoogte gehouden. En wat het belangrijkste is het voer wat je daar kunt kopen is het geld echt waar. Onze honden zien er goed uit en ze vinden het eerlijk

• Gevonden via? google

makkelijk bestellen, snelle levering, geen bezorgkosten bij grotere bestelling en nog een verrassing toe.

• Gevonden via? internet

Goed!

Altijd antwoord op vragen. Producten zijn van kwaliteit. En als een product niet op voorraad is, aangeven waar je het nog wel kan krijgen.

• Gevonden via? Toen zij nog een winkel hadden.

Goed webshop

Overzichtelijke webshop, redelijke tijd van levering

• Gevonden via? Google

Snelle levering, kwaliteit voer. Ik ben zeer tevreden.

• Gevonden via? N.v.t.

Goede service en goede prijs!

Altijd goede service, als het even niet beschikbaar is, stuur ze je een update zodra het er weer is. Ik bestel altijd bepaalde kattenbrokken, kwaliteit heel goed maar overal vreselijk duur. Hondjekoek.nl is altijd zeker 5 euro per zak goedkoper! Zeker een aanrader, en katten zijn superhappy!

Snel en niet duur

Snelle levering en ook iets goedkopen dan ik normaal betaal

Snelle levering. Prima website

Na enige jaren weer bij Hondjekoek besteld. Voelde weer vertrouwd.

Super service

Snel en blij dat ze Celtic connection verkopen

Netjes en snel afgeleverd

Gewoon goed

Goed assortiment, snelle levering. Alles wat je wil.

Ik mis mijn cadeautje

Goed geleverd , maar geen cadeautje gekregen

• Gevonden via? Via via

Top geregeld

Ik kreeg een seintje toen de producten weer op voorraad waren. Direct besteld en het werd ook weer snel en netjes ingepakt geleverd.

• Gevonden via? N.v.t.

Ik heb een Yorkshire terriër en een Cairn terriër maar beiden zijn ze gek op de ydolo duck brok! Supergoed voer! Wordt snel geleverd!

• Gevonden via? Trimsalon

• Gevonden via? iPad

Betrouwbaar goed

Betrouwbaar. Ook als t n keer niet klopt reageren ze goed. Ik Blijf bestellen bij hen

• Gevonden via? Internet

mooie producten en snelle levering

ik heb 2 hondenspeeltjes gekocht, de toekan en de pauw en wat is mijn hondje er blij mee! Overzichtelijke site en zeer snelle levering!

Goed product

Helaas duurden door te kort het wat lang eer de levering kwam. Maar is goed gekomen en goed verpakt. Het gaat om 7 kg Diatomeenaarden

• Gevonden via? Internet

Hondenkoekjes had de moeilijk te vinden brokken voor mijn pup wel op voorraad en kon snel leveren.

Altijd Netjes verpakt

En de juiste hondenbrokken Belacando masterclass top voeding, nu ook hertenworsten gekocht Larsc mijn teckel is er dol op.Cadeautje uitzoeken is ook leuk extra. Vandaag op tijd bestellen de volgende dag al keurig hier verpakt ! Verzonden. Een tijd geleden voor de 1ste keer besteld beviel zo goed alleen bestel ik juiste nog bij Hondjekoek top fijne dieren zaak met de juiste producten voor mijn ruwharige dwergteckel krijgt het beste te eten. Belangrijk dank je Hondjekoek.nl

Snelle levering.Goed voer!

• Gevonden via? Via via

Zeer tevreden over product (Tabby Tijger prooi), goede prijs, snel geleverd.

Prima snelle service

Ik bestel altijd de gestoomde worsten. Jullie levertijd is heerlijk kort. Wel merk ik dat van Rottenberg er veel smaken vaak niet voorradig zijn. Heel jammer want doordat jullie dit merk verkopen ben ik bij jullie gaan bestellen.

• Gevonden via? Vriend met hond

Over Hondjekoek.nl

Hondjekoek: dé online hondenspeciaalzaak en gratis te downloaden app. Biologische en natuurlijke honden- en kattenvoeding. Groot aanbod natuurlijke hondensnacks en hondenkoekjes. Specialist op het gebied van gezonde honden- en kattenvoeding. Al vele jaren ervaring in het selecteren van het meest eerlijke productaanbod.