• Gevonden via? N.v.t.

Prima produkten, wat je ook besteld en altijd heel snel geleverd.

Wederom niks op aan te merken. Bestelde producten van de bekende kwaliteit, zorgvuldig verpakt en netjes afgeleverd conform de belofte op de site. Hartelijk dank en tot de volgende keer.

• Gevonden via? Hondentrainer

Echt een top winkel met snelle en goede service

De voeding die ik bij jullie bestel is zo goed dat mijn Jack Russel geen darm problemen meer heeft!!

• Gevonden via? Vrienden

Top service , snel in huis

Helaas gaat hondjekoek stoppen met de Edgard Cooper producten. Ze deden ze weg met een leuke aanbieding. Ik ben super fan van Edgard Cooper dus gelijk groot ingeslagen🤩 Binnen 2 dagen had ik de doos in huis met een lekker proefzakje van Ziwi peak, een leuk klein presentje van oersterk voor mij en een leuke kerstkaart + info over de winkel voor volgend jaar. De doos is uitgebreid geinspecteerd door Dobby , Nuka en Kiko. Ze mochten 1 voor 1 snuffelen 😊. Dobby eindigde d'r snuffelrondje door de Kip/Kalkoen paté voorzichtig uit de doos te pakken 😍 Eenmaal de producten opgeruimd heb ik koekjes gestrooid in de lege doos met het vulpapier erin en mocht Dobby lekker koekjes zoeken wat ze leuk vind😊 Zo worden de producten en het verpakkings materiaal allemaal goed gebruikt 🤩 Helaas kan ik hier geen foto's ervan plaatsen.. Voorlopig heb ik genoeg paté en blikvoer om dr kongs mee te vullen 😍 Hondjekoek dank je voor de snelle service en de leuke presentjes in de doos 👍🐾💜

• Gevonden via? Instagram

Duidelijke website, leuke producten en redelijk snelle levering

• Gevonden via? Weet ik niet meer.

Uitmuntend

Uitstekende service en goed kwaliteit van de producten.

• Gevonden via? Bernersennen vereniging

Vertrouwd.

Prima winkel, uitgebreid assortiment en altijd goed, vriendelijk en deskundig advies.

• Gevonden via? Winkel was in de buurt, helaas daarna verhuisd.

Snel geleverd en goed geholpen

Uitstekende service!

Fijne producten die niet overal verkrijgbaar zijn (zoals Canagan brokken) Supersnelle levering. Was mijn 1e bestelling hier en er zat tot mijn verrassing nog een klein cadeautje bij, in de vorm van een monsterzakje lekkernijen voor de hond, superleuke attentie!

Alles gaat altijd goed

• Gevonden via? N.v.t.

Top service, goede aanbieding.

Ik ben al klant bij Hondjekoek vanaf de eerste dag en ik ben altijd goed geïnformeerd, super bediend en behandeld. En we hebben samen al wat meegemaakt 😉. Ze hebben vaak leuke aanbiedingen en uitjes. Verder organiseren ze hele informatieve bijeenkomsten en bv titersessies ed. Bestellingen worden heel snel geleverd. Top!

• Gevonden via? Al via de vorige winkel in IJmuiden

Prima 👍

Goeie snelle service

• Gevonden via? Me ouders bestellen ook bij juli

Grootste sortering in gezonde snacks en snel geleverd.

Het is moeilijk te zoeken naar gezonde snacks van 100% vlees en vis. Maar Hondjekoek.nl heeft het allemaal. Onze Jago (Drentsche Patrijshond) is er gek op.

• Gevonden via? google

Ontzettend vriendelijk en zeer goede kwaliteit voor een betaalbare projse

Zeer deskundig personeel waar de dieren echt op de 1e plaats komen

Positieve eerste ervaring.

Bij het zoeken naar gezonde, natuurlijke snacks voor mijn honden, kwam ik op deze site terecht. De informatie was duidelijk. Het zoeken ging makkelijk. Zeer veel keus en redelijke prijzen. De bestelling kwam keuring ingepakt binnen. Alles zag er goed uit en de honden waren blij met hun verantwoorde snacks.

• Gevonden via? googlen

Mijn eerste bestelling bij Hondjekoek.

Mijn eerste bestelling bij Hondjekoek is goed bevallen. Via de facebook site had ik een vraag gesteld en deze werd vlot beantwoord zodat ik snel kon bestellen. Binnen 24 uur stond de postbode al voor de deur met het bestelde product Bokashi. Het was goed verpakt en er zat een zakje met lekkere hondenkoekjes erbij! Dat was een leuke verassing! Ik zal er zeker nog eens een bestelling plaatsen. Met vriendelijke groetjes, Fleur engels

Unieke producten en persoonlijk

Vind het een prettig website met producten niet ik anders nergens vind. Ook vind ik de persoonlijk benadering erg fijn.

• Gevonden via? Vriendin

Uitstekende service!

Hondjes zijn dol op hun snoepjes en churpi,zelfs het verrassingssnoepje ging goed binnen.

Heel goed!

De bestellingen zijn op tijd ontvangen. Ramona is zeer behulpzaam en snel met het beantwoorden van mijn vragen! Mijn hond is allergisch van veel dierensoorten en Fresco botjes eend is een van de weinige snacks waarvan zij goed kan verdragen en lekker vindt.

• Gevonden via? Google

Mooie producten en heel fijn klantcontact

En de verrassing bij de bestelling wordt ook gewaardeerd! Het betalingssysteem zou iets moderner mogen maar verder geen enkel verbeterpunt

• Gevonden via? Facebook

Prima service met zelfs nog een graanvrij testproduct erbij. Het pakketje werd netjes op tijd geleverd

• Gevonden via? google

Gewoon goed

Alles snel selecteren , en een snelle levering, met een goede bezorging

• Gevonden via? Google

Webshop werkt prima, afhandeling en verzenden gaat soepel. Volgende dag al in huis.

• Gevonden via? N.v.t.

Wij bestellen zo vaak op hondjekoek voor onze honden. Wij houden van 100% natuurlijke snacks en er zijn er ook nog zoveel verschillende. Onze honden zijn dol op iedere snack van hondjekoek. Ze hebben gelukkig dan ook geen allergieën en kunnen alles eten. Ook hun snackpakketten voor feestdagen of dierendag zijn altijd super goed gevuld en de speeltjes die er in zitten of het speelgoed dat ze verkopen is van uitstekende kwaliteit. Zo hebben we de camera en het koffertje. Een hele leuke lange aap en de wunderball. Allemaal top producten en zijn nog steeds heel! Ook de orthomanueel therapeut heeft snoepjes van hondjekoek en hier doen ze alles voor bij de therapeut, dus vandaar in een woord: GEWELDIG!

• Gevonden via? Facebook

Prima winkel met een uitstekend assortiment.

Ik koop bij voorkeur mijn hondenvoeding en snacks bij deze winkel, niet alleen omdat zij een uitstekend assortiment hebben maar vooral ook omdat ik met vragen altijd uitermate hartelijk en behulpzaam geholpen word. Verder is de verzorging van de verzendingen altijd prima, goed verpakt en snel bezorgd.

Over Hondjekoek.nl

Hondjekoek: dé online hondenspeciaalzaak en gratis te downloaden app. Biologische en natuurlijke honden- en kattenvoeding. Groot aanbod natuurlijke hondensnacks en hondenkoekjes. Specialist op het gebied van gezonde honden- en kattenvoeding. Al vele jaren ervaring in het selecteren van het meest eerlijke productaanbod.