Scherpe prijs en snelle levering

De door mij bestelde artikelen waren hier het goedkoopst en de levering was zeer snel.

Snelle levering!

Bestelling was keurig verpakt de volgende dag geleverd. Helemaal super!.

• Gevonden via? N.v.t.

Zeer snelle reactie en verzending!

Na 5 dagen geen teken meer bij beide hondjes ontdekt

Na 5 dagen geen teken meer bij beide hondjes ontdekt, dat was eerder wel anders, so far so goed.

• Gevonden via? Kokker advies Fifthavenue

Snelle levering en goed verpakt. Prijs is ok. Het gratis zakje snacks viel goed in de smaak.

• Gevonden via? N.v.t.

eerste keer, maar wordt vervolgd

ik heb om te proberen meerdere smaken brokken geprobeerd voor mijn honden, het is fijn dat ze zoveel keuze hebben. en de levering, helemaal top, had het de dag erna al in huis

Prima !!

Geweldige keuze, prima kwaliteit en supersnel geleverd ! De honden vinden de worsten heerlijk. Top adresje !!

• Gevonden via? Gehoord van een vriendin.

Goede prijs, goed verpakt en snel verzonden.

Helemaal tevreden.

Supersnelle service

Helemaal aangenaam verrast dat ik al een dag na mijn bestelling de brokken voor mijn hond ontving.

snelle levering/goede kwaliteit

Mijn bestelling werd snel geleverd en het gekochte produkt was van goede kwailteit. Tibo vindt het lekker :)

• Gevonden via? google

Een goede en snelle service

Eerste keer dat ik een bestelling doe, kies ik helaas het verkeerd product. Gelijk een mailtje gestuurd en het wordt gelijk aangepast. Echt super fijn. De volgende dag al binnen en het product voldoet aan alle verwachtingen. Onze hond en kat zijn gek op de Lakse Kronch Viskoekjes Pocket. Ik ga vaker een bestelling hier doen.

• Gevonden via? Aanbeveling familie

SNELLE LEVERING

SNELLE LEVERING MIJN HOND EET ZE SUPER GRAAG

• Gevonden via? GOOGLE

Niets op aan te merken

Gewoon snel en netjes wat ik besteld heb.

• Gevonden via? google search op specifiek product

Snel, vriendelijk en betaalbaar

• Gevonden via? Socials

Tevreden

Snel geleverd en onze hond vindt het heerlijk zowel de brokken van N&D als de trainingssnoepjes.

• Gevonden via? N.v.t.

Snelle en goed verpakte levering. Met nog een leuk cadeautje erbij ook. Wij zijn blij

Goede levering

Hondje is weer blij bedankt

Betrouwbaar

Ik heb de hondenworsten met lam gekocht om te gebruiken voor training. Onze hond komt direct en vindt het dus erg lekker. Na bestelling werd het pakket snel geleverd. Ik zal de volgende keer zeker weer bij Hondjekoek.nl bestellen.

• Gevonden via? Google

Snelle bezorging goed verpakt en goed voer

Mijn hond is allergisch voor bepaald voer hier heb ik het voer gevonden waardoor ze geen pijn merr heeft

• Gevonden via? Internet

Mooi op tijd de bezorging

• Gevonden via? N.v.t.

Onze hond is erg allergisch! Jullie eten is me aan bevolen!ik ben er net mee begonnen,dus even afwac

We zijn er net mee begonnen!dus even af wachten!

• Gevonden via? N.v.t.

Voor het eerst besteld hier, maar woow, super tevreden, snelle levering, goed verpakt en hun beloven idd voor 15u besteld morgen in huis, top! Kwaliteit, prijs is ook prima in orde. Ga hier zeker vaker bestellen!

helemaal prima

mooie producten snel geleverd

• Gevonden via? puppycursus ooit

Fijne webshop

Snelle levering. Fijne webshop met de beste voeding voor je hond.

• Gevonden via? Googlr

Over Hondjekoek.nl

Hondjekoek: dé online hondenspeciaalzaak en gratis te downloaden app. Biologische en natuurlijke honden- en kattenvoeding. Groot aanbod natuurlijke hondensnacks en hondenkoekjes. Specialist op het gebied van gezonde honden- en kattenvoeding. Al vele jaren ervaring in het selecteren van het meest eerlijke productaanbod.