Prima en snel

Snelle verzending. Goede producten.

• Gevonden via? aanbevolen

Perfect!

Zijn altijd heel tevreden over Hondjekoek. Super snelle levering. Goed uitgebreid assortiment. Buddy is helemaal gek op jullie snacks. Buddy is voor veel dieren allergisch maar bij Hondjekoek slaag ik altijd!

• Gevonden via? Instagram

prima assortiment en goede levering

Hondjekoek is ons vaste adres. Nu wij verhuisd zijn bestellen wij online en dat gaat prima.

• Gevonden via? N.v.t.

Goede kwaliteit en service

Net voor de eerste keer een speeltje besteld (P.LA.Y. geslaagd set) en super tevreden van! De kwaliteit was hoger dan verwacht met heel aangename materialen. Ook de koekjes waren weer top in orde. Mijn roedel begint zelfs jullie dozen te herkennen! Ze willen tegenwoordig dan ook de doos aannemen als de bezorger er is (en dat laten we toe omdat het toch voor hen is ;) ). Zoals gewoonlijk zijn ze er ook meteen in gedoken en komen brengen wat ze eerst wouden proeven. (dit keer de Soopa papaya chews) Wij blijven zeker bestellen bij jullie!

top service!!

besteld en dag erna al in huis

Grote betaalbare sortering

Alweer heerlijke snacks voor de hond

• Gevonden via? Internet

Ruim assortiment, bestelling wordt volgende dag al geleverd!

• Gevonden via? Google

Alles wat ik nodig heb voor Tommie

Heel overzichtelijke website, enorm arsenaal aan producten op elk gebied voor een goede, verantwoorde manier van verzorging en verwennen van mijn hondje!

• Gevonden via? Client

Fantastische mensen goede service

Fantastische mensen goede service

• Gevonden via? N.v.t.

Goede prijzen, snelle levering

Alles natuurlijk en biologisch! Leuk dat er ook nog een kadootje zat bij de bestelde DARF puppy brokken! De brokken lust mijn pup erg graag! Wij blijven vaste klant bij Hondjekoek dat is zeker!

Prettig en snel

Via de app is het gemakkelijk zoeken en bestellen. Artikelen die er op staan zijn goed van kwaliteit.

• Gevonden via? Mond op mond reclame

Goede producten, duidelijke info en correcte levering

In het assortiment dit ook diervoeders die ik in mijn omgeving niet in de winkels zie liggen. Daarmee is het voor mij een uitkomst dat zij ook verzenden. Mijn hond blij, ik blij.

• Gevonden via? google.nl

Geweldig!

Overzichtelijke website, zeer snelle bezorging en altijd een lekkere snack voor onze hond erbij! Topservice!

Gewoon heel erg goed

Levering was heel snel, stevig en netjes verpakt. Heel mooi aanbod in (natuurlijke) producten. Website is erg overzichtelijk en duidelijk, alsook de app! Alleen maar positief over Hondjekoek en zal de volgende keer weer de brokken hier bestellen!

• Gevonden via? Facebook

Super snelle levering

Gewoon top👍

• Gevonden via? Internet

Supersnelle levering

En nog hondensnoepjes cadeau ook! Allemaal blij 💐

Top webshop

Wij zijn al langer grote fan. Dit keer hertensnacks bestel voor Cenzo die erg allergisch is. Doordat het puur en natuurlijk is kan Cenzo het gelukkig verdragen. Dus wij zijn super blij!!

Hond is blij

Mooie kluiven Hond vind ze heerlijk Snel geleverd

• Gevonden via? Aanbeveling kennissen

Had besteld via hun overzichtelijke website en kreeg duidelijk door via de mail over de bezorging. Had het bestelde artikel ook snel in huis. Top!

• Gevonden via? Facebook

Gevarieerd, goede prijs en snel bezorgd. Heel blij mee

• Gevonden via? Kennis

Goeie service en fijne producten

Mijn hond is nogal kieskeurig, ik vind het altijd erg fijn om iets nieuws te vinden qua snacks bijvoorbeeld. Dan is het nog maar de vraag of m'n hond ze aan neemt, maar met de snacks die ik bij Hondjekoek heb gekocht gaat het tot nu toe altijd goed!

• Gevonden via? Instagram

Super snelle levering; goede kwaliteit; uitstekende verpakking en leuke attentie in de doos. Kortom Top!

Supper snelle levering , top

Ik was wanhopig op zoek naar een eerlijke hondenbrok , en kwam deze site tegen, Een hele overzichtelijke site , gewoon duidelijk zoals het moet zijn . Ja ik blijf hier voor mijn honden bestellen ,

• Gevonden via? Zelf research

goed zeer tevreden

Zeer tevreden.

• Gevonden via? FRed en Marianne Hazeleger

Kwaliteit!

Super geholpen. Snelle levering. Goede kwaliteit produkten. Ik ben zeer tevreden.

Over Hondjekoek.nl

Hondjekoek: dé online hondenspeciaalzaak en gratis te downloaden app. Biologische en natuurlijke honden- en kattenvoeding. Groot aanbod natuurlijke hondensnacks en hondenkoekjes. Specialist op het gebied van gezonde honden- en kattenvoeding. Al vele jaren ervaring in het selecteren van het meest eerlijke productaanbod.