Prima ervaring met Hondjekoek

Snelle verzending van Hondjekoek, negatief is de bezorging van Post.nl. Bezorg moment eerst vrijdag, dan zaterdag, uiteindelijk werd het dinsdag na de Pinksteren

• Gevonden via? Merk Celtic Connection

Snelle levering en ruim assortiment

Veel keuze, net de producten die verder niemand aanbiedt. Heel prettig dat de levering ook altijd snel is.

• Gevonden via? N.v.t.

Duidelijke site en een snelle levering

Ik vind deze site overzichtelijk. Ze hebben een mooi assortiment met goede en kwalitatieve producten. Veel mensen geven aan hun hond voeding van lage kwaliteit, zolang het maar goedkoop is. Bij mij staat het welzijn van de hond voorop. Bij hondjekoek vind je kwalitatieve voeding in verschillende prijsklassen. Hierdoor kan elke hond goede voeding genieten en heeft daarmee een beter fysiek welzijn. Hondjekoek bedankt!

• Gevonden via? Voerwijzer

Zorgvuldige en grappige verpakking.

Positieve ervaring. Producten worden zorgvuldig ingepakt in een leuke verpakking met grappige tekst en voetafdrukken. Snelle levering.

• Gevonden via? Google

Mijn hond is gek op de spullen van hondjekoek

Ik heb zeer goede ervaringen met hondjekoek.nl Ze hebben altijd lekker en goede kwaliteit snacks en eten voor de hond En mijn hond smult er heerlijk van

• Gevonden via? Internet

Ik had probleem met track and trace maar na bellen met hondjekoek was het opgelost

• Gevonden via? Internet

Heel leuk om eindelijk gezonde snacks/hondenvoeding te kunnen vinden voor onze hond. Wij bestellen zeker opnieuw binnenkort!

• Gevonden via? google

Op tijd bezorgd en de halsband voor teken ruikt heerlijk, hopelijk vinden de teken dat niet. ;-)

Fijne ervaring.

Alles is goed verlopen. Goede voorraadbeheer. 1 product was namelijk maar 1 zakje van op voorraad, werd goed aangegeven. Bestelling geplaatst, bezorging verliep soepel. Zeker een aanrader. Volgende keer bestel ik weer.

• Gevonden via? Instagram

....

....

Tevreden over levering

Heb pas voor de 2de x besteld, maar alles gaat vlotjes en de site is heel duidelijk.

Voor herhaling vatbaar

Eerste keer hier besteld maar zeker voor herhaling vatbaar! Scherpe prijzen, uitgebreid assortiment, goede verzend communicatie en snelle levering. Wat wil je nog meer van leverancier!

• Gevonden via? Internet

Geweldig assortiment en snelle levering

Correcte service, snelle levering en een geweldig assortiment van de betere voeding. Ik ben fan en trouwe klant.

Snelle levering, goed verpakt

Zeker zou ik deze site aanbevelen

• Gevonden via? Chat gpt

Snelle bezorging

Snelle bezorging en fijne service

• Gevonden via? Carnilove Carnilove hondenvoer

Snelle service en alles wat ik nodig had, kon ik bestellen

• Gevonden via? Google

Snelle levering en leuke cadeautjes

Ik vind het assortiment goed vooral de snelle levering fijn. Ook krijg je bij voldoende besteding leuke extra’s

• Gevonden via? Kennis

Prima producten en snelle verzending

Prima producten (hondenbrokken en koekjes). Onze teckels vinden de brokjes en koekjes erg smakelijk. En het assortiment van brokken heeft geen onnodige toevoegingen of geur-, kleur- en smaakstoffen en is ook geschikt voor honden met diverse problemen (na sterilisatie bijvoorbeeld of bij allergieën). De webshop is betrouwbaar en verzend de producten snel. Absoluut een aanrader en ik bestel zeker weer.

• Gevonden via? op aanraden van familielid

Erg goede service

Snel verzonden,netjes verpakt!

Snel en goed geregeld

Bestelling gedaan en op hele korte termijn netjes en goed verzonden, zijn de hondjes blij meer.

Goede service!

Zeer tevreden na mijn eerste bestelling bij hondjekoek.nl Goede service en een breed assortiment. Snel verstuurd en bezorgd.

• Gevonden via? Vrienden

Snelle en nette bezorging

Leuke overzichtelijke webshop waar je ook terecht kunt voor veel gezonde versnaperingen als je pup/hond last heeft van allergieën. Ze hebben een spaarsysteem waarbij je bij genoeg punten iets lekkers uit kunt zoeken. Je hondje kan hier snel van genieten door de snelle levering!

• Gevonden via? Mond tot mond reclame

Goede kwaliteit en snelle levering

In de middag besteld en de volgende dag al bezorgd.

Heel tevreden

Ik heb lang gezocht om de juiste samenstelling aan brokken/worst te vinden. Vaak kan ik het ene bestellen maar het andere niet. Hier vind ik eindelijk alles bij elkaar wat ik nodig heb voor mijn hond. Heel fijn want nu hoef ik niet steeds aparte bestellingen te plaatsen. Over het voer ben ik ook heel tevreden. goeie graanvrije brokken waar hij geen tandsteen van krijgt, gezonde worsten die makkelijk te bewaren zijn en waar veel inzit. Kortom; 5 sterren.

• Gevonden via? internet zoeken

Goed product en snel en keurig verzonden

Zowel de katten als de honden zijn erg blij met het aanvullende voer. Ook kreeg ik er een gratis zakje honden snoepjes bij, dankuwel daarvoor.

Over Hondjekoek.nl

Hondjekoek: dé online hondenspeciaalzaak en gratis te downloaden app. Biologische en natuurlijke honden- en kattenvoeding. Groot aanbod natuurlijke hondensnacks en hondenkoekjes. Specialist op het gebied van gezonde honden- en kattenvoeding. Al vele jaren ervaring in het selecteren van het meest eerlijke productaanbod.