Meestal alles op voorraad.

• Gevonden via? Internet

Leuke en lekker dingetjes voor mijn hond en ook nog snel geleverd

Leuke en lekker dingetjes voor mijn hond en ook nog snel geleverd Heerlen

• Gevonden via? google

Bestelling correct ontvangen

Nog maar één keer besteld bij jullie.

• Gevonden via? Zelf google

prima ervaring

Mijn eerste aankoop bij Hondjekoek is uitstekend verlopen. Ik bestelde een flesje Colloidaal zilver dat de volgende dag goed verpakt werd bezorgd, wat wil je nog meer, sneller kan niet. Dus wat mij betreft hondjekoek een aanrader. Alleen de naam Hondjekoek is even wennen maar dat gaat lukken.

• Gevonden via? Internet

Makkelijk bestellen en snel bezorgd.

• Gevonden via? Fb

prima product,,gebruik het voor mezelf

prima product,,gebruik het voor mezelf

• Gevonden via? N.v.t.

Snelle bezorging en goed verpakt

Lange tijd niets besteld bij Hondjekoek, ik bestelde altijd speciaal voer voor mijn kat hier. Maar deze keer weer wel en nu voor mijn honden En nog steeds super tevreden over de bezorging. Fijne producten, geen standaard assortiment.

Tevreden

Heb voor het eerst besteld en was netjes en snel gestuurd

• Gevonden via? via een kennis

Snelle levering van een fijn product

• Gevonden via? Google

Super snel verstuurd en alles prima in orde!

• Gevonden via? Google

Super snel geleverd en genoeg artikelen op voorraad. Kon meteen grote hoeveelheid in slaan. Minpuntje vind ik het bedrag voor de verzendkosten. Mag wel iets lager.

Kwaliteit en goede naservice

Duidelijke site Kwaliteits voeding aan goede prijs Fijne verassing bij aankoop mogen kiezen Zeer goede naservice Twee tevreden katten

• Gevonden via? Dierenarts Lieselot Scvek

Goede snelle levering , goede producten.

• Gevonden via? Instagram

Top geregeld

Snel en netjes geleverd...

Ruim voldoende

Prima levering en kwaliteit

• Gevonden via? Mond op mond reclame

Goede producten snelle levering

Goede producten die zijn geleverd. Netjes verpakt en snel verzonden.

• Gevonden via? Google

Netjes snel bezorgd. Moet de zak nog aanbreken

All cans damaged

I ordered 48 cans of dog food, to be delivered to my home for convenience, little did I know, very inconvenient! All the cans where damaged! I tried to arrange a refund and pick up, but they would not budge.... I had to lug the cans to the pick up point (approx 20 kg…!) Not happy, wouldn't recommend!

Fijne webshop

Veel producten, goede prijzen, snel verzonden. Klantenservice is goed bereikbaar en je wordt vriendelijk te woord gestaan.

• Gevonden via? Google

Na het plaatsen van mijn bestelling bedacht ik me dat ik toch nog iets erbij wilde. Dit was gelukkig nog mogelijk en werd snel geregeld. Verder snelle verzending en goede producten.

Een Tevreden Klant

Goede producten, Een leuke App waar je met gemak je bestelling kan plaatsen en afronden, Snelle levering vanuit België naar Nederland binnen 24 uur, zelfs bij een afhaalpunt allemaal mogelijk. Wat wil de klant nog meer

Allemaal prima

Het was allemaal prima geregeld.

• Gevonden via? internet, google

Zeer goed.snel bezorgd en goed ingepakt.

• Gevonden via? Google

Duidelijke website en goede service

Makkelijk te bestellen en de hondjes zijn er gek op. Dank voor de service

Snelle bezorging, goede kwaliteit

‘s avonds bestellen, de volgende dag in huis. Heel fijn als je iets nodig hebt dat niet in de dierenwinkel verkocht wordt. Zal hier zeker vaker bestellen.

• Gevonden via? Vriendin

Over Hondjekoek.nl

Hondjekoek: dé online hondenspeciaalzaak en gratis te downloaden app. Biologische en natuurlijke honden- en kattenvoeding. Groot aanbod natuurlijke hondensnacks en hondenkoekjes. Specialist op het gebied van gezonde honden- en kattenvoeding. Al vele jaren ervaring in het selecteren van het meest eerlijke productaanbod.