Kwalitatief goede producten voor een goede prijs, die snel geleverd worden.

Kwalitatief goede producten voor een goede prijs, die snel geleverd worden.

• Gevonden via? Via via.

Snelle levering en prima snacks!

Wij bestellen om de paar weken wat snacks voor de hond. En af en toe wat voor de kat. Beide dieren zijn er heel blij mee! Levering is altijd supersnel. Alles keurig ingepakt. Dikke aanrader !!

• Gevonden via? Onze speurinstructrice

Besteld en niet lang gewacht.prima produkten voor mijn Amstaff

• Gevonden via? fb

Goede zaak, fijne service.

Ik bestel al een tijdje de hondenbrokken hier en ben er zeer tevreden over. Deze keer een andere brok besteld dus ben benieuwd hoe de hond het erop doet.

• Gevonden via? Internet/google

Slechte verpakking, snelle en goede service.

• Gevonden via? Virtuele kynologische markt

Top shop

Wij halen hier al een hele tijd voer voor de hond.. altijd net zo aardig of je nu belt of langs komt of online besteld altijd lekke koekje voor der erbij en nooit mis gegaan! En je hebt super food voor jou dieren vriend! Darf is echt een aanrader.

Helemaal geweldig

Uitstekende hulp en service. Fijne mensen

Zoals altijd: geweldig!

Correct, snel, zoals afgesproken.

Uitstekende webshop :o)

Breed assortiment en snelle levering. Een extraatje voor de hond en kortingsbon en welkomstbrief bij de eerste levering bijgesloten. Al met al een zeer tevreden klant (en hond) :o)

• Gevonden via? Internet

Tot in de puntjes verzorgd....

Ontzettend snel geleverd, goede kwaliteit producten, netjes met zorg verpakt en als ' kers op de taart ' een lekkere "bonbon" voor de hond!! Super bedankt!!!

• Gevonden via? N.v.t.

Ruime keuze en snelle levering. Koekje dat erbij zat viel goed in de smaak bij mijn hond.

• Gevonden via? Doggo.nl

Snel geleverd en mijn hond vind het eten echt lekker

• Gevonden via? Iris Rutten

Zeer snel en netjes geleverd!!!

Makkelijke site om te bestellen. En ze hebben een hoop snacks zonder toevoegingen. Mijn hond heeft wat allergieën maar hier kunnen we goed voer en snacks brstellen wat ook snel en netjes geleverd word.

• Gevonden via? Via een vriendin en internet

Super service en snelle levering!

Last minute een bestelling gedaan voor de 4e verjaardag van mijn hondje Isa. Ruime keuze in het assortiment en verschillende bezorg mogelijkheden. De bestelling was goed verpakt en zelfs met een heerlijk kadootje erin!

• Gevonden via? Google

• Gevonden via? al bekend met hondjekoek

Leveren snel en goede kwaliteit

Net pas de eerste bestelling geplaatst, snel geleverd en goede kwaliteit. Daarnaast leuk puntensysteem. Ik ga hier zeker vaker bestellen. Snackboks ontvangen, ben benieuwd welke producten in de smaak gaan vallen bij onze kieskeurige pup.

• Gevonden via? Google

Snelle service. Onze honden waren helemaal enthousiast bij het open maken van de doos. Ik ga zeker vaker bestellen

• Gevonden via? Instagram

Levering zoals verwacht en nog een leuk snackje erbij ook, voor de hond dan :)

• Gevonden via? Google

Bestelling altijd super snel in huis, netjes ingepakt en altijd wat extra’s erbij voor de honden.

• Gevonden via? N.v.t.

Top, snelle service goede producten!

Goede service, snelle levering en op de website staan de producten duidelijk omschreven!

• Gevonden via? Instagram

Snelle levering en ze hebben veel!

Ondanks dat ze vakantie hadden verwerkte ze mijn order toch. Mooie produkten voor een prima prijs

• Gevonden via? Facebook

Uitstekende service en snelle verzending.

Keuze uit graanvrije/glutenvrije koekjes is iets beperkt helaas. Maar gelukkig zijn er de glutenvrije ringetjes. De verzending is super snel :)

• Gevonden via? Google

Contact over uitstel van levering ivm voorraad. Goed overlegd of het een dag later bezorgd mocht worden.

Makkelijk, goed en snel.

Zaterdagmiddag besteld en dinsdagochtend in huis gewoon super. Een extra snackje bij de bestelling die de hond al door de doos heen kon ruiken denk want het pakketje werd kwispelend ontvangen. De koffieboonwortel valt al goed in de smaak.

Servicegericht

Hulde dat tijdens de Corona crisis de winkel steeds open is geweest

• Gevonden via? Via via

Over Hondjekoek.nl

Hondjekoek: dé online hondenspeciaalzaak en gratis te downloaden app. Biologische en natuurlijke honden- en kattenvoeding. Groot aanbod natuurlijke hondensnacks en hondenkoekjes. Specialist op het gebied van gezonde honden- en kattenvoeding. Al vele jaren ervaring in het selecteren van het meest eerlijke productaanbod.