Top service!

Snelle levering, doen wat ze beloven. Tevreden!

snelle correcte zending

• Gevonden via? google

Alles snel en goed bezorgd

Positief

Goede prijzen

Goede prijzen, snel geleverd.

• Gevonden via? Google

Goed product en snelle levering.

• Gevonden via? Google

Snelle verzending en goede prijs kwaliteit verhouding

Volgende dag in huis. Betrof katten natvoer. Hoed verpakt zodat blikjes niet beschadigen.

Ook voor katten

Was opzoek naar bepaald product voor mijn kat. Kom ik hier uit. Heb ik ook nog wat anders gekocht voor de kat. Geweldig! Dus ik kom zeker vaker terug.

Super tevreden

Ik heb al meerdere keren besteld. Erg fijn bedrijf. Duidelijke website. Producten snel weer op voorraad. Keurig verpakt en snel geleverd. Mijn honden zijn dol op de Akyra pensstaafjes en konijnenoren met vacht. En kan ze hier in de omgeving lastig krijgen. Blij dat hondjekoek dit merk verkoopt. Mijn Siberische husky’s zijn namelijk echte kieskeuren.

• Gevonden via? Online zoeken naar Akyra pensstaafjes en zo bij hondjekoek gekomen

Heel goede, snelle, fijne service.

De honden hebben een heel leuke adventkalender gewonnen via Instagram. Die werd al snel, heel snel kan ik zeggen, geleverd na een korte mailwisseling. Super service!

• Gevonden via? Instagram

Het is idd vandaag voor 15 uur besteld morgen in huis zelfs met deze drukke dagen. Website is overzichtelijk en hetgeen je zoekt is snel te vinden. Goede producten en veel op voorraad.

• Gevonden via? Facebook

Snelle levering, zelfs in de feestmaand!

Voer kwam keurig verpakt in een stevige doos en was volgens afspraak op het afhaalpunt een dag na de bestelling op te halen. Top! Heb jullie app ook al aan iemand anders gegeven.

• Gevonden via? Kennis

Alles ging naar wens. snel besteld op de overzichtelijke website. De prijs ligt iets lager dan bij de concurrent. Snel betaald en nu bezorgd.

• Gevonden via? Internet

Eenvoudig en snel kunnen kiezen uit het assortiment.

Fijne overzichtelijke website, snelle levering.

• Gevonden via? Google

Duidelijk,beschreven en de volgende dag al in huis

• Gevonden via? Dierenarts raadde me dit aan.

Zeer goed supplement

Mijn hond met maag-darmproblemen neemt dit supplement zonder problemen. Mooie zachtere vacht. Snelle levering. Dank u wel.

• Gevonden via? Mijn hondenuitlaat

Duidelijke site om te bestellen, veel keuze en snelle levering

• Gevonden via? N.v.t.

Koekjes voor mijn hond besteld, hij vind ze heerlijk. Ze zijn goed houdbaar verpakt. Ga dit zeker aanraden bij vrienden etc

• Gevonden via? Internet

Fijne site en snelle levering

Voor onze vakantie Ritzenberger puur Lam gekocht, onze hond vond het heerlijk. En de vlees strips paard en lam van het merk Akyra vind hij ook geweldig als klein tussendoortje. Snelle levering.

Snel en goed

Vlotte verzending van goed product. Kortom mijn hondjes zijn weer blij

• Gevonden via? N.v.t.

Hondjekoek was nieuw voor mij. De site/app is duidelijk met voor mij weer vele nieuwe, verrassende producten. Heel veel keus. Bestellen ging makkelijk en het pakket is zeer snel geleverd en netjes verpakt. Ook een vraag die ik gesteld had werd snel beantwoord. Dus voor mij een 10.

• Gevonden via? Google

Hondenbrokken zeer goed voor mijn hond en levering ook lekker snel.

Alles naar wens !

Veel keuze in de webshop,mooi en goed verpakt. Op tijd geleverd. Alles zoals beloofd. En hondje Bo is ook heel erg tevreden ze smult ervan ! Fijn dat je ook een cadeautje mag uitkiezen bij een bepaald bedrag in de app, top !

• Gevonden via? Google

Fijne overzichtelijke website, en snelle levering netjes op tijd geleverd

• Gevonden via? kennis

Prima site.

Makkelijk om te bestellen. Snel bezorgd. Jammer dat je boven €50 bezorgkosten moet betalen. Dpd aan te raden. Nette chauffeur zetten zware doos netjes in de gang.

Really good

really good as described, fast.

Over Hondjekoek.nl

Hondjekoek: dé online hondenspeciaalzaak en gratis te downloaden app. Biologische en natuurlijke honden- en kattenvoeding. Groot aanbod natuurlijke hondensnacks en hondenkoekjes. Specialist op het gebied van gezonde honden- en kattenvoeding. Al vele jaren ervaring in het selecteren van het meest eerlijke productaanbod.