Laden reviews...
402 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden consequent snelle levering en duidelijke productinformatie. Het assortiment is breed en de prijzen zijn concurrerend, wat waar voor je geld vergroot. Verschillende reviews benadrukken betrouwbare service en een soepele bestelervaring. Algemene indruk is een probleemloze en betrouwbare winkelervaring.
Tweede keer dat ik een geneesmiddel voor de hond bestel, 100% groenlipmossel. Heel blij dat ik dat hier kan kopen en dat de verzending super snel is. ( en altijd een kadootje erbij)
Internet geneesmiddel zoeken
27 June 2026
Ida
Venlo
Snelle reactie , heel tevreden
27 June 2026
Sabine
Aerdenhout
Ik heb via Post NL er 3 uur over gedaan om mijn pakket met voer te vinden in deze hitte. Alle buren afgegaan, contact gezocht met Post NL. Ik ben speciaal de avond thuis gebleven om het pakket te ontvangen, het werd gecorrigeerd naar de middag om 15u, daarna weer later, totdat het ontvangen zou zijn wat niet zo was. Drama, ik ben van mijn werk speciaal naar huis gereden hiervoor. Het bleek uiteindelijk bij de Gamma te liggen. Bij de volgende aankoop wil ik geen Post NL meer. Zelfs de Gamma vertelde dat ze zich schamen voor Post NL de afgelopen tijd.
Voedingsdesundige hond
Monique
Sambeek
Beste Monique,
Vervelend om te horen dat de bezorging via PostNL ervoor heeft gezorgd dat je een minder fijne ervaring hebt gehad. Door de extreme hitte van de afgelopen week zijn er helaas vertragingen ontstaan bij PostNL, waardoor ook bij dit pakket wisselende informatie is verstrekt. Hoewel dit buiten onze invloed ligt, bieden wij hiervoor uiteraard onze excuses aan.
Je kunt altijd contact met ons opnemen, zodat wij navraag kunnen doen bij PostNL. Vaak ontvangen wij als verzender sneller duidelijkheid dan de ontvanger zelf. We hopen je in de toekomst alsnog weer van dienst te mogen zijn.
Hartelijke groet,
Ramona van Hondjekoek
Hier kun je met gerust hart een product kopen voor je huisdier. Wij hebben hier al vaak besteld en nog nooit gedoe gehad. Snelle verzending, mooie producten. Heel tevreden.
Al eerder besteld
Nathalie
Enschede
Vlugge levering, ziet er goed uit, betaalbaar en vooral: mijn hond vindt het heerlijk
Annemieke
Zaandam
mijn hond smult van de lekkeren dingen , de slowfeeders zijn van een goede kwaliteit, eigentlijk alles beter
callange for dogs Twijzlerheide
24 June 2026
marion
Twijzel
Producten makkelijk te vinden en fijn dat er een duidelijke beschrijving bij staat.
Via via
23 June 2026
Esther
Culemborg
Goeie service en vlotte leverkng
Dierenarts
23 June 2026
Mieke
Tielt
Na even goed kijken op de website welke producten er wel of niet leverbaar waren.... Zat het mandje voor onze hond zo vol. Snel betaald en daarna heel snel in huis. Onze hond vind ze heerlijk.
22 June 2026
Comet
Hoofddorp
Fijne app, goede website, veel producten, duidelijke uitleg. En goed geleverd.
Gevonden via?
Google, was op zoek naar gezonde dingen voor mij hond.
21 June 2026
Lizzy
Best
Heel blij met de producten en de snelle levering, ik snuffel heel graag even……
20 June 2026
Francisca
Gouda
Snelle levering en goedkoper dan in de winkel. Echt een aanrader.
19 June 2026
Angelique
Oss
Snelle levering, netjes en met zorg verpakt. Alles in orde
17 June 2026
Annemie
Diest
Netjes en snel bezorgd
N.v.t.
16 June 2026
Saskia
Nunspeet
Snelle levering en een stuk goedkoper dan andere bedrijven ( hondenbrokken besteld)! Ik beveel dit bedrijf aan!
15 June 2026
Gwen
Brunssum
Goede samenstelling zodat mooi varieert. Makkelijk in gebuik. Hond eet het graag.
14 June 2026
E
Zelhem
Thrive kattenbrokjes besteld voor een zeer nette prijs! Zeer snelle verzending ook
N.v.t.
13 June 2026
Peter
Noordwolde Fr
Snel geleverd en mijn moeilijke chihuahua, die weinig lust vonden de brokken heerlijk. Happy dog...Happy Baas ;)
Zelf zoeken
12 June 2026
Yvonne
Den Haag
Na vele website te hebben afgezocht naar Carnilove brokken voor mijn katten kwam ik uit bij Hondjekoek, zij hadden deze wel nog! Later bleek dat ze door een foutje die laatste 2 toch niet meer hadden en Carnilove de brokken aan het vernieuwen zijn. Na duidelijke comminucatie alsnog mijn brokken snel geleverd. Top service!
12 June 2026
Suzanne
Roermond
Mijn bestelling was snel in huis. Alles goed verpakt en ruim assortiment om uit te kiezen. Top!
Lonny
Lamswaarde
Amazing products, beautiful and funny!
Web
Veghel
Snelle levering premium voer
Daniel
Ootmarsum
Snelle verzending en zorgvuldig verpakt. Ik raad hondjekoek aan.
Vrienden
jolanda
Den Haag
Alles prima en snel verlopen
Gilbert
Zonhoven
Hondjekoek: dé online hondenspeciaalzaak en gratis te downloaden app. Biologische en natuurlijke honden- en kattenvoeding. Groot aanbod natuurlijke hondensnacks en hondenkoekjes. Specialist op het gebied van gezonde honden- en kattenvoeding. Al vele jaren ervaring in het selecteren van het meest eerlijke productaanbod.
Branch
Retail, E-Commerce